Τραγωδία στον Σχοινιά - Η πτώση του ελικοπτέρου κατεγράφη LIVE στο Facebook!
Ένας από τους επιβαίνοντες του ελικοπτέρου που έπεσε στον Σχοινιά μετέδιδε ζωντανά την πτήση στο Facebook!

Το ελικόπτερο που έπεσε το πρωί της Παρασκευής 23/6 στον Σχοινιά είχε μισθωθεί από την Περιφέρεια για να πραγματοποιήσει ψεκασμούς ενάντια των κουνουπιών της περιοχής.

Ο πιλότος είχε δεχθεί στην αρχή της διαδρομής να επιβιβαστούν στο ελικόπτερο ένας φοιτητής που έκανε πρακτική και ένας φύλακας της περιοχής. Γύρω στις 9:48 το πρωί, ο πιλότος έχασε τον έλεγχο του ελικοπτέρου και καρφώθηκε σε καλώδια της ΔΕΗ, με αποτέλεσμα να πέσει στο έδαφος.

Η πτώση έγινε σε βαλτώδη περιοχή αλλά παρ’ όλα αυτά, όσοι ήταν παρόντες, προσπάθησαν να βοηθήσουν όπως μπορούσαν. Λίγη ώρα μετά, κατάφεραν να εντοπίσουν τον φοιτητή που είχε καταφέρει να απεγκλωβιστεί, ο οποίος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο βαριά τραυματισμένος.

Η Πυροσβεστική ενημερώθηκε άμεσα και έτσι 27 άνδρες με 9 οχήματα αποπειράθηκαν να προσεγγίσουν το πεσμένο ελικόπτερο για να απεγκλωβίσουν τον φύλακα και τον πιλότο που βρισκόντουσαν μέσα.

Οι άνδρες, δυστυχώς, δεν έδωσαν σημεία ζωής ούτε πριν αλλά ούτε αφού μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο.

Ένα αρκετά σοκαριστικό στοιχείο του σημερινού δυστυχήματος είναι πως η τραγωδία μεταδιδόταν ζωντανά μέσω Facebook. Ο φύλακας του κωπηλατοδρομίου του Σχοινιά μετέδιδε την εμπειρία του live την ώρα που βλέπουμε το ελικόπτερο να  χαμηλώνει αρκετά και για περίπου 20 δευτερόλεπτα να κινείται παράλληλα με το έδαφος στην περιοχή που είναι ο βάλτος του Σχοινιά. Το βίντεο διακόπτεται απότομα στο τέλος.

Δες το εδώ!

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Νέα Ιωνία Αττικής

Τεχνικοί - Τεχνίτες

Πλήρης Απασχόληση

03-01-2024

Μενίδι

⚽🏀 LIVE SCORES
24 Απρ. 2024
Λαμ
17:00
-
ΠΑΟ
24 Απρ. 2024
Άρη
19:30
-
Ολυ
24 Απρ. 2024
ΜΟΝ
20:00
-
ΦΕΝ
24 Απρ. 2024
BARC
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;