Εβδομαδιαίες Προββλέψεις 2017: Θερινό Ηλιοστάσιο
Θερινό Ηλιοστάσιο και εβδομαδιαίες προβλέψεις ζωδίων. Από την Λίλιαν Σίμου

Εβδομαδιαίες προβλέψεις 2017. Εβδομάδα του Θερινού Ηλιοστασίου, που για το 2017 σχηματίζεται την 21η Ιουνίου στις 7.25πμ όταν ο Ήλιος εισέρχεται ακόμη μία φορά στο ζώδιο του Καρκίνου.

Ηλιοστάσια και Ισημερίες, χαρακτηρίζουν την πορεία της αλλαγής κάθε εποχής και φυσικά την εσωτερική αλλαγή στα στάδια ανάπτυξης του ανθρώπους.
Από τα αρχαία χρόνια, οι λαοί συντάσσονταν με τις αλλαγές των εποχών και θεωρούσαν σηματοδότη του νέου έτους, την Εαρινή Ισημερία.
Η περίοδος της καρποφορίας, όταν ο Ήλιος στα καλοκαιρινά ζώδια, είναι ιδιαίτερη και ενδιαφέρουσα.

Το φετινό Θερινό Ηλιοστάσιο έχει τα εξής χαρακτηριστικά:
-Συμβαίνει σε ημέρα του Ερμή και σε ώρα Σελήνης, οι συγκινήσεις περιπλέκουν την ροή της σκέψης. Ας μην ξεχνάμε πως ο Ήλιος βρίσκεται πλέον στο ζώδιο του Καρκίνου.
-Ο κυβερνήτης της ημέρας, Ερμής, είναι στην τελευταία ζωδιακή μοίρα των Διδύμων σε τετράγωνο προς τον Χείρωνα. Μνήμες με τραυματικές εμπειρίες, αναστέλλουν προσωρινά αποφάσεις ή θέτουν διλήμματα. Καθώς ο Χείρωνας είναι σε σύνοδο με το Μεσουράνημα του Ηλιοστασίου, ενδέχεται να υπάρξουν καθυστερήσεις στο έργο μας. Η ρίζα τους πρέπει να αναζητηθεί σε βαθιά ριζωμένα προβλήματα από άλλες εποχές.
-Η Σελήνη στην έξαρσή της, στον Ταύρο, σε σύνοδο προς την Αφροδίτη, και θετικές γωνίες προς τον Ωροσκόπο του χάρτη και τον Πλούτωνα, περιγράφει την ανάγκη να απολαύσουμε όμορφες στιγμές, γειώνοντας το συναίσθημα και αγγίζοντας με χαρά την ζωή και την ίδια μας την υπόσταση. Οι στόχοι πρέπει να εμποτίζονται με ικανοποίηση, αγάπη, ποιότητα. Με πείσμα και πάθος θα φθάσουμε στο ποθητό αποτέλεσμα.
-Ο Άρης είναι σε σύνοδο με τον Ήλιο και τον ωροσκόπο, αλλά σε δύσκολη ζωδιακή θέση, όπως ήδη αναφέρθηκε στο αντίστοιχο άρθρο. Οι δραστηριότητές μας εμπεριέχουν συναισθηματικό κίνητρο και είναι σημαντικό να έχουμε ψυχραιμία. Η στάση μας μπορεί να είναι αμυντική και επιφυλακτική. Θα παίρνουμε πρωτοβουλίες για ό,τι ή όσους αγαπήσαμε. Θα αναλάβουμε μόνοι ένα έργο. Όταν μας «πνίγει το άδικο», θα αντιδράσουμε παρορμητικά και διεκδικητικά. Θα μας απασχολήσει μία προσωπική αδυναμία, ευαισθησία. Ας θωρακίσουμε την «Αχίλλειο πτέρνα μας» για να μην γίνουμε θύμα του πόνου των άλλων. Σε ταυ τετράγωνο προς τον Πλούτωνα και τον Δία, είναι ένας γόρδιος δεσμός, ο οποίος μας κρατά σε εγρήγορση, μοιάζει ωστόσο με έναν συναισθηματικό βρόγχο.
-Το μεγάλο τρίγωνο της φωτιάς, με τον Ουρανό, τον Κρόνο και τον Β. Δεσμό της Σελήνης, εξακολουθεί να ευεργετεί τον ουράνιο χάρτη. Επομένως και για το Θερινό Ηλιοστάσιο, προσφέρεται η δυναμική της δημιουργικότητας, της θέλησης, της έκφρασης των ταλέντων μας.
-Το Μεσουράνημα του Ηλιοστασίου είναι στην τελευταία μοίρα του ζωδιακού, περιγράφοντας ένα επικείμενο τέλος, την ολοκλήρωση ενός κύκλου με στόχο ένα νέο ξεκίνημα. Σε ευάλωτη μοίρα όμως, για πρακτικά ζητήματα, όπως και ο Ερμής, ας είμαστε επιφυλακτικοί για κάθε νέα προοπτική, εξετάζοντας σωστά τις παραμέτρους της.

Η σύνθεση του Ηλιοστασίου, απαιτεί αλλαγή, ανατροπή και να τολμήσουμε, παρά τις ευαισθησίες ή αδυναμίες μας, να θέσουμε σε ροή τα όνειρά μας.
Παραμένοντας ευαίσθητοι, αλλά όχι εύθικτοι, ας δώσουμε έμφαση στην φωτεινή πλευρά ή σε ασχολίες και σχέδια που εμπεριέχουν ομορφιά και ποιότητα. Οι ανθρώπινες σχέσεις αναθερμαίνονται Η αναποφασιστικότητα φέρνει στην επιφάνεια τις μνήμες του τραυματικές εμπειρίες του παρελθόντος, με τις οποίες προφανώς πρέπει να παλέψουμε και να τις υποσκελίσουμε το συντομότερο δυνατόν. Αυτό είναι ίσως το πιο δύσκολο σημείο του Ηλιοστασίου, και πιθανόν, ένα από το πιο σημαντικά.

Στον χάρτη της Ελλάδας:
Το Θερινό Ηλιοστάσιο 2017, δίνει την έμφαση σε συμφωνίες, συμβόλαια και θέματα που αφορούν τα ΜΜΕ και τα ΜΜΜ. Προφανώς διαφωνίες θα επικρατήσουν σε συλλογικές συμβάσεις και δικαιώματα εργαζομένων σ’ αυτούς τους τομείς. Καθώς ο Άρης κινείται στον τομέα αυτό με δύσκολες όψεις, θα υπάρξουν διαφωνίες και δύσκολες συνεργασίες σε θέματα που έχουν να κάνουν με τον γραπτό λόγο, τα βιβλία, τον Τύπο.
Χρειάζεται φροντίδα στον συγκεκριμένο τομέα, καθώς κυοφορείται μία νέα ελπίδα. Σημαντικό είναι να αποφευχθεί η εσωστρέφεια και η υπερβολή στο συναίσθημα.
Ο Ερμής του Ηλιοστασίου είναι σε τρίγωνο ακριβείας προς τον Ερμή του κράτους. Σημαντικός σημειοδότης του λαού και του προφίλ του κράτους, θα μπορούσε να προσφέρει ιδέες και συζητήσεις για τα οικονομικά του κράτους, αλλά αυτές πρέπει να γονιμοποιήσουν ένα νέο όραμα, πρόγραμμα, άμεσα. Διαφορετικά, θα κάνουν έναν φαύλο κύκλο επανάληψης λαθών του παρελθόντος.
Οι κοινοβουλευτικοί εκπρόσωποι κινούν τα νήματα της κυβέρνησης και δεν μπορούμε να πούμε πως έχουν σταθερή γραμμή ή σαφήνεια, ή ειλικρίνεια.
Τα λάθη του παρελθόντος μπορούν να συνειδητοποιηθούν όμως, και να δοθεί μία νέα ευκαιρία, με συνέπεια προς τις δεσμεύσεις και συνεργασίες με το εξωτερικό ή τους συμμάχους μας.
Οι δύο εκλείψεις του Αυγούστου, αγγίζουν σημαντικά σημεία του χάρτη της χώρας, ως προς τον κυβέρνηση και το προφίλ της. Αν και εφ’ όσον έχουν συνειδητά επιλέξει τη βελτίωση των συνθηκών που βιώνει ο λαός, θα υπάρξει ένα νέο πρόγραμμα. Από εμπειρία όμως, γνωρίζουμε πως ο Αύγουστος είναι μήνας όπου περνούν όλα τα νομοσχέδια που δεν ευνοούν τον λαό. Το θέμα εδώ είναι πως φαίνονται συνυπεύθυνοι όλοι, αντιπολίτευση και κυβέρνηση, σημαντικοί οικονομικοί παράγοντες και ο εφησυχασμός ή η αδυναμία του μεγάλης μερίδας του λαού να αντιδράσει.

Τι πρέπει να κάνουμε πιο εξατομικευμένα σε μία σύντομη προσέγγιση; Οι συμβουλές μας για τα δώδεκα ζώδια (αν γνωρίζετε τον ωροσκόπο σας, διαβάζετε και το ζώδιο αυτό)
Κριός
Η περίοδος αυτή σας οδηγεί να θέσετε γερά θεμέλια για την βάση σας, την οικογένειά σας, το σπίτι ή τον προσωπικό σας χώρο. Απαλλαγείτε από φοβίες, αναστολές, πάθη και την ανάγκη να χειριστείτε τους άλλους. Προσοχή, γιατί μπορεί να γίνουν πολλές βεβιασμένες κινήσεις. Πάθη, αδυναμίες, ένταση και ενθουσιασμός, ωθούν να πάρετε πρωτοβουλίες και να κάνετε μία νέα αρχή. Θα δεχθείτε όμως προσωπική επίθεση από άτομα που απαιτούν να είστε πιο συγκαταβατικοί ή βολικοί γι’ αυτούς. Ή φθονούν τον ενθουσιασμό και την δύναμη που διαθέτετε, για να δώσετε ξανά την μάχη για το μέλλον σας. Είναι δύσκολο να κατανοήσουν πώς εσείς θα είστε πάντα στην πρώτη γραμμή, έστω και λαβωμένοι. Προσοχή στις οικογενειακές σχέσεις, όπου υπάρχει αρκετή ένταση ή μπορεί να πληγώσουν το συναίσθημά σας, αν είστε προστατευτικοί, υποχωρητικοί, πνιγηροί.

Ταύρος
Οι συζητήσεις προέχουν αυτή την περίοδο, φωτίζονται οι ιδέες. Προσπαθήστε να μην κάνετε ριψοκίνδυνες επιλογές και να ελέγχετε τις συμφωνίες σας. Η υπερευαισθησία των ημερών σας δημιουργεί περισσότερη ανασφάλεια από ό,τι σε άλλες περιόδους. Θα ήταν σημαντικό να απαιτήσετε από τον ίδιο σας τον εαυτό να γίνει πιο δραστήριος και πιο άμεσος στις αποφάσεις. Πολλές ιδέες και πολλές σκέψεις, πολλές αγωνίες και πολλά όνειρα, σας έχουν φέρει σε δίλημμα. Αλλά σπέρνουν, δίχως να το καταλάβετε, τον σπόρο της αλλαγής και θα σας βοηθήσουν να ξεκινήσετε αργότερα μία νέα πορεία. Σύντομα θα έχετε την ευχέρεια, πολλά από όσα σκέπτεστε σήμερα, να γίνουν πραγματικότητα σταδιακά. Ως τότε, προσοχή στο ανταγωνιστικό κλίμα και στις απαιτήσεις στον τομέα της εργασίας σας και στα απρόοπτα που σας αποσυντονίζουν. Αγωνίες σας, βαθιά ριζωμένες, δημιουργούν επιπρόσθετο άγχος και δεν σας επιτρέπουν να έρθει μία αλλαγή επί της ουσίας με ψυχραιμία αυτή την περίοδο. Αποφύγετε τις λεκτικές αντιπαραθέσεις με το εγγύς περιβάλλον.

Δίδυμοι
Είστε σε μία μεταβατική περίοδο. Αισθάνεστε σε δίλημμα, σε πρακτικό επίπεδο, δύσκολα θα χειριστείτε τις υποθέσεις που αφορούν στόχους και θα πρέπει να ελίσσεστε ανάλογα με τις ανάγκες, αφού η πορεία είναι αβέβαιη και απρόβλεπτη. Η εικόνα με των επόμενων κινήσεων μοιάζει προς το παρόν ασαφής, αλλά θα έχετε σύντομα την επιλογή. Η πορεία σας θα είναι γεμάτη αλλαγές και πολλές-πολλές γνωριμίες. Επικοινωνιακοί και άνετοι στην εναλλαγή των εντυπώσεων, μπορείτε να χαρείτε αυτή την περίοδο τις καταστάσεις που σας επιβάλλονται. Ίσως η συμμετοχή σας σε μία ομάδα, ένα χώρο με κοινωνικές προεκτάσεις και στόχους, θα σας φέρει στο προσκήνιο σημαντικών εξελίξεων. Εκεί να σας θαυμάσουν για τον λόγο σας, πρωτοποριακό, ευθύ, μαχητικό και ρεαλιστικό. Θα εμπνεύσετε τους γύρω σας, θα κερδίζετε τις εντυπώσεις. Προσέχετε στην διαχείριση των εισοδημάτων σας, αφού μπορεί να κινηθείτε ευαίσθητα και παρορμητικά, και να γίνουν λάθη.

Καρκίνος
Υποδέχεστε τον Ήλιο πια στο ζώδιό σας, είστε σε μία διαρκή εγρήγορση που επιφέρει απρόοπτα και δεν συγκρατείστε μπροστά σε ό,τι σας συγκινεί. Θέλοντας και μη, βιώνετε προκλήσεις και απαιτήσεις στην καριέρα και θα πρέπει να επιλέξετε πλέον σωστά, ανατρέποντας αδυναμίες του χθες. Καθώς έχετε ένα προβεβλημένο προφίλ, μπορείτε να αναπτύξετε τις θέσεις σας. Να κάνετε προτάσεις, αλλά και να δεχθείτε προτάσεις στη ζωή και στον ρόλο που θα θέλατε να διαδραματίσετε. Είναι αρκετά δύσκολο αυτή την ώρα να δείτε ξεκάθαρα τι σας επιφυλάσσει το μέλλον (φυσικά το ατομικό σας ωροσκόπιο θα είναι πιο σαφές, αν μελετηθεί). Είστε σε μία διαδικασία διαρκούς ανανέωσης και νέων ξεκινημάτων, που θα είναι απαραίτητο να είστε στο κέντρο των εξελίξεων. Ιδέες σας θα γίνουν αφορμή να σας ζητήσουν περισσότερη αφοσίωση στο έργο σας και θα έρθουν να φέρουν μία αλλαγή αλλά και μία νέα προοπτική. Οι γνωριμίες σας στον χώρο της καριέρας απαιτούν την προσοχή σας. Θα είναι άλλοτε πρόθυμες να σας στηρίξουν και άλλοτε θα κρύβουν ένα κλίμα ανταγωνιστικό.

Λέων
Τα σχέδια είναι εστιασμένα σε άλλους χώρους, επαφή με το εξωτερικό ή μία νέα γνώση. Αλλά και κάποιες γνωριμίες σας, δεν θα είναι τόσο θετικές προς εσάς, όσο λένε. Προσπαθήστε να μην σχολιάζετε ανθρώπους που είναι σε ένα κοινό χώρο με σας. Ένταση και συγκινήσεις που εναλλάσσονται, φέρνουν εκνευρισμό και μία εσωτερική αστάθεια. Ιδεολογικά είστε σε εγρήγορση. Μάχιμες ιδέες και ένα ταξίδι θα σας απασχολήσουν. Αν δεν είναι ένα ταξίδι μέσω της γνώσης, μπορεί να είναι η επαφή με το εξωτερικό ή μία ξένη νοοτροπία. Ωστόσο, φιλοσοφία και ιδεολογία διαμορφώνουν ένα νέο προσωπικό προφίλ. Θα προσέχετε όμως, όσο το δυνατόν, τον δογματισμό. Απρόοπτα ανατρέπουν την ροή των ταξιδιών ή επηρεάζουν τις αποφάσεις σας. Προσέχετε για διαπληκτισμούς ή εμπλοκή με νομικές υπηρεσίες. Είστε σε μεταβατική περίοδο με τις φιλικές σχέσεις και ίσως επιλέξετε μία μερική απομάκρυνση.

Παρθένος
Η αλλαγή εποχής σας βρίσκει προβληματισμένους σε ένα βαθμό και διστακτικούς προκειμένου να ατενίσετε το μέλλον. Ο δισταγμός όμως δεν θα παραμείνει για μεγάλο χρονικό διάστημα, καθώς υπάρχει επιτακτική ανάγκη να δράσετε! Θα έχετε την δυνατότητα να ψάξετε βαθύτερα για αξίες και αδυναμίες ή φοβίες, ίσως μάλιστα η αναταραχή αυτή δημιουργήσει επιπρόσθετο άγχος. Επιθυμείτε να διασφαλίσετε τα κεκτημένα σας, επομένως θέλετε και επικεντρωθείτε περισσότερο στον υλικό τομέα για να νιώσετε ασφάλεια. Θα σας βοηθήσουν οι συνθήκες, αν δεν κάνετε παρορμητικές κινήσεις. Αφεθείτε λίγο πιο χαλαρά. Θα είναι εύκολο να αντιληφθείτε το νόημα του Ηλιοστασίου, αφού θα κυοφορούνται νέα όνειρα, σχέδια, στόχοι. Αν και αισθάνεστε αγωνία, πρέπει να πιστέψετε στις δυνατότητές σας. Οι οικονομικές απαιτήσεις είναι όντως κάποιες φορές απρόβλεπτος παράγοντας, αλλά θα έρθει η κατάλληλη στιγμή όπου θα αναπτυχθεί ένα κρυφό σας όραμα.

Ζυγός
Η εγρήγορση και η εμπειρία, θα βοηθήσουν να ξεπεράσετε τις δυσκολίες ή εμπόδια που θέτουν όσοι σας αντιπαλεύουν. Μην προσκολλάστε στην αντιπαλότητα. Η ηρεμία σας ανατρέπεται από μία γνωριμία που εισέρχεται ξαφνικά στη ζωή σας. Φέρνει αναστάτωση στη ζωή σας. Αν αντιδράσετε απερίσκεπτα θα προκληθεί ρήξη άμεσα με τους οικείους σας. Δεν είναι η κατάλληλη στιγμή για οριστικές αποφάσεις. Ίσως δεν είναι εύκολο να αντισταθείτε σε άτομα που σας γοητεύουν και φαίνονται ενθουσιώδη, φλογερά ή παρορμητικά. Αν είστε ήδη σε μόνιμη σχέση, ενδεχομένως το δίλημμα θα είναι μεγάλο. Δεν θα είναι εύκολο να δείτε ξεκάθαρα ως τα τέλη του καλοκαιριού. Ειδικά αυτές τις μέρες όμως, η ψυχραιμία επιβάλλεται. Μην εγκλωβιστείτε, μην αφεθείτε στις αδυναμίες και φοβίες σας. Θα τις εκμεταλλευτούν σε βάρος σας. Πολλές ιδέες φαίνεται να σας απασχολούν, δίχως να έχετε σταθερό σχεδιασμό. Σύντομα όμως, θα υπάρξει μεγαλύτερη αποφασιστικότητα. Για τον λόγο αυτό, μην πιέζετε τις καταστάσεις.

Σκορπιός
Το Θερινό Ηλιοστάσιο είναι συμβατό με τις εσωτερικές και βαθύτερες ανάγκες σας. Συναισθήματα, ιδέες, κινητοποιούν για έναν νέο σχεδιασμό στη ζωή σας. Οι επιθυμίες σας ανταποκρίνονται στην φιλοσοφία που έχετε ή αναπτύσσετε αυτή την εποχή. Αν και δεν είστε απόλυτα κατασταλαγμένοι, βιώνετε τη μετάβαση σε μία νέα εποχή. Επιδιώκετε να τακτοποιήσετε πολλές εκκρεμότητες και υποχρεώσεις, αλλά έχετε δεσμεύσεις και αρκετές αδυναμίες ακόμη για ανασυγκρότηση και δράση. Απρόβλεπτα σας φέρνουν ανατροπές και η σταθερή ροή του προγράμματός σας είναι δύσκολη. Αυτές τις μέρες, θα ήταν καλό να είστε επιφυλακτικοί στις συζητήσεις όπου έχετε σημαντικές διαφορές σε άποψη ζωής. Επιστρέψτε στο ένστικτο να σας οδηγήσει. Συνήθως δεν σας ξεγελά. Η δημιουργική σας έφεση, μπορεί να βελτιώσει τα εισοδήματά σας και να γίνετε ευέλικτοι προκειμένου να αναδιαμορφώσετε την κοινωνική σας προοπτική και εξέλιξη.

Τοξότης
Μία νέα περίοδος ξεκινά με αυτή την εβδομάδα, και το καλοκαίρι φαίνεται ενδιαφέρον για σας. Αλλά ακόμη δεν θα φανούν όλα τα θετικά του. Υπομονή λοιπόν. Θα ήταν σημαντικό να ξεκινήσετε τη δράση παρά τα απρόοπτα. Έρχονται κάποια δώρα ξαφνικά. Όμως χρειάζεται εγρήγορση. Αρκετά αισιόδοξοι ή εύπιστοι, δεν λέτε εύκολα «όχι». Η συμμετοχή πολλών ανθρώπων στα προσωπικά σας περιορίζει τη χαρά, και εισπράττετε ζήλια. Ωστόσο, πρέπει να συγκροτήσετε μία σωστή διαδρομή. Επειδή η ζωή θα έχει απαιτήσεις από εσάς και μάλιστα από τα τέλη του καλοκαιριού και μετά, θα ήταν καλό να μην έρθει η στιγμή θα αναπολήσετε τις χαμένες ευκαιρίες. Προστατευθείτε από εύκολες λύσεις, επιβάλλετε στον εαυτό σας μία τάξη και μην εμπιστεύεστε τις φιλικές παραινέσεις που σας αποδιοργανώνουν. Σκεφθείτε το μέλλον και αντιδράστε αυτόνομα. Με το Θερινό Ηλιοστάσιο, αισθάνεστε παροδικά αναποφάσιστοι για μία οικονομική επένδυση, για τον λόγο αυτό, ας μην πάρετε άμεσα αποφάσεις.

Αιγόκερως
Νέα πρόσωπα μπαίνουν στη ζωή σας, αλλά και σχέσεις διαλύονται απρόβλεπτα και ανατρέπουν τις συνεργασίες ή την προσωπική σας ζωή. Είναι απαραίτητο πλέον να κάνετε μία νέα αρχή στις σημαντικές προσωπικές σχέσεις. Αυτό θα φέρει ηρεμία και ενδεχομένως θα θεμελιώσει μία εμπιστοσύνη και μία ζεστασιά που λείπει αυτή τη στιγμή. Δίχως όμως ιδιοτέλεια στις προθέσεις των επαφών αυτών. Αποφύγετε να προσκολλάστε στο χθες, σε φοβίες και αδυναμίες. Οι μνήμες περιέχουν έντονες εμπειρίες, καυγάδες, χωρισμούς, ανατροπές στην οικογένεια. Ενθαρρύνετε συμβουλευτικά, αλλά με ζεστασιά, δίνοντας κίνητρα για εξισορρόπηση. Μην είστε πιεστικοί. Στις κοινωνικές απαιτήσεις, κυρίως της καριέρας, χρειάζεται ισορροπία και ποιοτική στάση ζωής. Στον εργασιακό σας χώρο, καλό θα ήταν να μην μεταφέρετε λόγια, σχόλια, ή να μην αναμιχθείτε σε άσκοπες συζητήσεις. Οι συνεργασίες και οι σχέσεις τίθενται σε επανεξέταση, προκειμένου να παραμείνουν πλάι σας εκείνοι που σας δημιουργούν πληρότητα.

Υδροχόος
Θα ήταν σημαντικό να κάνετε μία αλλαγή στην καθημερινή σας ζωή, φροντίζοντας να έχετε ένα ζεστό κλίμα και συντροφιά με άτομα που αισθάνεστε οικεία. Ας είστε κοινωνικοί, η επαφή με άλλους θα σας βοηθήσει. Οι μέρες προκαλούν αλλαγές και εκπλήξεις, γιατί πολλές νέες συναντήσεις, θα φέρουν ιδέες που θα σας εντυπωσιάσουν. Κι εσείς όμως με τη σειρά σας θα εντυπωσιαστείτε με την διαρκή άνεση στον λόγο, γραπτό ή προφορικό, που διαθέτετε. Θα πείθετε και θα γοητεύετε μέσω του λόγου σας. Ωστόσο, θα έρθουν κοντά σας κάποια άτομα που δεν θα είναι τόσο ειλικρινή. Θα έχουν δικές τους βλέψεις και απαιτήσεις. Αποφύγετε να μοιράζεστε όλες τις σκέψεις και να διασκορπίζεστε σε πολλά. Επικεντρωθείτε σε μία νέα προοπτική, οργανώστε τη και αγαπήστε τη. Με τον τρόπο αυτό, θα αποδώσετε. Οι δημιουργικές σας ιδέες αυτή την εποχή δεν έχουν υπόβαθρο για να υλοποιηθούν. Κυοφορείται όμως μία νέα πορεία στα επαγγελματικά σας. Χρειάζεται χρόνος για να αποδώσει.

Ιχθείς
Η αλλαγή εποχής σας βρίσκει σε αρμονία και μπορεί να επέλθει ηρεμία στον αισθηματικό τομέα. Αρκεί να είστε πρόθυμοι να προσφέρετε αγάπη και απτές αποδείξεις, διορθώνοντας λάθη του χθες. Στα αποκτήματά σας όμως υπάρχει κίνδυνος ανατροπής με εκπλήξεις. Αποφύγετε την επιβάρυνση του προϋπολογισμού σας. Δεν είναι σωστό να μείνετε αδρανείς, αλλά μην κάνετε βιαστικές κινήσεις. Κάποιος που σας πλησιάζει, ενδέχεται να βολιδοσκοπεί στις αδυναμίες σας. Δημιουργείται η ανάγκη να κάνετε μία αλλαγή, αλλά κάθε άμεση απόφαση, οδηγεί σε αδιέξοδο. Χρειάζεται υπομονή μέχρι το τέλος του καλοκαιριού. Έχει τελειώσει ένα κεφάλαιο, έχει ολοκληρωθεί η παρουσία σας σε ένα τομέα και πρέπει να προχωρήσετε, ειδικά αν πρόκειται για μία σημαντική σχέση. Μην κάνετε πολλά παράλληλα, μην ζητάτε άμεσες λύσεις. Προσοχή στα θέματα υγείας, καθώς δεν προσέχετε τις ισορροπίες στην καθημερινότητά σας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Παραγωγή

Πλήρης Απασχόληση

11-03-2024

Ασπρόπυργος

Μέσα μαζικής ενημέρωσης

Πλήρης Απασχόληση

04-01-2024

Κηφισιά

⚽🏀 LIVE SCORES
28 Απρ. 2024
Ολυ
17:00
-
Λαμ
28 Απρ. 2024
ΠΑΟ
19:30
-
ΑΕΚ
26 Απρ. 2024
ΜΟΝ
20:00
-
ΦΕΝ
26 Απρ. 2024
BARC
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;