4 πράγματα που μπορείς να κάνεις με το Google Translate!
To Google Translate είναι ο σύμμαχος μας σε κάθε δουλειά, εργασία ή ταξίδι!

Η πλατφόρμα του Google Translate περιλαμβάνει στο σύστημα της πάνω από 100 γλώσσες, πράγμα που σημαίνει πως μπορεί να υποστηρίξει κάθε τρελό μας γλωσσικό εγχείρημα, γλωσσικό και προφορικό.

Για να αξιοποιήσεις σωστά ένα τέτοιο εργαλείο, πρέπει να μάθεις να το χρησιμοποιείς στο έπακρο. Αυτό ακριβώς είναι που σκοπεύουμε να σου μάθουμε να κάνεις.

Πώς μπορεί, λοιπόν, να σε βοηθήσει το Google Translate;

Μετάφρασε ολόκληρες ιστοσελίδες σε άλλη γλώσσα

Μπορεί το Google Translate να υποστηρίζει την μετάφραση λέξεων και φράσεων αλλά αυτό δεν σημαίνει πως δεν μπορεί να πάει παραπέρα. Από τα ελληνικά στα αγγλικά η μετάφραση μπορεί να βγει εξαιρετική αλλά από ελληνικά σε αγγλικά όχι τόσο. Δοκίμασε το σε περίπτωση που πρέπει να μεταφράσεις ένα ολόκληρο κείμενο και μην ξεχάσεις να το ρυθμίσεις στο «Ανίχνευση Γλώσσας».

Μπορείς να μεταφράσεις ολόκληρο έγγραφο

Αν κοιτάξεις κάτω  από το κουτί της μετάφρασης υπάρχει η επιλογή μετάφραση εγγράφου. Επέλεξε κατάλληλα τις γλώσσες και πάτα το κουμπί “Επιλογή αρχείου” για να το ανεβάσεις. Πάτησε το “Μετάφραση” και είσαι τζιτζι.

 

 

Συγκρότησε τις δικές σου φράσεις

Εφόσον έχεις κάνει την παλικαριά και έχεις μεταφράσει μια περίπλοκη φράση, πιθανώς να θες να την θυμάσαι. Το Google Translate σου επιτρέπει να την αποθηκεύσεις στην προσωπική σου συλλογή. Αυτό που πρέπει να κάνεις είναι να πατήσεις το αστέρι και οποιαδήποτε μεταφρασμένη φράση ή λέξη θα αποθηκευτεί. Έχεις την δυνατότητα να δεις τις αποθηκευμένες μεταφράσεις στο Βιβλίο Φράσεων.

Βελτίωσε τις ικανότητες σου σε διάφορες γλώσσες

Το Google Translate συνεισφέρει στην βελτίωση του λεξιλογίου σου στην γλώσσα που σε ενδιαφέρει. Τις περισσότερες φορές που καταχωρείς κάτι, εμφανίζεται η μετάφραση, το φύλο της λέξης, τα συνώνυμα και παραδείγματα χρήσης της. Όλο αυτό προσομοιάζει ιδιαίτερα λεξικό και μας θυμίζει λέξεις που δεν θυμόμασταν.

Δες εδώ: Πώς το Google Maps ξέρει πότε και που έχει κίνηση! (βίντεο)

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Μεταφορές

Πλήρης Απασχόληση

22-01-2024

Μαρούσι

800

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Χαλάνδρι

1.500

⚽🏀 LIVE SCORES
19 Μαρ. 2024
ΕΦΕΣ
19:30
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  
 1