Release Festival 2017 - 2η ημέρα: Όλα όσα έγιναν από το φακό του neolaia.gr!
Όλα όσα έγιναν στην δεύτερη μέρα του Release Athens με πρωταγωνιστές φυσικά τους Thievery Corporation.

Οι Thievery Corporation ήταν ένα συγκρότημα το οποίο περιμέναμε για πολύ καιρό η αλήθεια είναι. Το neolaia.gr βρέθηκε στο Release Athens για να καλύψει ένα από τα μεγαλύτερα events του καλοκαιριού, αλλά ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή!

Πηγαίνοντας στην Πλατεία νερού φοβηθήκαμε από τον πολύ άσχημο καιρό καθώς η βροχή ήταν ασυνήθιστα δυνατή για την εποχή που βρισκόμαστε. Για καλή μας τύχη  η δυνατή καταιγίδα σταμάτησε με το που παρκάραμε. Η τελευταία μέρα του Release Athens φιλοξενούσε τους Thievery Corporation, Archive, Kadebostany, Omega Ray και Chinese Basement ένα event με έντονο ενδιαφέρουν για τους φίλους της μουσικής.

Οι Kadebostany ανέβηκαν στην σκηνή και κατάφεραν να ξεμουδιάσουν το “βρεγμένο” κοινό παίζοντας μια περίπου ώρα τα γνωστά τους κομμάτια όπως το “Castle In The Snow”. Εντυπωσιακές και οι διασκευές τους στο “Crazy In Love” της Beyonce καθώς και το “Heroes” του David Bowie, τραγούδι που άκουσαν πολλοί αλλά λίγοι κατάλαβαν καθώς οι Ελβετοί το είχαν “πειράξει” αρκετά.

Τους Kadebostany διαδέχθηκαν οι Archive. Οι Archive είναι ένα συγκρότημα το οποίο μ’ αρέσει πολύ για αυτό δεν ξέρω αν θα είμαι και 100% αντικειμενικός. Με τον κόσμο να έχει πυκνώσει και να έχει γίνει πια αισθητός οι γνωστοί Λονδρέζοι ανέβηκαν στη σκηνή με έντονες ροκ διαθέσεις. Πιο αναλυτικά, οι Archive μπέρδεψαν ευχάριστα ένα post rock και trip hop στυλ που σε συνδυασμό με τα έντονα γραφικά του “video wall” πίσω τους δημιούργησαν μια όμορφα σκοτεινή ατμόσφαιρα. Γνωστά κομμάτια όπως το Fuck You, το You Make Me Feel το καινούργιο Driving in Nails κατάφεραν να μας φτιάξουν τη διάθεση! Τέλος οι γνωστοί μας Archive έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό για ακόμα μια φορά!

Ήταν λίγο μετά τις 11 όταν η στιγμή που όλοι περιμέναμε επιτέλους ήρθε. Οι Thievery Corporation ανέβηκαν στη σκηνή με το Until the morning να μας προϊδεάζει για το τι θα δούμε. Με φανταστικό ήχο και απίστευτα ζωηρή σκηνική παρουσία οδήγησαν το κοινό σε μια έκρηξη συναισθημάτων χάρη στα dub μουσικά vibes των τραγουδιών τους. Χαρακτηριστικά ακούστηκαν το The Richest Man In Babylon, το Letter to The Editor, Thief Rockers, Sweet Tides και Labanese Blonde. Με τον κόσμο να ζητά και άλλο οι Thievery επέστρεψαν στη σκηνή παίζοντας για άλλα 40 περίπου μαγευτικά λεπτά!

Τέλος, θα θέλαμε να συγχαρούμε τους διοργανωτές για την άψογη διοργάνωση του event, για τον πολύ όμορφο και σωστό ήχο καθώς και για τις παροχές τους συναυλιακού χώρου και του χρόνου! 😛

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

06-03-2024

Αθήνα

Πληροφορική

Πλήρης Απασχόληση

05-02-2024

Άγιος Δημήτριος Αττικής

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;