Τούρκικο Survivor 2017: Αυτοί πάνε τελικό!
Τους μάθαμε και σίγουρα έχουμε την απορία ποιος θα τα καταφέρει!

Τους γνωρίσαμε μέσα από τα αγωνίσματα που έπαιξαν με τους δικούς μας και όλοι μείναμε άφωνοι με το πόσο μαχητικοί και δυνατοί ήταν! Κυριολεκτικά οι τύποι ήταν όλοι δέκα Ντάνοι και Μάριοι μαζί.

Εάν μας ρωτούσες ποιος θα πήγαινε τελικό με βάση τη δύναμη σίγουρα δεν θα μπορούσαμε να πούμε. Ωστόσο, φυσικά παίζει ρόλο στο Survivor και πόσο αγαπητός είσαι στο κοινό.

Έτσι, οι παίκτες που κατάφεραν να φτάσουν στον τελικό και θα αγωνιστούν την Πέμπτη για το ποιος θα κερδίσει αρχικά να δηλώσουμε ότι είναι 3 άρα παίζει να γίνει κάτι τέτοιο και στο δικό μας.

Ολοκληρώνεται την Πέμπτη το τούρκικο Survivor και όπως αναφέρει ο τελικός του θα γίνει σε πολυτελέστατο ξενοδοχείο στην κατεχόμενη Βοκολίδα,

Στη Τουρκία το Survivor μετράει την ενδέκατη χρονιά προβολής του και είναι ιδιαίτερα αγαπητό, ενώ ο τελικός του στα κατεχόμενα δεν είναι τυχαίος αφού συνήθως προκύπτει μετά από διαφημιστικές συμφωνίες σε μια προσπάθεια προβολής των τουριστικών θερέτρων.

Αυτή βέβαια δεν είναι η πρώτη φορά που θα πραγματοποιηθεί στην κατεχόμενη Κύπρο ο τελικός καθώς επιλέχθηκε και άλλες χρονιές .

Ο Τούρκος παραγωγός , Acun Ilıcalı, ο οποίος έχει και υπό την ευθύνη του το ελληνικό Survivor και ον είδαμε να παρουσιάζει και το ελληνικό Survivor αποφάσισε για ακόμη μία φορά ότι το κατεχόμενο χωριό Βοκολίδα θα φιλοξενήσει τον μεγάλο τελικό.

Αυτοί είναι:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπηρεσίες Εστίασης

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

14-02-2024

Καλλιθέα Αττικής

950

⚽🏀 LIVE SCORES
18 Απρ. 2024
Φεν
90'
1 - 0
Ολυ
18 Απρ. 2024
ΠΑΟ
FT
0 - 2
Κλα
19 Απρ. 2024
ΠΑΟ
20:15
-
ΠΕΡ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;