AEGEAN: Όλη η Ελλάδα κοντά, μέσα από γεύσεις και αρώματα από ολόκληρη τη χώρα!
Ποιες γεύσεις από Ελλάδα θέλετε να συνεχίσουν να ταξιδεύουν με τις πτήσεις της AEGEAN και της Olympic Air;

Επισκεφθείτε το aegeanair.com, ψηφίστε και αναδείξτε τα 3 τοπικά ελληνικά προϊόντα που θα επιστρέψουν… για να μείνουν!

Το 2016, η AEGEAN και η Olympic Air ξεκίνησαν μία σειρά δράσεων με τον τίτλο «Όλη η Ελλάδα Κοντά», με στόχο τη στήριξη και ανάπτυξη της ελληνικής περιφέρειας όχι μόνο μέσω της διασφάλισης της πλήρους κάλυψης του δικτύου εσωτερικού, αλλά και μέσω της υλοποίησης ενεργειών που στηρίζουν τις τοπικές κοινωνίες.

Για 12 μήνες όλα τα αεροσκάφη των δύο εταιρειών  πλημμύρισαν με εικόνες, χρώματα, γεύσεις και αρώματα από έναν ή περισσότερους ελληνικούς προορισμούς.

Έτσι, από το Μάιο του 2016 μέχρι και τον Απρίλιο του 2017, 60 διαφορετικά παραδοσιακά τοπικά κεράσματα 50 Ελλήνων παραγωγών, ταξίδεψαν με τις πτήσεις εξωτερικού της AEGEAN και εσωτερικού της Olympic Air και έφεραν όλη την Ελλάδα κοντά, με γεύσεις από όλη τη χώρα.

Η μαζική αποδοχή και ο ενθουσιασμός του κοινού, που αγκάλιασε την πρωτοβουλία από την πρώτη στιγμή, ήταν η έμπνευση για την AEGEAN και την Olympic Air να προσφέρουν μόνιμα στις πτήσεις εσωτερικού και εξωτερικού τα δημοφιλέστερα  τοπικά προϊόντα, ώστε να συνεχίσουν το ταξίδι τους στην Ελλάδα και όλο τον κόσμο.

Μέσα από έναν… γευστικό διαγωνισμό, η AEGEAN και η Olympic Air, προσκαλούν το κοινό μέχρι τις 26/7 να ψηφίσει/επιλέξει τα παραδοσιακά ελληνικά προϊόντα της προτίμησής του και θα φροντίσουν να προσφέρουν τα 3 δημοφιλέστερα προϊόντα, σε όλες τις πτήσεις, σε όλο το δίκτυο.

Παράλληλα, 3 τυχεροί, που θα συμμετέχουν στο διαγωνισμό, μετά από κλήρωση θα κερδίσουν από δύο εισιτήρια μετ’ επιστροφής για τους προορισμούς του δικτύου της AEGEAN και της Olympic Air!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπάλληλοι γραφείου

Πλήρης Απασχόληση

05-03-2024

Ταύρος

Υπηρεσίες ένδυσης και υπόδησης

Όλοι οι τύποι εργασίας

23-01-2024

Αθήνα

⚽🏀 LIVE SCORES
30 Μαρ. 2024
Παν
15:00
-
Αστ
30 Μαρ. 2024
Βόλ
17:30
-
Κηφ
29 Μαρ. 2024
ΦΕΝ
19:45
-
ΑΛΜΠ
29 Μαρ. 2024
ΒΙΡ
21:30
-
ΠΑΟ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;