Η Μισέλ Ομπάμα αποκάλυψε κάτι που κανείς δεν πρόσεξε επί 8 χρόνια

Από neolaia.gr Team 8 Ιουνίου 2017

Η λεπτομέρεια που κανείς δεν πρόσεξε ποτέ παρά τις συνεχείς δημόσιες εμφανίσεις του ζευγαριού!

Η πρώην Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ αποκάλυψε πως ο σύζυγος της, Μπαράκ Ομπάμα, φορούσε το ίδιο σμόκιν και τα ίδια παπούτσια στις επίσημες εκδηλώσεις επί 8 χρόνια.

Όπως αναφέρει, του άρεσε τόσο πολύ που το φορούσε συνέχεια σε όλη τη διάρκεια των δύο προεδρικών του θητειών.

«Είναι άδικο. Ολοι μιλούσαν και φωτογράφιζαν τι παπούτσια φορούσα εγώ, τι κοσμήματα κρεμούσα στο λαιμό, αλλά δεν σχολίασε κανείς το γεγονός ότι ο Μπάρακ φορούσε το ίδιο σμόκιν και τα ίδια παπούτσια 8 χρόνια και μάλιστα ήταν περήφανος γι’ αυτό» δήλωσε η Μισέλ Ομπάμα στο συνέδριο της Apple.

Στην συνέχεια, παραδέχτηκε πως ο Μπαράκ την πείραζε συνέχεια για το ότι αργούσε να ετοιμαστεί: «Είμαι έτοιμος, έχω ετοιμαστεί εδώ και 10 λεπτά, πόσο θα σου πάρει ακόμη εσένα;» «Φύγε από εδώ» του απαντούσε εκείνη.

Η πρώην Πρώτη Κυρία εξήγησε στο κοινό την ιστορία πίσω από τη φωτογραφία που την δείχνει να φτιάχνει το παπιγιόν του τέως Προέδρου λίγο πριν υποδεχθούν στο Λευκό Οίκο τον πρόεδρο της Κίνας και την σύζυγό του, το Σεπτέμβριο του 2015.

«Ενώ περιμέναμε, μας φωτογράφιζαν περίπου 100 άνθρωποι του Τύπου» θυμάται η Μισέλ και παραδέχθηκε: «Οσο περιμέναμε να φτάσει η πομπή με τα αυτοκίνητα, εγώ βαρέθηκα και είπα να δω αν ο άνδρας μου δείχνει όμορφος».

Δες ακόμη: H Ριάνα απάντησε με τον καλύτερο τρόπο σε όσους σχολίασαν το βάρος της!

 

 

ΕΙΣΑΙ ΜΕΣΑ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΚΟΝΤΟΠΑΚ VIBER ΣΤΙΚΕΡΣ; ΝΤΑΟΥΝΛΟΟΥΝΤ ΛΕΜΕ ΕΔΩ --> https://vb.me/fac486