Το μεγαλύτερο καλοκαιρινό πάρτι με τους Locomondo @ Balux Seaside!
Kαλεσμένοι τους θα είναι ο Νίκος Πορτοκάλογλου, η Ελένη Δήμου, ο Λεωνίδας Μπαλάφας, η Ανδριάνα Μπάμπαλη και η Πέννυ Μπαλτατζή!

Συναυλίες 2017: Το καλοκαίρι έφτασε και οι Locomondo μας δίνουν ραντεβού την Κυριακή 2 Ιουλίου στην παραλία του Balux SeaSide, Αστέρια Γλυφάδας για το απόλυτο summer party!

Μαζί τους και η DJ SPERY, η οποία θα βρίσκεται στα decks από τις 20.00 και με το μουσικό πάθος που τη διακρίνει θα μας προετοιμάσει για τη μοναδική νύχτα που ακολουθεί!

Στο αγαπημένο venue της αθηναϊκής ριβιέρας, στην παραλία, κυριολεκτικά πάνω στο κύμα, θα στηθεί μια ξύλινη εξέδρα που θα γίνει το stage όπου θα απολαύσουμε τους αγαπημένους Locomondo.

Οι πιο διασκεδαστικοί, οι πιο τρελοί και κεφάτοι μουσικοί τύποι θα μας παρασύρουν με τον ξεσηκωτικό ρυθμό και τα τραγούδια τους σε έναν ξέφρενο χορό στην παραλία, συμπληρώνοντας την 700η συναυλία τους!

Το group που έβαλε τον reggae, ska και latin ρυθμό στη ζωή μας ξεκινά την καλοκαιρινή περιοδεία και ηχογραφεί δύο καινούργια τραγούδια. Πρόκειται για το 80’s, ένα τραγούδι “αναφορά” στην δεκαετία του ’80 και το La mulata Hermosa ένα ισπανόφωνο τραγούδι σε μουσική και στίχους Μάρκου Κούμαρη και την συμμετοχή έκπληξη του Tonino Carotone!

Γενική Είσοδος Ορθίων:
Προπώληση: 12€
Ταμείο: 15€

Θέλω να είσαι εκεί ό,τι κι αν συμβεί …

Μέρος των εσόδων θα διατεθούν στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Γλυφάδας

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Χωρίς κατηγορία

Πλήρης Απασχόληση

18-01-2024

Ασπρόπυργος

Πληροφορική

Πλήρης Απασχόληση

22-01-2024

Αιγάλεω

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;