ΔΩΡΕΑΝ Μεταπτυχιακά 2017 με ανοιχτές αιτήσεις - Δείτε τη λίστα!
Αυτά είναι τα δωρεάν μεταπτυχιακά 2017 που έχουν ακόμη ανοιχτές αιτήσεις!

Δείτε εδώ τη λίστα με τα δωρεάν μεταπτυχιακά 2017 που έχουν ακόμη ανοιχτές αιτήσεις!

Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο

Γεωπληροφορική

Το ΔΠΜΣ έχει σαν στόχο την διεπιστημονική εμβάθυνση των διπλωματούχων Μηχανικών του ΕΜΠ ή και άλλων ΑΕΙ της χώρας, ή ισοτίμων της αλλοδαπής και άλλων επιστημόνων, αφενός στη συλλογή, γεωαναφορά, περιγραφή, ερμηνεία και απεικόνιση χωρικών δεδομένων του φυσικού, τεχνικού και κοινωνικοοικονομικού περιβάλλοντος και αφετέρου στην ανάλυση και στο σχεδιασμό του χώρου, με τη χρήση σύγχρονων μεθόδων και τεχνολογιών αιχμής και ιδιαίτερα της πληροφορικής.
Αιτήσεις μέχρι 07/07/2017

Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών

Μαθηματικά

Οι στόχοι των μεταπτυχιακών σπουδών είναι η προαγωγή της γνώσης και η ανάπτυξη της έρευνας στα Μαθηματικά και τις εφαρμογές τους. Ειδικότερα οι μεταπτυχιακές σπουδές αποβλέπουν στην προσφορά εξειδίκευσης σε νέους επιστήμονες, τόσο στην ευρύτερη περιοχή των Μαθηματικών όσο και σε επί μέρους κλάδους με στόχο την ανάδειξη επιστημόνων ικανών να συμβάλουν στην εκπαιδευτική και οικονομική ανάπτυξη της χώρας μας.
Αιτήσεις μέχρι 16/06/2017

Φυσική

Το Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών του Τμήματος Φυσικής έχει σκοπό μέσω των Μεταπτυχιακών Διπλωμάτων Ειδίκευσης να προσφέρει στην ειδίκευση επιστημόνων θετικής και τεχνολογικής κατεύθυνσης σε τομείς που καλύπτουν ένα ευρύ φάσμα της Βασικής Φυσικής Επιστήμης και των Εφαρμογών της.
Αιτήσεις μέχρι 28/06/2017

Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων

Πληροφορική

Το Π.Μ.Σ. έχει ως αντικείμενο την Επιστήμη του Μηχανικού Ηλεκτρονικών Υπολογιστών και Πληροφορικής και καλύπτει το θεωρητικό και τεχνολογικό μέρος της. Σκοπός του προγράμματος είναι η παροχή εξειδικευμένων γνώσεων στη Μηχανική των Ηλεκτρονικών Υπολογιστών και την Πληροφορική ώστε οι κάτοχοι του απονεμόμενου Μ.Δ.Ε. να αποκτήσουν πρόσθετες ικανότητες εφαρμογής σύγχρονων τεχνολογιών Ηλεκτρονικών Υπολογιστών και Πληροφορικής στον επαγγελματικό τους χώρο και να καταστούν ανταγωνιστικότεροι σε αυτόν.
Αιτήσεις μέχρι 28/06/2017

Πανεπιστήμιο Κρήτης

ΠΜΣ “Φιλολογία”

Αντικείμενο και σκοπός του προγράμματος είναι η προαγωγή της επιστήμης στις ειδικότητες της ελληνικής φιλολογίας, της γλωσσολογίας και του θεάτρου-κινηματογράφου και η δημιουργία νέων επιστημόνων, οι οποίοι θα στελεχώσουν τα συναφή Ερευνητικά Κέντρα και Πανεπιστημιακά Τμήματα, ορισμένα από τα οποία συναντούν σοβαρές δυσκολίες στην εξεύρεση εξειδικευμένου διδακτικού και ερευνητικού προσωπικού.
Αιτήσεις μέχρι 31/07/2017

Οικονομική Θεωρία και Πολιτική

Το Πρόγραμμα στόχο έχει την εξειδίκευση των φοιτητών σε θέματα Οικονομικής Ανάλυσης και Πολιτικής, λαμβάνοντας υπόψη το ανθρώπινο δυναμικό που στελεχώνει το Τμήμα. Έρχεται να θεραπεύσει τις ανάγκες σε προσφορά εκπαιδευτικού και ερευνητικού έργου υψηλής στάθμης από πλευράς των μελών Δ.Ε.Π. του Τμήματος και, παράλληλα, να ικανοποιήσει τη ζήτηση για μεταπτυχιακές σπουδές στις Οικονομικές Επιστήμες στην Ελλάδα. Το Τμήμα είναι δέκτης τέτοιων αιτημάτων όχι μόνο από Έλληνες φοιτητές αλλά και από φοιτητές του εξωτερικού που ανήκουν από την ευρύτερη περιοχή της Μεσογείου.
Αιτήσεις μέχρι 31/07/2017

Με πληροφορίες από το spoudase.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Logistics

Πλήρης Απασχόληση

03-01-2024

Μενίδι

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Νέα Ιωνία Αττικής

⚽🏀 LIVE SCORES
24 Απρ. 2024
Λαμ
17:00
0 - 0
ΠΑΟ
24 Απρ. 2024
Άρη
19:30
-
Ολυ
24 Απρ. 2024
ΜΟΝ
20:00
-
ΦΕΝ
24 Απρ. 2024
BARC
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;