ΟΑΕΔ: Επιταγή Εισόδου (voucher) για 6.500 νέους έως 29 ετών στον Τουρισμό - Έρχεται η προκήρυξη
Δείτε όσα γνωρίζουμε!

Μέσα στο καλοκαίρι ξεκινούν πέντε προγράμματα εργασίας του ΟΑΕΔ που αφορούν νέους αλλά και εργαζομένους πλησίον της σύνταξης, ενώ υπό κατάρτιση βρίσκεται και το νέο πρόγραμμα του υπουργείου Εργασίας που αφορά εγκλωβισμένους και απλήρωτους εργαζομένους.

Σκοπός αυτής της δράσης με τίτλο Επιταγή Εισόδου για 6.500 νέους έως 29 ετών στον Τουρισμό είναι η επίτευξη μιας δομημένης πορείας εισόδου άνεργων νέων στην αγορά εργασίας, η οποία δυνητικά καταλήγει στην τοποθέτησή τους σε θέσεις απασχόλησης σε επιχειρήσεις του ιδιωτικού τομέα της οικονομίας. Στο πλαίσιο της δράσης υλοποιείται μία ολοκληρωμένη δέσμη παρεμβάσεων που θα περιλαμβάνει:

α) Θεωρητική κατάρτιση 80 ωρών.
β) Πρακτική άσκηση των ωφελουμένων σε επιχειρήσεις του ιδιωτικού τομέα που εξυπηρετούν και ενισχύουν άμεσα ή έμμεσα τον τουρισμό και το τουριστικό προϊόν της χώρας, συνολικής διάρκειας 420 ωρών, σε δύο φάσεις (Α΄ φάση: 200 ώρες, που θα αφορούν την ομαλή ένταξη και την ενσωμάτωση του ωφελουμένου-καταρτιζομένου στο εργασιακό περιβάλλον της επιχείρησης. Β΄ φάση: 220 ώρες, που θα αφορούν δεξιότητες που συνδέονται με τις προδιαγραφές της θέσης πρακτικής άσκησης). Η διάρκεια της πρακτικής άσκησης στο σύνολό της δεν θα υπερβαίνει τους έξι μήνες.
γ) Υπηρεσίες υποστήριξης και συμβουλευτικής καθοδήγησης των ωφελουμένων από το ΙΝ.ΣΕΤΕ πριν, κατά τη διάρκεια και μετά την κατάρτιση, που αφορούν: διάγνωση και κατάλληλη σύζευξη των εκπαιδευτικών αναγκών/δεξιοτήτων των καταρτιζομένων με τις ανάγκες των επιχειρήσεων, καθώς και τοποθέτηση του ωφελουμένου στην επιχείρηση πρακτικής άσκησης.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Παραγωγή

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Κηφισιά

Χωρίς κατηγορία

Πλήρης Απασχόληση

15-03-2024

Αθήνα

⚽🏀 LIVE SCORES
30 Μαρ. 2024
Παν
15:00
-
Αστ
30 Μαρ. 2024
Βόλ
17:30
-
Κηφ
28 Μαρ. 2024
ΖΑΛΓΚ
20:00
-
ΜΛΝ
28 Μαρ. 2024
ΠΑΡ
21:30
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;