Η γκάφα του Ομπάμα που η Μπιγιονσέ δεν θα συγχωρήσει ποτέ!
Ποιος τον σώζει τώρα;

Σε όλους μας έχει τύχει να πούμε μια μαλ#$α και μετά να ψάχνουμε μια τρύπα στο έδαφος να χώσουμε το κεφάλι μας. Δεν είναι κάτι σοκαριστικό.

Τον τελευταίο καιρό, που λες, ο κόσμος περιμένει πως και πως τη στιγμή που η Μπιγιονσέ θα φέρει στο κόσμο τα μωρά της και πλάθει διάφορες θεωρίες σχετικά με τον χρόνο γέννησης τους αλλά και το φύλο τους.

Εδώ μπαίνει ο Μπαράκ Ομπάμα.

Ο JayZ, άντρας της Μπιγιονσέ έγραψε στο twitter για τους αγαπημένους του rappers αλλά και για τα άτομα που τον έχουν επηρεάσει ως καλλιτέχνη.

Μεταξύ αυτών ήταν και ο πρώην Πρόεδρος της Αμερικής, Μπαράκ Ομπάμα, για τον οποίο έγραψε ”Και ο καλύτερος rapper όλων των εποχών, OBAMA” ενώ μοιράστηκε ένα βίντεο με εκείνον.

”Θέλω να πιστεύω ότι ο Κύριος Carter και εγώ καταλαβαίνουμε ο ένας τον άλλον. Κανείς από όσους μας γνώρισαν σε μικρότερη ηλικία δεν θα περίμενε ότι θα φτάναμε εδώ που είμαστε σήμερα. Ξέρουμε πως είναι να μεγαλώνεις χωρίς πατέρα. Ξέρουμε πως είναι να προέρχεσαι από φτωχή οικογένεια και να γνωρίζεις άτομα που δεν είχαν τις ίδιες ευκαιρίες με σένα. Για αυτό προσπαθούμε να ανοίξουμε πόρτες και να δώσουμε ευκαιρίες ώστε να γίνει λίγο πιο εύκολη η επιτυχία για αυτούς που ήρθαν μετά από μας” λέει ο Ομπάμα στο βίντεο.

”Ο Jay και εγώ είμαστε τρελοί για τις κόρες μας, αν και πρόκειται να με κερδίσει σε αυτό, μετά τον ερχομό των διδύμων. Και ας είμαστε ειλικρινείς, και οι δύο έχουμε γυναίκες που είναι πολύ πιο δημοφιλείς από εμάς” είπε και όλοι στο twitter υπέθεσαν πως αυτό αποδεικνύει ότι η Beyoncé έχει κοριτσάκια!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Νέα Ιωνία Αττικής

Υπηρεσίες Εστίασης

Πλήρης Απασχόληση

11-03-2024

Βουλιαγμένη Αττικής

950

⚽🏀 LIVE SCORES
24 Απρ. 2024
Λαμ
17:00
-
ΠΑΟ
24 Απρ. 2024
Άρη
19:30
-
Ολυ
23 Απρ. 2024
ΠΑΟ
20:30
-
ΜΑΚ
23 Απρ. 2024
Ρεάλ
22:00
-
ΜΠΑ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;