Οι καλύτερες ταινίες για το 2017 (...μέχρι στιγμής)!
Βρισκόμαστε στην μέση του 2017 και οι ταινίες που έχουμε δει στις οθόνες μας ήταν παραπάνω από ικανοποιητικές!

Μπορεί το έτος να μην έχει τελειώσει και αυτές οι ταινίες να μην είναι βεληνεκούς “La La Land” αλλά αξίζουν μια τίμια αναφορά καθώς περάσαμε καλά βλέποντας τες στο σινεμά.

Για να δούμε ποιες είναι:

1. Get Out

Ένα ιδιαίτερα διασκεδαστικό θρίλερ με εντυπωσιακά δυνατά κοινωνικά μηνύματα. Το Get Out περιγράφει απλά και όμορφα την εμπειρία του να είναι κανείς έγχρωμος στην Αμερική. Μπορεί να σου φαίνεται πιο trash απ’ ότι πραγματικά είναι αλλά, πίστεψε μας, αξίζει τα λεφτά της ως ταινία.

2. Logan

Στην θεωρία, οι ταινίες αυτές μπορούν να είναι οτιδήποτε. Πρακτικά, είναι όλες ίδιες. Το “Logan” έκανε την διαφορά σε αυτόν τον τομέα. Πρόκειται για την τελευταία ταινία του Χιου Τζάκμαν ως Wolverine, πράγμα που κλείνει έναν κύκλο 17 ετών που μας γέμισε ευχάριστες αναμνήσεις. Η ταινία περνάει μέσα από τις σκοτεινές πλευρές του χαρακτήρα των σούπερ ηρώων αλλά καταλήγει να ξεφύγει από τις κακουχίες με κάτι που μοιάζει με…ελπίδα για ένα καλύτερο μέλλον.

3. Raw

Ένα εντυπωσιακά ποιοτικό δράμα κανιβαλισμού που θα δεις φέτος και πίστεψε μας, δεν το λέμε για την ψυχή της μάνας μας. Ο σκηνοθέτης έχει καταφέρει να αποτυπώσει με επιτυχία την αγωνία του να βρίσκεται ένα νεαρό άτομο μόνο του για πρώτη φορά στην ζωή του. Ακολουθεί την πρωταγωνίστρια του όσο προσπαθεί να μάθει ποια είναι, τι πιστεύει και να αποφασίσει πως βλέπει τους γονείς της. Η ανακάλυψη αυτή περιλαμβάνει και λίγο ανθρώπινη σάρκα. So what?

4. Wonder Woman

Η Νταϊάνα μπορεί να μην είναι η ηρωίδα που αξίζουμε, όπως υπογραμμίζει η ταινία, αλλά είναι σίγουρα η ηρωίδα που χρειαζόμαστε. Η Gal Gadot δίνει ρέστα στον ρόλο της Wonder Woman, μιας γυναίκας τόσο δυνατός και τόσο καλής που δεν μπορούμε παρά να εντυπωσιαστούμε. Δεν ξέρουμε πώς θα νιώσεις εσύ, πάντως εμείς φύγαμε με μια μοναδική αίσθηση από το σινεμά.

5. Alien: Covenant

Ως prequel του θρυλικού Alien, δεν είναι φοβερή ταινία ΑΛΛΑ ως συνοδεία στο Prometheus, είναι τζιτζι. Το Covenant μας παρουσιάζει τις πιο ιδιαίτερες πτυχές της προαναφερθείσας ταινίας. Φιλοσοφει, μιλά για την ανθρωπότητα, την δημιουργία, την καταστροφή και τον σκοπό της ζωής. Ακόμη, περιλαμβάνει περισσότερο Michael Fassbender οπότε περνάμε πολύ καλά!

6. xXx: Return of Xander Cage

Η συγκεκριμένη ταινία είναι φτιαγμένη για όσους πιστεύουν πως το Fast and Furious είναι πολύ προσγειωμένο και “βαθύ” ως ταινία. Σκέψου. Είναι μια ταινία που δεν σέβεται καθόλου τον εαυτό της και δεν ντρέπεται γι’ αυτό. Ακόμη, είναι μια ταινία που αξίζει να δεις με μια εξάδα μπύρες και την παρέα σου. Τέλος.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Παραγωγή

Πλήρης Απασχόληση

11-03-2024

Ασπρόπυργος

Πωλήσεις

Εποχιακή Εργασία

15-02-2024

Ναουσα

1.500

⚽🏀 LIVE SCORES
20 Απρ. 2024
ΟΦΗ
18:30
-
Βόλ
20 Απρ. 2024
Αστ
19:30
-
Παν
20 Απρ. 2024
ΑΡΗΣ
17:15
-
ΚΟΛ
21 Απρ. 2024
ΑΕΚ
17:15
-
ΠΑΟΚ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;