Στην καρδιά της τεχνολογίας το νέο κατάστημα ΓΕΡΜΑΝΟΣ στο The Mall Athens
Digital εμπειρία & βιωματικές γωνίες, με περισσότερες high tech συσκευές & live demos που βάζουν τον καταναλωτή «στην Καρδιά της Τεχνολογίας»

Το ανανεωμένο κατάστημα ΓΕΡΜΑΝΟΣ στο The Mall Athens, ένα κατάστημα πρότυπο, άνοιξε τις πόρτες του για να βάλει τους επισκέπτες του «στην Καρδιά της Τεχνολογίας», προσφέροντάς τους μία νέα εμπειρία εξυπηρέτησης.

Με μεγάλη ποικιλία από προιόντα, νέα digital αισθητική και έμφαση στη διαδραστικότητα, το κατάστημα της ΓΕΡΜΑΝΟΣ είναι σχεδιασμένο πάνω σε ξεχωριστές προϊοντικές ζώνες και βιωματικές γωνίες, όπου οι επισκέπτες θα μπορούν:

  • να δοκιμάσουν ακόμη περισσότερες high tech συσκευές και προϊόντα τελευταίας τεχνολογίας, όπως Smartphones, Tablets, Smart Gadgets (drones, wearables, action cameras), Smart Τηλεοράσεις, Laptops και αξεσουάρ, αλλά και μία μεγάλη ποικιλία από εκπαιδευτικά παιχνίδια ρομποτικής (STEM).
  • να ζήσουν αποκλειστικά την απόλυτη 4D εμπειρία μέσα από το Samsung Gear VR, αλλά και να φορέσουν μάσκες & γυαλιά εικονικής/επαυξημένης πραγματικότητας, όπως το Microsoft HoloLens, που φέρνει πρώτος ο ΓΕΡΜΑΝΟΣ.
  • να δοκιμάσουν όλα τα νέα παιχνίδια, αλλά και κονσόλες Gaming στο ειδικά διαμορφωμένο gaming corner.
  • να απολαύσουν την αγαπημένη τους μουσική στο music corner.

Χαρακτηριστικό της νέας προσέγγισης του καταστήματος είναι και η ανοικτή είσοδος χωρίς βιτρίνες, αλλά και η στρατηγική τοποθέτηση πλαισίων σήμανσης που κατευθύνουν τον πελάτη στα σημεία ενδιαφέροντος.

«Το ανανεωμένο μας κατάστημα ΓΕΡΜΑΝΟΣ στο The Mall Athens, βασίζεται σε μία νέα φιλοσοφία, που βάζει την εμπειρία του πελάτη και το ‘ταξίδι’ του στον χώρο της τεχνολογίας σε πρώτο πλάνο. Θέλουμε οι επισκέπτες των καταστημάτων μας να μπορούν να δοκιμάσουν την ενισχυμένη γκάμα προϊόντων μας, να γνωρίσουν από πρώτο χέρι τις νέες τεχνολογίες και όλες τις νέες τάσεις στον χώρο της επικοινωνίας και της ψυχαγωγίας. Και όλα αυτά, σε μια οικεία ατμόσφαιρα, όπου θα νιώθουν ‘σαν στο σπίτι τους’ και με την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση», δήλωσε ο κ. Πέτρος Παπαγγέλης, Διευθυντής Δικτύου Καταστημάτων ΓΕΡΜΑΝΟΣ.

Στο νέο κατάστημα ΓΕΡΜΑΝΟΣ οι καταναλωτές θα βρουν πιστοποιημένους πωλητές, αλλά και τους Tech Experts, τους εξειδικευμένους συμβούλους με άριστη γνώση των τεχνικών χαρακτηριστικών και της συνδεσιμότητας των προϊόντων τεχνολογίας, που θα τους βοηθήσουν να επιλέξουν το κατάλληλο προϊόν με βάση τις ανάγκες τους.

Η αλυσίδα ΓΕΡΜΑΝΟΣ θα συνεχίσει να ανανεώνει τα καταστήματα με έμφαση στην digital αισθητική και την high tech εμπειρία των καταναλωτών. Ήδη έχουν ανανεωθεί 170 καταστήματα σε όλη την Ελλάδα.

Μέχρι και τις 7 Ιουλίου μπορείς να ζήσεις από κοντά συναρπαστικές εμπειρίες,
να ανακαλύψεις αποκλειστικές προσφορές
και να αποκτήσεις μοναδικά δώρα!!

Δες πώς!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Νέα Ιωνία Αττικής

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Νέα Ιωνία Αττικής

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;