Το
Ποιος είναι ο προορισμός που αντικατέστησε την Ελλάδα;

Το υπουργείο Τουρισμού προέβη σε μια διευκρινιστική απάντηση στα παραπλανητικά -όπως αποκαλούνται- δημοσιεύματα σχετικά με την συνέχεια του μιούζικαλ “Mamma Mia” αναφέροντας, μεταξύ άλλων, πως δεν έχει αρμοδιότητες πάνω στο ζήτημα των ξένων κινηματογραφικών παραγωγών.

Η κίνηση αυτή του υπουργείο πραγματοποιήθηκε έπειτα από ανακοίνωση πως το “Mamma Mia 2” δεν θα γυριστεί σε Σκιάθο, Σκόπελο και Πήλιο αλλά πως, αντί αυτών, επιλέχθηκε η Κροατία.

Ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας, Κώστας Αγοραστός, έστειλε λόγω αυτού επιστολή στην υπουργό Τουρισμού, αναφέροντας πως η επιλογή άλλης χώρας για τα γυρίσματα αποτελεί πλήγμα στον τουρισμό της Θεσσαλίας.

Δεδομένης της σύγχυσης και των εντάσεων που έχουν προκαλέσει τα δημοσιεύματα και οι δημόσιες τοποθετήεσις σχετικά με την ταινία και την επιλογή τοποθεσίας για το γύρισμα της, το γραφείο Τύπου του υπουργείου Τουρισμού ανέφεραν ότι:

  • Το Υπουργείο Τουρισμού δεν είναι αρμόδιο.
  • Κατόπιν επικοινωνίας με το Ελληνικό Κέντρο Κινηματογράφου, στο οποίο ανήκει το Hellenic Film Commission και εποπτεύεται από το Υπουργείο Πολιτισμού επιβεβαιώθηκε ότι ουδέποτε είχε γίνει οποιαδήποτε προσέγγιση ή επικοινωνία και ουδέποτε είχε κατατεθεί στον αρμόδιο φορέα οποιοδήποτε αίτημα ή πρόταση σχετική με την εν λόγω ταινία.

Όπως υπογραμμίζει, πρόκειται για ανυπόστατες και ανεπίσημες πληροφορίες που στην αρχή εμφανίστηκαν σε μια μεμονωμένη ιστοσελίδα και ύστερα αναμεταδόθηκαν, χωρίς να έχουν διασταυρωθεί.

Το imdb αναφέρει πως το «Mamma Mia: Here We Go Again!», θα βγει στις αίθουσες το 2018.

Στην ταινία θα πάιξουν Μέριλ Στριπ, Αμάντα Σέιφρινυ και Πιρς Μπρόσναν ενώ τα γυρίσματα θα γίνουν στο Βις της Κροατίας.

Όσο και αν απογοητευτήκαμε που τα γυρίσματα δεν θα γίνουν εδώ, δεν μπορούμε να ισχυριστούμε πως το Βις δεν είναι ωραίο μέρος!

 

#croatia #iwannasummer #sea?

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Tamar Uguzashvili (@tamar_uguzashvili) στις

I’ll be back on Vis today please ??#VisIsland #Croatia ☁️

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη jeffersc (@jeffersc) στις

Love this Island ❤️

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη ? (@hasanov.nermin) στις

@dianomaya ? Stiniva in November ?? ・・・ Beautiful Stiniva ❤️ You can see our Vis video on YouTube channel, link in bio ? #vis #islandvis #stiniva #croatia #croatiapostcards #sea #nature #naturephotography #clif #boat #peaceful #beach #beachlife #paradise #vacation #best #trip #island #islandlife #rocks #dreamdestination #dream

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Croatia Postcards (@croatia_postcards) στις

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υγεία

Πρακτική Άσκηση

05-02-2024

Οια

Αγροτικά

Πλήρης Απασχόληση

24-01-2024

Ηρακλειο Κρητης

⚽🏀 LIVE SCORES
30 Μαρ. 2024
Παν
15:00
-
Αστ
30 Μαρ. 2024
Βόλ
17:30
-
Κηφ
29 Μαρ. 2024
ΦΕΝ
19:45
-
ΑΛΜΠ
29 Μαρ. 2024
ΒΙΡ
21:30
-
ΠΑΟ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;