Coca-Cola – επόμενος καλοκαιρινός σταθμός: Κρήτη
Το συλλεκτικό Coca-Cola μπουκάλι, με εικαστικά εμπνευσμένα από τον μινωικό πολιτισμό και η επίσκεψη του Coca-Cola Pop-Up Store θα κάνουν την Κρήτη τον απόλυτο Coca-Cola, καλοκαιρινό προορισμό.

 

Αυτό το καλοκαίρι, η Coca-Cola μας προσκαλεί να ζήσουμε μία ξεχωριστή εμπειρία απόλαυσης & διασκέδασης στο αγαπημένο νησί της Κρήτης.

Το μπουκάλι- σύμβολο του διάσημου αναψυκτικού, «ντύνεται» φέτος με εικαστικά εμπνευσμένα από τη μινωική ιστορία και μυθολογία, σε μία συλλεκτική έκδοση, με στόχο να αναδείξει την πλούσια ιστορία του νησιού. Μαζί με τη συλλεκτική έκδοση του διάσημου μπουκαλιού, στο νησί θα βρεθεί για πρώτη φορά και το εντυπωσιακό Coca-Cola Pop-Up Store, με συλλεκτικά Coca-Cola αντικείμενα και πολλές εκπλήξεις, κάνοντας την Κρήτη τον απόλυτο Coca-Cola, καλοκαιρινό προορισμό!

Φέτος το καλοκαίρι, η συλλεκτική έκδοση του αγαπημένου brand, που θα κυκλοφορήσει σε συγκεκριμένο αριθμό τεμαχίων και σε επιλεγμένα σημεία πώλησης, για περιορισμένο χρονικό διάστημα, αφηγείται ένα ξεχωριστό μύθο του μινωικού πολιτισμού με την εμπνευσμένη δημιουργική ματιά Ελλήνων καλλιτεχνών που δημιουργήσαν ένα εξαίρετο εικαστικό που κοσμεί το μπουκάλι.
Σύμφωνα με τη μυθολογία, η Αριάδνη, κόρη του βασιλιά της Κρήτης, χάρισε ένα κουβάρι κλωστή στον αγαπημένο της, Θησέα, γιό του βασιλιά της Αθήνας, για να τον βοηθήσει να βρει το δρόμο της επιστροφής. Τόσο ο Θησέας, ο οποίος ταξίδεψε μέχρι την Κρήτη, με σκοπό να αφανίσει το θηρίο, που ζούσε στον λαβύρινθο του παλατιού της Κνωσσού, όσο και η πλοκή της ιστορίας απεικονίζονται με τον πιο δημιουργικό τρόπο στη συλλεκτική έκδοση της Coca-Cola που φέτος το καλοκαίρι θα κερδίσει όλες τις εντυπώσεις!

Παρέα με το συλλεκτικό μπουκάλι, για το οποίο πηγή έμπνευσης αποτέλεσε μία από τις δυνατές ιστορίες της ελληνικής μυθολογίας, στην Κρήτη θα βρεθεί για πρώτη φορά και το Coca-Cola Pop-Up Store! Το αγαπημένο κατάστημα, από τις 24 Ιουλίου έως και τις 10 Αυγούστου, πρόκειται να ταξιδέψει στους 4 Κρητικούς νομούς – τα Χανιά, το Ρέθυμνο, το Ηράκλειο και το Λασίθι – πραγματοποιώντας για πρώτη φορά ένα μοναδικό «Coca-Cola Summer Tour». T-shirts, τσάντες, καπέλα, αξεσουάρ και καλοκαιρινά είδη είναι μερικά μόνο από τα αντικείμενα που θα είναι διαθέσιμα. Μαζί με το κατάστημα, στο νησί θα ταξιδέψει και το 2nd Life Corner, όπου οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να φέρουν τα δικά τους μπουκάλια Coca-Cola και να τα μεταμορφώσουν σε μοναδικά αντικείμενα.

Το συλλεκτικό μπουκάλι θα το βρείτε
αποκλειστικά σε επιλεγμένα σημεία πώλησης.

Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε τη σελίδα της
Coca-Cola στο Facebook: www.facebook.com/cocacolagr/

#TasteTheFeeling
#LimitedEditio

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Παραγωγή

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Κηφισιά

Υπηρεσίες Εστίασης

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;