Monsieur Minimal @ Gazarte Roof Stage!
Ένα live γεμάτο συναισθήματα.

Συναυλίες 2017: Ο Monsieur Minimal, o δημιουργός με τη μοναδική αισθητική που έχει ξεχωρίσει για την ιδιαίτερα ρομαντική ατμόσφαιρα που αποπνέει η μουσική του, επιστρέφει με μία full band σύνθεση στο Roof Stage του gazarte την Πέμπτη 29 Ιουνίου.

Κάτω από τα αστέρια, με μαγευτική θέα στην πόλη, παλιές αγαπημένες αλλά και νέες μελωδίες από το πολυαναμενόμενο album του με τίτλο “Erotica” που σηματοδοτεί την επιστροφή του στον ελληνικό στίχο, με το single “Αγκαλιά” να έχει ξεχωρίσει ήδη, δημιουργούν το απόλυτο soundtrack που θα μας ταξιδέψει στην καρδιά του καλοκαιριού με μία γλυκιά, ρομαντική, παιχνιδιάρικη διάθεση.

Την Πέμπτη 29 Ιουνίου, στο Roof Stage του gazarte.

10 χρόνια gazarte! Τα μάτια στραμμένα εδώ.

About Monsieur Minimal
Με ήδη 4 άλμπουμ στο ενεργητικό του, άριστες κριτικές και live εμφανίσεις σε Ελλάδα και εξωτερικό, συμμετοχή σε μουσικές συλλογές του εξωτερικού (Τουρκία, Γαλλία, Ρωσία, Γερμανία), μουσικές επενδύσεις σε τηλεοπτικά σποτ και διαφημίσεις τόσο στην Ελλάδα όσο και σε Αμερική και Καναδά, συνεργασίες με αξιόλογους Έλληνες και ξένους καλλιτέχνες (όπως αυτή με την Δήμητρα Γαλάνη στον δίσκο του “Πάστα Φλώρα” και το opening act στην συναυλία του Moby) και με μεγάλη παρουσία σε ραδιοφωνικές και τηλεοπτικές playlist, ο Μοnsieur Minimal έχει κερδίσει επάξια τα τελευταία χρόνια μία αξιοσημείωτη μουσική αναγνώριση και τον τίτλο του indie/pop esthete.
Τον Μάρτιο του 2015 κι έχοντας πλέον δημιουργήσει το δικό του μοναδικό μουσικό ύφος και με την υπογραφή της νέας του δισκογραφικής εταιρίας, Mo.Mi Records, o Monsieur Minimal κυκλοφορεί το τέταρτο στην σειρά προσωπικό του άλμπουμ με τίτλο “High Times”.
Αυτή την περίοδο ετοιμάζει το νέο του μουσικό project το οποίο θα είναι στα Ελληνικά και αναμένεται να κυκλοφορήσει τον Σεπτέμβριο του 2017. Δειγμα του επερχόμενου άλμπουμ του αποτελεί το εξαιρετικό single με τίτλο “Αγκαλιά” το οποίο κυκλοφόρησε την 1 Απριλίου από την Μο.Mi. Records και εχει είδη κατακλύσει τα ραδιόφωνα της Ελλάδας και της Κύπρου.

Πληροφορίες

Monsieur Minimal
Gazarte Roof Stage
Πέμπτη 29 Ιουνίου
Τιμή εισιτηρίου: Γενική είσοδος 7 ευρώ
Ώρα έναρξης: 22:00

Monsieur Minimal Band
Monsieur Minimal : Φωνη – Κιθάρα
Βελισσάριος Πράσσας : Μπάσο
Θεοδωρής Κοπούλ : Τύμπανα
Δημήτηρης Παπαδόπουλος : Πνευστά
Γιαννης Παπαιωαννου : Ηχοληψία

*** Τα εισιτήρια είναι θεάματος & δεν περιλαμβάνουν ποτό

Προπώληση

Βουτάδων 32-34, Γκάζι
210 3460347

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πρόσθετες Υπηρεσίες Τουρισμού

Εποχιακή Εργασία

04-03-2024

Αγιος Γορδιος

Υπηρεσίες Εστίασης

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;