Survivor 2017: Τι αποκάλυψε ο ΜΠΟ για τα παπούτσια που έδωσε ο Ντάνος στο βαρκάρη!
Ο Μπο «πρόδωσε» ένα ακόμη μυστικό από τις παραλίες της Δομινικανής Δημοκρατίας.

Σχεδόν στα μέσα του παιχνιδιού είχε γίνει ένας μικρός χαμός με τις παράνομες ανταλλαγές που άφηναν κάποιοι παίκτες να αιωρούνται, του Γιώργου Αγγελόπουλου με ντόπιους.

Ο ράπερ, βρέθηκε στην εκπομπή «Το Πρωινό» και δεν δίστασε να απαντήσει στην σχετική ερώτηση, βάζοντας μια και καλή τέλος στα σενάρια συνομωσίας.

«Στην αρχή μας είπαν για κάποιους κανόνες, αλλά μπήκε στο μυαλό μας να βγούμε έξω να βρούμε να φάμε, αυτό σημαίνει survivor. Βγήκαμε έξω κάποιες φορές, το οποίο καταδικάστηκε από την παραγωγή και σταμάτησε. Όλοι οι τοπικοί είχαν οικονομικό πρόβλημα, και ο βαρκάρης που μας πηγαινοέφερνε, και η οικογένειά του ήταν πολύ θερμή, και μας έδινε ζωή και δύναμη, προσπαθήσαμε να δούμε τι να κάνουμε για να βοηθήσουμε αυτούς τους ανθρώπους που δεν έχουν νερό και ρεύμα.

Έχουν γίνει διάφορα, έχουμε δώσει όλοι διάφορα! Είχε κάνει κάποια πράγματα με τον Γιώργο! Δεν έγινε κάποια εμπορική συναλλαγή, μπορεί να δει κάποιος το ρολόι σου και να πει τι ωραίο είναι, και να του το δώσεις» είπε ο Μπο, ο οποίος επιβεβαίωσε πως ο Ντάνος έδωσε τα παπούτσια του για τα παιδιά του βαρκάρη, καθώς είχε 6 παιδιά, και για να τον ευχαριστήσει αυτός έφερε λίγο ψωμί που είχε.

«Δεν έφερνε προμήθειες, λίγη ζάχαρη, λίγο ψωμάκι, τα οποία κόπηκαν όμως! Φεύγοντας κάναμε κάποια πράγματα για αυτή την οικογένεια, να βοηθήσουμε λίγο», συμπλήρωσε ο Μπο.

Δείτε εδώ όλα τα νέα για το Survivor! 

Πηγή: eleutherostypos.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Τεχνικοί - Τεχνίτες

Πλήρης Απασχόληση

03-01-2024

Μενίδι

Παραγωγή

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Κηφισιά

⚽🏀 LIVE SCORES
30 Μαρ. 2024
Παν
15:00
-
Αστ
30 Μαρ. 2024
Βόλ
17:30
-
Κηφ
29 Μαρ. 2024
ΦΕΝ
19:45
-
ΑΛΜΠ
29 Μαρ. 2024
ΒΙΡ
21:30
-
ΠΑΟ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;