Ευρωπαϊκή Εθελοντική Εργασία στην Ισπανία
Δείτε αναλυτικά για το πρόγραμμα εθελοντικής εργασίας από τη Youthfully Yours.

“Η Youthfully Yours Gr δίνει για ακόμη μια φορά την ευκαιρία σε ένα άτομο από την Ελλάδα να ζήσει μια εμπειρία εθελοντικής προσφοράς στα πλαίσια της Ευρωπαϊκής Εθελοντικής Υπηρεσίας του Erasmus+.

Ο νέος που θα συμμετέχει στο πρόγραμμα θα ζήσει για έντεκα μήνες στο Burgos της Ισπανίας, από τις 6 Σεπτεμβρίου 2017 έως 5 Aυγούστου του 2018, και θα γίνει μέρος του οργανισμού Amycos. Μέσα στην ομάδα αυτή ο εθελοντής θα έχει την ευκαιρία να ζήσει μια αξέχαστη εμπειρία εθελοντικής εργασίας με παιδιά, νέους καθώς και με την κοινότητα μεταναστών της περιοχής. Θα συνεργαστεί με ντόπιους αλλά και με άλλους ξένους εθελοντές, θα έχει την ευκαιρία να εξερευνήσει μια νέα χώρα, να έρθει σε επαφή με τη γλώσσα και τους ανθρώπους της και να ζήσει μια μοναδική διαπολιτισμική εμπειρία.

Ο εθελοντής θα έχει ως κύριες δραστηριότητες την προετοιμασία και την οργάνωση δραστηριοτήτων για μαθητές αλλά και για ομάδες μεγαλύτερης ηλικίας, που σκοπό έχουν την προώθηση αξιών όπως η αλληλεγγύη, η αίσθηση της ανεκτικότητας, του σεβασμού και της ειρηνικής συνύπαρξης. Εκτός αυτού, ο εθελοντής θα συμμετάσχει ενεργά στην πραγματοποίηση μιας ποικιλίας καθημερινών δραστηριοτήτων για τη στήριξη του μεταναστευτικού πληθυσμού του Μπούργκος που βρίσκονται σε πιο επισφαλείς καταστάσεις, προωθώντας και συμβάλλοντας στην κοινωνική, επαγγελματική και πολιτιστική ένταξή τους στην πόλη. Τέλος, στις αρμοδιότητες του εθελοντή ανήκει και η οργάνωση εκπαιδευτικών δραστηριοτήτων για παιδιά για την προώθηση του τοπικού αλλά και διεθνή εθελοντισμού. Για τις δραστηριότητες αυτές ο εθελοντής θα κάνουν χρήση μια ξένης γλώσσας όπως της αγγλικής και θα εφαρμόσουν μεθόδους μη τυπικής μάθησης. Μέσα από τις δράσεις αυτές ο εθελοντής θα αναπτύξει τις διαπροσωπικές, γλωσσικές και ηγετικές του ικανότητες.

Το πρόγραμμα καλύπτει τα έξοδα από και προς τη χώρα του προγράμματος, την ασφάλιση του υποψηφίου, τη διαμονή και διατροφή του όπως επίσης και τα μαθήματα της τοπικής γλώσσας!

Οι υποψήφιοι, οι οποίοι πρέπει να είναι έως 30 ετών, για να δηλώσουν συμμετοχή μπορούν να στείλουν το βιογραφικό τους σημείωμα (απαραίτητα σε μορφή Europass και στα αγγλικά) το οποίο να περιγράφει στοιχεία που είναι σχετικά με τη θέση και ένα σύντομο κείμενο επίσης στα αγγλικά που θα περιγράφει τα κίνητρα τους για συμμετοχή και πως μπορούν να βοηθήσουν στο συγκεκριμένο πρόγραμμα (motivational letter) μέχρι τις 25/06 στο evs@youthfullyyours.gr “

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

27-02-2024

Αγία Παρασκευή Αττικής

Υπάλληλοι γραφείου

Πλήρης Απασχόληση

13-03-2024

Μενίδι

⚽🏀 LIVE SCORES
30 Μαρ. 2024
Παν
15:00
-
Αστ
30 Μαρ. 2024
Βόλ
17:30
-
Κηφ
28 Μαρ. 2024
ΖΑΛΓΚ
20:00
-
ΜΛΝ
28 Μαρ. 2024
ΠΑΡ
21:30
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;