7 πράγματα που δεν ήξερες για την Wonder Woman!
Η Wonder Woman πίσω από τις κάμερες!

Η Wonder Woman είναι -αντικειμενικά- η it ταινία των ημερών. Έχει καταφέρει να αποσπάσει -απροσδόκητα μάλιστα- εκατομμύρια σε έσοδα ενώ η φήμη της πρωταγωνίστριας της, Gal Gadot, έχει εκτοξευτεί στα ουράνια.

Η συγκεκριμένη ταινία ήρθε την κατάλληλη στιγμή για να σώσει τον χαμό που άφησε πίσω του το “Suicide Squad”, το οποίο έμεινε στο μυαλό των θεατών ως μια αποτυχία.

Έχοντας δει και τις δυο ταινίες, ομολογούμε πως η πίστη μας στην DC έχει επανέλθει. Η Wonder Woman δεν είναι ένα απλό superhero movie αλλά ένας ύμνος στην γυναικεία δύναμη και αποφασίστικότητα χωρίς καμία απόπειρα σεξουαλικής διέγερσης των ανδρών – πράγμα που δεν παρατηρούμε συχνά στις ταινίες του Hollywood.

Την είδαμε, την αγαπήσαμε και θα θέλαμε να την ξαναδούμε στην μεγάλη οθόνη. Αυτό είναι δεδομένο.

Είχες φανταστεί ποτέ, όμως, πως η Wonder Woman θα σου τραβούσε την προσοχή σαν χαρακτήρας; Μάλλον όχι. Την είχες ακουστά αλλά σου παιρνούσε παγερά αδιάφορη.

Τώρα που σου έχει κεντρίσει το ενδιαφέρον, δες μερικά πράγματα που δεν ήξερες για εκείνη:

1. Με εξαίρεση την Linda Carter, τρεις απόπειρες που έχουν γίνει να επανέλθει η Wonder Woman στην τηλεόραση, έχουν αποτύχει παταγωδώς. Η πιο πρόσφατη ήταν εκείνη με την Andrianne Palicki.

2. Η Gal Gadot είναι η πρώτη ηθοποιός που έφερε την Wonder Woman στην μεγάλη οθόνη. Και αυτό έγινε 75 χρόνια μετά την δημιουργία της.

3. Ο William Moulton όχι απλά εμπνεύστηκε την Wonder Woman αλλά και δημιούργησε τον ανιχνευτή πίεσης του αίματος στους ανιχνευτές ψεύδους. Πιθανότατα αυτό ενέπνευσε και το λάσο της αλήθειας, γνωστό όπλο της ηρωίδας.

4. Ο Μούλτον βέβαια πρέπει να είχε και τα βίτσια του καθώς, στα πρώτα κόμικς, το να δένει κανείς τους βραχίωνες της Wonder Woman μαζί την έκανε να χάνει όλες της τις δυνάμεις αλλά ΜΟΝΟ εάν το έκανε ένας άνδρας.

5. Στα πιο πρόσφατα κόμικς, τα βραχιόλια της ηρωίδας ήταν φτιαγμένα από την ασπίδα του Δια και της προσέδιδαν αδιανόητες δυνάμεις.

6. To Diana Prince δεν ήταν πάντα η κρυφή της ταυτότητα. Παλιά ονομαζόταν Suprema.

7. Κατά την διάρκεια μιας συνεργασίας μεταξύ DC και Marvel, προέκυψε μια ηρωίδα-κράμα μεταξύ Wonder Woman και Storm που ονομαζόταν, Amazon.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπηρεσίες Εστίασης

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

Επιστήμες

Μερική Απασχόληση

31-01-2024

Ξηροκρηνη

400

⚽🏀 LIVE SCORES
25 Απρ. 2024
ΠΑΟ
21:15
-
ΜΑΚ
25 Απρ. 2024
Ρεάλ
22:00
-
ΜΠΑ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;