Hard Rock Rising: Πήγαμε στο Battle of the Bands aka στην αρχή ενός ονείρου για κάθε μπάντα!
Βρεθήκαμε στο Hard Rock Cafe στο Μοναστηράκι την ημέρα του Hard Rock Rising τελικού.

Ο κόσμος είχε αρχίσει από νωρίς να γεμίζει τα τραπέζια και τα λαχταριστά πιάτα του Hard Rock Cafe μαζί με τις μπύρες, έδιναν ένα καλό ρυθμό σε μία βραδιά γεμάτη που προμήνυε ροκιές, ωραίο κόσμο και μεγάλη ένταση!

 

Οι τέσσερις μπάντες που θα διαγωνίζονταν (με σειρά εμφάνισης) ήταν οι εξής:

182 Pages

For My Addiction

Warship

Alcohol

 

Κάθε μπάντα είχε το δικό της ξεχωριστό μουσικό στίγμα. Μία όμως θα ήταν αυτή που οι κριτές θα υποδείκνυαν ως νικήτρια και θα κέρδιζε το μεγάλο έπαθλο.

Και τι κριτική επιτροπή ε; Κορυφαίες προσωπικότητες της ελληνικής μουσικής σκηνής, συμπεριλαμβανομένων των Μιχάλη Πεδιώτη από το Bullmp.com, Κωνσταντίνο Κυριαζόπουλο από το Hardmusic.gr και Γιάννη Σαρχιανάκη, τραγουδιστή του συγκροτήματος Infrared, επρόκειτο να ψηφίσουν προκειμένου να αναδείξουν το νικητή του Hard Rock Rising στην Ελλάδα!

Είχε έρθει ήδη η ώρα για cocktails!

Οι μπάντες ολοκλήρωσαν την αποστολή τους.

Πλέον είχε έρθει η ώρα της κριτικής επιτροπής να απονείμει τα βραβεία!

O νικητής του Hard Rock Cafe της Αθήνας θα λάβει ως έπαθλο 1.000 ευρώ και θα προκριθεί στην επόμενη φάση.

Τι περιλαμβάνει η επόμενη φάση;

Κριτές παγκοσμίου μουσικής φήμης, θα αποφασίσουν τους 3 runners up και το μεγάλο παγκόσμιο νικητή! Σε συνεργασία με τη ReverbNation, η Hard Rock International θα δωρίσει στα 4 παγκόσμια κορυφαία acts ένα prize pack για μουσικά όργανα Fender και  ένα πακέτο CD/DVD 1.000 τεμαχίων που θα περιλαμβάνει την πιο πρόσφατη ηχογράφηση και το τελευταίο τους βίντεο από την Bison Disc. Ο μεγάλος νικητής θα έχει επιπλέον τη μοναδική ευκαιρία να παίξει live κατά τη διάρκεια του ημιχρόνου στο Hard Rock Stadium, ενώ ακόμη θα δημιουργήσει ένα μουσικό βίντεο επαγγελματικών προδιαγραφών, το οποίο θα προστεθεί στο περιφερειακό σύστημα βίντεο του Hard Rock παγκοσμίως!

Καταλαβαίνετε την αγωνία των συμμετεχόντων!

Και ο νικητής τελικά είναι… οι For My Addiction!

Ακολούθησαν χειροκροτήματα από όλους τους συμμετέχοντες, οι απαραίτητες νικητήριες φωτογραφίες, αλλά και επευφημίες από το κοινό που παρακολούθησε όλη τη βραδιά.

Μία βραδιά που θύμισε παραδοσιακά ροκ βράδια με Battle of The Bands σε λαϊβάδικα του κέντρου, με έναν αέρα διεθνή και γκλάμουρ.

Μία βραδιά Hard Rock Cafe!

Καλή τύχη For My Addiction! Θα τη χρειαστείτε! Τα δύσκολα, αλλά σπουδαία, τώρα αρχίζουν! #HardRockRising #HRCAthens #ThisIsHardRock

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Νέα Ιωνία Αττικής

Πληροφορική

Πρακτική Άσκηση

05-02-2024

Άγιος Δημήτριος Αττικής

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;