Πέμπτη 22 Ιουνίου: Οι πρεμιέρες της εβδομάδας!
Δείτε αναλυτικές πληροφορίες σχετικά με τις ταινίες που κάνουν πρεμιέρα στις κινηματογραφικές αίθουσες την Πέμπτη 22 Ιουνίου!

Αυτήν την Πέμπτη θα δούμε στις κινηματογραφικές αίθουσες αυτές τις ταινίες:

Απέραντο Γαλάζιο

Ο Ζακ και ο Ένζο είναι δύο παιδικοί φίλοι με πάθος για τις καταδύσεις, οι οποίοι απομακρύνονται μεγαλώνοντας. Παγκόσμιος πρωταθλητής της ελεύθερης κατάδυσης πλέον, ο Ένζο θα αναζητήσει τον Ζακ και θα τον φέρει στην Ταορμίνα για μιαν αναμέτρηση που θα δοκιμάσει τα όριά τους.

Εκδίκηση με Στυλ

Οι Φρίμαν, Κέιν και Άρκιν -Γουίλι, Τζο και Αλ αντί¬στοιχα- αποφασίζουν να πάνε κόντρα στα στερεότυπα της συνταξιοδότησης και να ξεστρατίσουν για πρώτη φορά στη ζωή τους, όταν τα χρήματα των συντάξεων τους θα χαθούν, απόρροια εταιρικής κακοδιαχείρισης. Απελπισμένοι να ανταπεξέλθουν στις οικονομικές και οικογενειακές τους υποχρεώσεις, οι τρεις φίλοι θα ρι¬ψοκινδυνέψουν τα πάντα σε ένα τολμηρό εγχείρημα να απαντήσουν με το ίδιο νόμισμα στην τράπεζα που έφαγε τα χρήματα τους.

Ευαίσθητες Χορδές

Η Μαρί είναι μια έφηβη αφοσιωμένη στο σχολείο και το βιολοντσέλο. Ο Βικτόρ είναι ένα δυναμικό αγόρι, αλλά με κάποιες δυσκολίες στο σχολείο. Χωρίς να γνωρίζει ότι η Μαρί χάνει σιγά-σιγά την όρασή της, ο Βικτόρ την ερωτεύεται και λίγο-λίγο, προς έκπληξή του, η Μαρί τον βοηθά. Από την στιγμή που η Μαρί τού αποκαλύπτει το μυστικό της, τα δύο παιδιά κάνουν μια συμφωνία: ο Βικτόρ υπόσχεται να την βοηθήσει να κρύψει την αλήθεια για να καταφέρει να περάσει τις εξετάσεις στο ωδείο. Μια βαθιά φιλία θα γεννηθεί ανάμεσά τους και θα τους βοηθήσει να αντιμετωπίσουν τον κόσμο ολόκληρο.

Κάποτε στην Καλιφόρνια

O Στιβ Φορντ (Μπρους Ουίλις) είναι ένας ιδιωτικός ντετέκτιβ με βάση του το Λος Άντζελες. Όταν μία εξαιρετικά επικίνδυνη συμμορία καταφέρνει να του κλέψει τον αγαπημένο του σκύλο, Μπάντι, όλος ο κόσμος του καταρρέει. Μία σειρά από τρελές συμπτώσεις τον οδηγούν στο να κάνει «θελήματα» για την εν λόγω συμμορία, ενώ τον κυνηγάνε δύο αιμοδιψή αδέλφια από τη Σαμόα, τα τσιράκια ενός τοκογλύφου και πολλοί ακόμη ιδιόμορφοι χαρακτήρες.
Λένε ότι ο σκύλος είναι ο καλύτερος φίλος του ανθρώπου, και ο Στιβ μας αποδεικνύει μέχρι πού μπορεί να φτάσει προκειμένου να επανασυνδεθεί μαζί του.

Με τον Μπαμπά ή τη Μαμά; 2

Οι φοβεροί γονείς του “PAPA OU MAMAN” έχουν χωρίσει οριστικά. Τα παιδιά τους όμως θέλουν να τους δουν ξανά μαζί και τους υποχρεώνουν να τα ξαναβρούν. Οι γονείς για μην τα στεναχωρήσουν θα δεχτούν να μείνουν μαζί αλλά θα κάνουν τα πάντα για να τους αποδείξουν ότι αυτή η συμβίωση δεν μπορεί να πετύχει!

Ο Πυρετός Ανεβαίνει στο Ελ Πάο

Σε μια φανταστική χώρα της Λατινικής Αμερικής με δικτατορικό καθεστώς, ο Βάσκες, ένας ιδεαλιστής δικηγόρος δουλεύει ως γραμματέας του κυβερνήτη του νησιού Ελ Πάο, το οποίο χρησιμεύει ως τόπος φυλακής πολιτικών και ποινικών κρατουμένων. Ο Βάσκες είναι ερωτευμένος με τη σύζυγο του κυβερνήτη, η οποία και γίνεται ερωμένη του. Όχι η καλύτερη ταινία του Μπουνιουέλ, αποτελεί ωστόσο μοναδική ευκαιρία να δείτε τον Ζεράρ Φιλίπ.

Σημασία Έχει να Αγαπάς

Ένας δευτεροκλασάτος φωτορεπόρτερ, ο οποίος δουλεύει για έναν γκάνγκστερ, ερωτεύεται μιαν ηθοποιό ερωτικών ταινιών που είναι παντρεμένη με έναν εκκεντρικό κινηματογραφόφιλο.

Τι κι αν Έπεσε ο Γράμμος, Εμείς θα Νικήσουμε

Η ιστορία του ελληνικού εμφύλιου πολέμου από την πλευρά του Δημοκρατικού Στρατού.

Transformers 5: Ο Τελευταίος Ιππότης

Για αιώνες, υπεράσπιζαν τον κόσμο μας, αλλά η συμμαχία μας λαμβάνει τέλος.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πληροφορική

Πρακτική Άσκηση

05-02-2024

Άγιος Δημήτριος Αττικής

Υπάλληλοι γραφείου

Πλήρης Απασχόληση

05-03-2024

Ταύρος

⚽🏀 LIVE SCORES
30 Μαρ. 2024
Παν
15:00
-
Αστ
30 Μαρ. 2024
Βόλ
17:30
-
Κηφ
29 Μαρ. 2024
ΦΕΝ
19:45
-
ΑΛΜΠ
29 Μαρ. 2024
ΒΙΡ
21:30
-
ΠΑΟ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;