Η Mastercard, για ακόμη μία χρονιά, προσέφερε στους λάτρεις του ποδοσφαίρου μια μοναδική βραδιά ανεκτίμητης αξίας!
Η Mastercard, επίσημος χορηγός του UEFA Champions League, υποδέχτηκε τους λάτρεις της “στρογγυλής θεάς” σε ένα μοναδικό event για τη μεγάλη βραδιά του τελικού του UEFA Champions League 2017 στο Cardiff.

Σε μία γιορτή με πρωταγωνιστές τη «Μεγάλη Κυρία» Juventus και τη «Βασίλισσα» Real Μαδρίτης, η Mastercard υποδέχτηκε τυχερούς κατόχους καρτών της, συνεργάτες και media, στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο του Cine Φλοίσβος στο Φάληρο, δίνοντάς τους την ευκαιρία να παρακολουθήσουν ζωντανά την κορυφαία αναμέτρηση.
Οι καλεσμένοι απόλαυσαν ένα συναρπαστικό ματς, σε ένα περιβάλλον με τον παλμό της μεγαλύτερης ευρωπαϊκής ποδοσφαιρικής γιορτής, παρακολουθώντας κάθε λεπτό και φάση του αγώνα σε ζωντανή μετάδοση υψηλής ευκρίνειας. Η μονομαχία βρήκε μεγάλη νικήτρια τη Ρεάλ Μαδρίτης που κατέκτησε το τρόπαιο της διοργάνωσης για δεύτερη συνεχή χρονιά, φτάνοντας τους 12 συνολικά τίτλους στην ιστορία της.
Από τη βραδιά, δεν έλειψε φυσικά και το ελληνικό ποδόσφαιρο, καθώς το παρών έδωσε o διάσημος παίκτης της Super League και τερματοφύλακας της ομάδας του Ολυμπιακού FC Στέφανος Καπίνο, για ένα ξεχωριστό meet & greet session με το κοινό και φωτογραφίες με τους fans του, σε όλη τη διάρκεια της ζωντανής μετάδοσης του ματς.
Τέλος, εκπλήξεις και interactive παιχνίδια, όπως η δημιουργία ποδοσφαιρικού 3D Avatar και μοναδικών slow-motion videos απόκρουσης πέναλτι, έκαναν ακόμα πιο δυνατή την ποδοσφαιρική εμπειρία για τους καλεσμένους.
Η Φούλη Αθανασίου, Marketing Director της Mastercard για Ελλάδα, Κύπρο και Μάλτα, δήλωσε σχετικά,
«Είμαστε πολύ χαρούμενοι που, για ακόμα μία χρονιά, πιστοί στη φιλοσοφία μας να προσφέρουμε εμπειρίες ανεκτίμητης αξίας, δημιουργήσαμε για τους κατόχους καρτών Mastercard και λάτρεις του ποδοσφαίρου, μία μοναδική βραδιά. Στο πλαίσιο της επίσημης χορηγίας της Mastercard στο UEFA Champions League και με επίκεντρο τον μεγάλο τελικό, οι φίλοι της στρογγυλής θεάς έζησαν τον παλμό της μεγαλύτερης ποδοσφαιρικής γιορτής της Ευρώπης, σε μια βραδιά γεμάτη εκπλήξεις, πάθος και ένταση».

Μπείτε στη σελίδα της Mastercard στο Facebook ή στο Instagram για να δείτε φωτογραφίες από τη βραδιά και μοιραστείτε στιγμές από τον μεγάλο τελικό, με την υποστήριξη της Mastercard.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Μεταφορές

Πλήρης Απασχόληση

22-01-2024

Μαρούσι

800

Επιστήμες

Μερική Απασχόληση

31-01-2024

Ξηροκρηνη

400

⚽🏀 LIVE SCORES
30 Μαρ. 2024
Παν
15:00
-
Αστ
30 Μαρ. 2024
Βόλ
17:30
-
Κηφ
29 Μαρ. 2024
ΦΕΝ
19:45
-
ΑΛΜΠ
29 Μαρ. 2024
ΒΙΡ
21:30
-
ΠΑΟ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;