Παραλίες κοντά στην Αθήνα που δεν είναι οργανωμένες
Σε έχει επηρεάσει η τηλεόραση και θες να το ζήσεις ελαφρώς Survivor; Αυτές είναι οι κατάλληλες παραλίες για σένα!

Η Αττική, όσο και αν σου φαίνεται περίεργο, διαθέτει πράγματι προορισμούς όπου μπορείς να απολαύσεις το μπάνιο σου χωρίς ξαπλώστρες, μπαρομουσική και φασαρία. Θα πας, θα στρώσεις την ψάθα σου και θα αράξεις σαν την φώκια για όση ώρα θες.

Εάν έχεις αυτοκίνητο, θα μπορέσεις να φτάσεις στις παρακάτω παραλίες εύκολα -εκτός αν ξεκινήσεις ώρα αιχμής.

Εάν δεν έχεις, δες πώς μπορείς να προσεγγίσεις αυτές τις περιοχές με Μέσα Μαζικής Μεταφοράς εδώ!

Πάμε να δούμε μερικές από τις πιο δημοφιλείς ανοργάνωτες παραλίες της περιοχής:

Λιμανάκια Βουλιαγμένης 

???⛱?

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Mata Thoma (@mata_thoma) στις

Κλασικός θερινός προορισμόυς των απανταχού λουόμενων. Οι μικροί κολπίσκοι που σχηματίζονται σε όλες τις στροφές της λεωφόρου Καραμανλή στον δρόμο για την Βάρκιζα δεν έχουν ούτε μια ομπρέλα και σου προσφέρουν ακριβώς το μπάνιο που θες.

Λεγραινά – ΚΑΠΕ 

Στο #noupou θα μάθεις, γιατί τα Λεγραινά είναι η σπουδαιότερη παραλία στην Αττική. Μπλουμ!☀?????? #beach #greeksummer #summer

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Nou-Pou (@noupougr) στις

Τα Λεγραινά δημιουργούν στον επισκέπτη την αίσθηση πως βρίσκεται σε ένα εξωτικό νησί. Που μπορείς να τα βρεις;

Μόλις περάσεις τον οικισμό Χάρακας, θα συναντήσεις μια ταμπέλα, αυτή η ταμπέλα οδηγεί  σε δεξιά στροφή προς τον χωματόδρομο και αναγράφει «Ιδιοκτησία ΚΑΠΕ» (Κέντρο Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας).

Η καντίνα είναι τις περισσότερες φορές κλειστή και έτσι, η παραλία βρίσκεται στην διάθεση σας. Στο τέλος του χωματόδρομου, παρκάρεις και συνεχίζεις με τα πόδια, κατεβαίνεις τα σκαλάκια που θα συναντήσεις και όταν φτάσεις, αράζεις μέχρι να βαρεθείς που υπάρχεις.

Ερωτοσπηλιά- Πόρτο Ράφτη

Working with a view… #lifo #instalifo #vsco #vscocam #sea #view #clouds #greece

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Thanos Vogiatzis (@thanosvogiatzis) στις

Γνωστή στους Αθηναίους παραλία που βρίσκεται μόλις ένα χιλιόμετρο από το Πόρτο Ράφτη, ενώ απέχει 43 χιλιόμετρα από το κέντρο της Αθήνας. Η καντίνα της θα σου παρέχει όσα τρόφιμα ή πόσιμα χρειάζεσαι για να την “βγάλεις” κάτω από τον ήλιο, καθώς δεν υπάρχουν πουθενά ξαπλώστρες. Φρόντισε να εξοπλιστείς με τα απαραίτητα προτού φτάσεις, λοιπόν!

Κακιά Θάλασσα- Κερατέα 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kwnstantinos Karafou (@konstantinoskarafou) στις

Τις μέρες που δεν φυσάει νότιος άνεμος, η Κακιά Θάλασσα είναι το καλύτερο μέρος για ένα δροσιστικό μπάνιο. Μπορεί να απέχει 63 χιλιόμετρα από το κέντρο της Αθήνας αλλά η ταλαιπωρία σίγουρα αξίζει. Για όσους δεν διαθέτουν αυτοκίνητο, η παραλία είναι προσβάσιμη με αυτοκίνητο. Προσπάθησε να την επισκεφτείς καθημερινή γιατί τα Σαββατοκύριακα γίνεται λαϊκό προσκύνημα.

Θυμάρι

Σε κάποια θαλασσα που ο ήλιος τη ζεσταινει, το όνειρο μου ξαποσταίνει… Νερό κι αρμύρα να κανουμε δικη μας τη μικρη ζωή μας… ??? #sea #sun #sand #beach #greece #greece?? #greekbeaches #sunofthebeach #blue #bluesky #deepblue #deepbluesea #takemetothesea #autumn #itsstillsummer

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Aspasia Pefani / CrazyCatLady (@aspasiapef) στις

Βρίσκεται στο 54ο χλμ. της λεωφ. Σουνίου και και η είσοδός της βρίσκεται σε στροφή και δεν είναι εύκολα ορατή, αλλά είναι το ιδανικό μέρος για να πας να αράξεις την αράδα σου μετά από μια δύσκολη μέρα, χωρίς την φασαρία και τον κόσμο μιας οργανωμένης παραλίας.

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Νέα Ιωνία Αττικής

Υπάλληλοι γραφείου

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Νέα Ιωνία Αττικής

⚽🏀 LIVE SCORES
25 Απρ. 2024
ΠΑΟ
21:15
-
ΜΑΚ
25 Απρ. 2024
Ρεάλ
22:00
-
ΜΠΑ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  
 0 
  
 1