Bolivar Beach Bar: Tsaousopoulos & Mahmut Orhan για το απόλυτο πάρτυ!
Παρτάρα απόψε στο Bolivar Beach Bar!

Παρασκευή 23 Ιουνίου το Bolivar Beach Bar υποδέχεται στα dexx του τον διάσημο και πολυαγαπημένο του Ελληνικού κοινού Star Dee Jay και ραδιοφωνικό παραγωγό Μιχάλη Τσαουσόπουλο με special guest τον Τούρκο Superstar Mahmut Orhan των επιτυχιών “Feel” και “Game Of Thrones” που έχουν μονοπωλήσει τα παγκόσμια charts, για ένα μοναδικό set!

Bolivar Beach Bar
Λ. Ποσειδώνος, Ακτή του Ήλιου, Άλιμος

Doors Open: 21:00 | Είσοδος: 10€ με ποτό ή μπύρα

Ο Μιχάλης Τσαουσόπουλος κατατάσσεται στους κορυφαίους ‘Έλληνες ραδιοφωνικούς παραγωγούς αλλά και dj’s που έχει μυήσει στη μουσική γενιές και γενιές μέσα από τη μεγάλη διαδρομή του.
Έχει ξεκάθαρα συμβάλλει τα μέγιστα στην διάδοση της international dance μουσικής στην Ελλάδα και είναι ιδιαίτερα αγαπητός και δημοφιλής σε όλες τις ηλικίες χάρη στη μοναδική διαδραστικότητα και το αξεπέραστο χιούμορ του. Τα λόγια πραγματικά είναι πολύ λίγα για να περιγράψουν την πορεία και κυρίως την επίδραση του Μιχάλη Τσαουσόπουλου στο ραδιόφωνο και στη μουσική μας ενημέρωση και εκπαίδευση.
Τα τελευταία 13 χρόνια απολαμβάνουμε το ταλέντο του μέσα από την radio εκπομπή “Breakfast στα fm με τον Μιχάλη” (Δεύτερα με Παρασκευή 7:00-10:00) Στον 95,2 Αthens Dee Jay η οποία είναι το Ν 1 show στο ηλικιακό γκρουπ 13-55.
Τα τελευταία έξι χρονιά έχει πραγματοποιήσει πολλές εμφανίσεις στα μεγαλύτερα clubs της Αθήνας, ενώ είναι γενικός διευθυντής σε 95,2 Αthens Dee Jay – 96,9 Rock fm και Λαμψη 92,3.

Μαζί του στα Dexx Ο dj/producer δημιουργός Mahmut Orhan, ένα από τα μεγαλύτερα ανερχόμενα αστέρια της dance σκηνής. Παρουσιάζει έναν φρέσκο συνδυασμό από soulful deep house και groovy indie dance ήχους, τα οποία διανθίζει εξαιρετικά με worldly elements από τις προσωπικές του πολιτιστικές εμπειρίες. Γεννημένος εξάλλου στη Μπούρσα της γειτονικής μας Τουρκίας δε θα μπορούσε παρά να έχει επηρεαστεί από τον ποικιλόμορφα ακούσματα της Ανατολής.
Το πρώτο του hit ήρθε το 2015 με το instrumental κομμάτι “Age of Emotions”. To 2016 σημείωσε τεράστια επιτυχία με το mega hit τραγούδι “Feel (feat. Sena Sener), με περισσότερα από 70 εκατομμύρια streams σε YouTube και Spotify. Εξαιρετικό και το remix του πάνω στο μουσικό θέμα του παγκόσμιου τηλεοπτικού φαινομένου που ακούει στο όνομα Game of Thrones.
Με σταθερά βήματα ο Mahmut Orhan πλησιάζει στην αιχμή του δόρατος της παγκόσμιας house κοινότητας και είναι βέβαιο πως σύντομα ο χαρακτηριστικός του ήχος θα κατακτήσει την κορυφή.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Παραγωγή

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Κηφισιά

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

06-03-2024

Αθήνα

1.000

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;