Ποια είναι η Teresa Fidalgo; – Η ιστορία που πάγωσε το αίμα ολόκληρου του Instagram!

Από neolaia.gr Team 19 Ιουνίου 2017

Η νοσταλγία του κόσμου φαίνεται πως επαναφέρει στην καθημερινότητα μας ιστορίες φαντασμάτων σαν εκείνη της Teresa Fidalgo.

«Είμαι η Teresa Fidalgo και εάν δεν ποστάρεις αυτό σε άλλες 20 φωτογραφίες, θα κοιμηθώ μαζί σου για πάντα», αναφέρει το quote που σπάμαρε ο κόσμος κάτω από άσχετες φωτογραφίες στο Instagram πριν κάποια χρόνια.

«Μια κοπέλα αγνόησε αυτό το μήνυμα και η μητέρα της πέθανε 29 μέρες μετά», προσθέτει.

Πώς ξεκίνησε, όμως, αυτή η ιστορία;

Εάν αναζητήσεις το όνομα της συγκεκριμένης κοπέλας στο Instagram, θα διαπιστώσεις πως υπάρχει αρκετό υλικό για εκείνη αλλά τίποτα που να αποδεικνύει πως πράγματι υπήρξε αυτό το πρόσωπο. Όλες οι ερμηνείες και οι αναπαραγωγές της ιστορίας του νεαρού κοριτσιού, πάντως, πηγάζουν από ένα βίντεο του Πορτογάλου παραγωγού David Rebordão που ονομαζόταν «A Curva».

Στο ανατριχιαστικό βίντεο βλέπουμε μερικούς φίλους να σταματούν με το αμάξι μέσα στα βουνά για να μαζέψουν μια κοπέλα με το όνομα Teresa Fidalgo. Η σιωπηλή επιβάτης κάποια στιγμή δείχνει με το χέρι της ένα κομμάτι του δρόμου και λέει πως εκεί είχε ένα ατύχημα και πέθανε. Σε αυτό το σημείο η κάμερα πέφτει στο πρόσωπο της που είναι ματωμένο προτού το αυτοκίνητο των φίλων τρακάρει.

Παρότι έχουν υπάρξει αρκετές ιστορίες με τέτοιου είδους φαντάσματα, η Teresa Fidalgo έχει αποκτήσει ιδιαίτερη δημοσιότητα χάρη στην λεπτομέρεια που περιέχει η ιστορία της.

Όπως και αν έχει, όσο ενδιαφέρον και αν είναι το βίντεο, ο ίδιος ο Rebordão έχει παραδεχτεί πως είναι ψεύτικο, οπότε μπορείς να κοιμηθείς με ησυχία.

Δες ακόμη: 10 ταινίες θρίλερ με ασύλληπτο plot twist που θα σε τρελάνει!