Τα μυστικά των σκηνών σεξ - Με τι κόλπα σε ξεγελάει το Hollywood!
Ορισμένες σκηνές σεξ είναι τόσο ρεαλιστικές που δεν θα το πιστεύεις πως σε ξεγέλασαν!

Χαμηλός φωτισμός, ένταση, βαριές ανάσεις και φωνήεντα. Όλοι μας έχουμε δει σκηνή σεξ σε ταινία. Χαμούλης.

Οι πρώτες μας εμπειρίες ήταν στην παιδική μας ηλικία, που οι σκηνές αυτές μας έκαναν να αισθανόμαστε τέρμα άβολα δίπλα στους γονείς μας, ενώ σήμερα τις παρακολουθούμε με ενδιαφέρον, προσπαθώντας να πάρουμε κανένα μάθημα.

Πώς γίνεται όλο αυτό να είναι ψεύτικο; Ε γίνεται.

Η δουλειά που πέφτει για να καταφέρουν οι παραγωγοί να έχουν το αποτέλεσμα που βλέπεις εσύ στον οθόνη είναι απερίγραπτη αλλά με λίγη έρευνα, καταφέραμε να μάθουμε μερικά πράγματα γι’ αυτήν.

Σύμφωνα με το βρετανικό Cosmopolitan, αυτά είναι τα μυστικά όσων δουλεύουν πίσω από τις κάμερες:

Αρκετές σκηνές σεξ σχεδιάζονται από χορογράφους

Ο αυθορμητισμός είναι δύσκολο πράγμα σε μια ερωτική σκηνή, ειδικά αν έχεις κάμερες μπροστά σου και δεν πρέπει να χαλάσεις το μακιγιάζ σου. Για να έχουν οι κινήσεις των ηθοποιών φυσικότητα, οι παραγωγοί προσλαμβάνουν χορογράφους για να σχεδιάσουν μια κανονική χορογραφία στο κρεβάτι (ή όπου).

Η χορογράφος  Tricia Brouk, δήλωσε πως χορογραφεί τη σκηνή, χρησιμοποιώντας έναν άλλο χορευτή και μετά δείχνει το αποτέλεσμα στον σκηνοθέτη. Στην συνέχεια τη δείχνει σε κάθε ηθοποιό ξεχωριστά βάζοντας εκείνη στο ρόλο του αντίστοιχου παρτενέρ.

«Τίποτα δεν γίνεται στην τύχη και πάντα δίνονται αναλυτικές οδηγίες ώστε ο ηθοποιός να νιώθει σίγουρος όταν την εκτελεί» αναφέρει.

 

Οι ηθοποιοί καλύπτουν τα επίμαχα σημεία τους

«Για τους ηθοποιούς που δε νιώθουν άνετα με το να είναι γυμνοί στο σετ, υπάρχουν ειδικά αξεσουάρ», αναφέρει η ενδυματολόγος Sarah Basta. Μεταξύ αυτών βρίσκεται το λεγόμενο “bikini bite”, μια αδιάβροχη λωρίδα από ύφασμα που φορούν οι γυναίκες είτε στο στήθος είτε στην ευαίσθητη περιοχή.

Το γύρισμα γίνεται ακόμη και αν η ηθοποιός έχει περίοδο.

Για τους άνδρες υπάρχει το cock sock, μια δερματί κάλτσα που μπαίνει το ματζαφλάρι μέσα. «Κάποτε, ένας ηθοποιός με ρώτησε πως φοριέται», λέει η Sarah. «Όπως καταλαβαίνετε έπρεπε να του υποδείξω όλη τη διαδικασία».

 

Οι πιο περίπλοκες σκηνές σεξ θέλουν πολλές ώρες γύρισμα

Αυτό σημαίνει ένα πράγμα…ντουμπλάζ. Σύμφωνα με δηλώσεις μιας ηθοποιού που γύριζε μια μεγάλη σε διάρκεια σκηνή σεξ, «Μετά από 5 ή 6 ώρες γυρισμάτων, είχα γρατζουνιές και μελανιές στα γόνατα».

Αντίστοιχη ιστορία πέρασε και η Νικόλ Κιντμαν, αν θυμάσαι!

Οι άνδρες ηθοποιοί μπορεί να έχουν στύση

Σύμφωνα με άρθρο, κάποιοι ζητούν πριν το γύρισμα της σκηνής συγγνώμη από την ηθοποιό-παρτενέρ τους έτσι όταν νιώσουν την στύση να μην σταματήσουν.

Οι make up artist μακιγιάρουν όλο το σώμα των ηθοποιών

«Είναι σαν έχεις δεύτερο δέρμα», έχει πει η Viola Davis. Η Brigette Myre Sharpe, μια make up artist που έχει δουλέψει και για την σειρά Τrue Blood λέει πως εφαρμόζει επαγγελματικό σπρέι μαυρίσματος. «Όταν αυτό στεγνώσει πάνω στο δέρμα σου δίνει την αίσθηση ότι φοράς ρούχα», αναφέρει.

Ο ιδρώτας δεν είναι αληθινός

Ναι, γίνεται να είναι τεχνητός.

«Υπάρχουν διάφοροι τρόποι με τους οποίους κάνουμε τους ηθοποιούς μοιάζουν ιδρωμένοι», λέει η make up artist Rocio Jahanbaksh. «Εξαρτάται από τις οδηγίες του σκηνοθέτη βέβαια-αν δηλαδή θέλει κάποιες σταγόνες ιδρώτα στο μέτωπο ή θέλει οι ηθοποιοί να μοιάζουν πολύ ιδρωμένοι. Αν το ζητούμενο είναι να μοιάζουν σαν να έχουν λιπαρό δέρμα, τους βάζουμε λίγη βαζελίνη στο πρόσωπο ενώ για το σώμα χρησιμοποιούμε λάδι αναμεμειγμένο με νερό. Όσο για περιπτώσεις που θέλουμε ο ηθοποιός να μοιάζει πάρα πολύ ιδρωμένος, υπάρχει ένα ειδικό τζελ το οποίο απλώνουμε σε όλες τις γυμνές επιφάνειες του σώματος».

 

Η τριχοφυΐα στην ευαίσθητη περιοχή δεν είναι αληθινή

Είτε πρόκειται για ειδικές περούκες είτε για δουλειά κάποιου make up artist αλλά σίγουρα όχι για πραγματική τρίχα.

Οι ηθοποιοί δεν κυκλοφορούν γυμνοί στο στούντιο 

Ο ενδυματολόγος ή κάποιος τους περιμένει για να τους δώσει αμέσως ρόμπα κι ένα ζευγάρι παντόφλες.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πληροφορική

Πλήρης Απασχόληση

22-01-2024

Αιγάλεω

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

14-02-2024

Καλλιθέα Αττικής

950

⚽🏀 LIVE SCORES
24 Απρ. 2024
Λαμ
17:00
-
ΠΑΟ
24 Απρ. 2024
Άρη
19:30
-
Ολυ
24 Απρ. 2024
ΜΟΝ
20:00
-
ΦΕΝ
24 Απρ. 2024
BARC
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;