Survivor 2017: Τι αποκάλυψε η Ειρήνη Παπαδοπούλου και πώς
Τα είπε κυριολεκτικά όλα!

Η Ειρήνη Παπαδοπούλου καλεσμένη στο Πρωινό μίλησε για το survivor 2017 και αποκάλυψε πως δεν είχαν σπάσει τα νεύρα της, παρόλο που θέλησε πολλές φορές να αποχωρήσει από το ριάλιτι!
H Ειρήνη τόνισε: «Τα έκανα επί τούτου όλα για να δει ο κόσμος κάποια πράγματα…επιβεβαίωνα τον κάθε παίκτη…». Δείτε τι άλλο είπε η μπουλντόζα που παραλίγο να κατεδαφίσει το survivor!

Ο Στέλιος είχε πει: «Και θα ζητάω μέχρι να μου πει ότι είναι καλά με μένα, όχι για τις κάμερες. Και ζήτησα συγγνώμη από πολύ πριν… Βγήκα κιόλας και για αυτό το λόγο. Και ζήτησα συγγνώμη και στον αδελφό της Ειρήνης και σε αυτή όταν μιλήσαμε στο τηλέφωνο πολύ πρόσφατα, τη ρώτησα αν πιστεύει ότι της έκανα bullying, προσπάθησα να της δείξω ότι δεν έχω λόγο να μην είμαστε καλά. Φυσικά και είναι πειραγμένη!»!
Όμως η Ειρήνη Παπαδοπούλου αποκάλυψε στο Πρωινό, που είναι καλεσμένη, πως όντως της τηλεφώνησε, όχι όμως για να ζητήσει συγγνώμη αλλά για να μάθει εάν το προφίλ της στο twitter ήταν αληθινό, η οποία απάντησε σε έναν χρήστη ότι δεν ισχύει ότι ο Ντάνος φώναζε τις κάμερες για να κάνει το σταυρό του και απάντησε ότι αυτό ήταν η αφορμή για να της τηλεφωνήσει: «Εγώ σας λέω με πήρε τηλέφωνο για αυτό…και εγώ ενοχλήθηκα γιατί λέω κάτσε με πήρε τηλέφωνο για να απολογηθώ γιατί απαντάω στο twitter μου…»!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πρόσθετες Υπηρεσίες Τουρισμού

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

Υπηρεσίες ένδυσης και υπόδησης

Όλοι οι τύποι εργασίας

23-01-2024

Αθήνα

⚽🏀 LIVE SCORES
20 Απρ. 2024
ΟΦΗ
18:30
-
Βόλ
20 Απρ. 2024
Αστ
19:30
-
Παν
20 Απρ. 2024
ΑΡΗΣ
17:15
-
ΚΟΛ
21 Απρ. 2024
ΑΕΚ
17:15
-
ΠΑΟΚ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

 0 
 1 
 0 
 0 
 0