Εξεταστική: Βιβλιοθήκες στην Αθήνα για να διαβάσεις
Είσαι της ησυχίας όταν διαβάζεις; Αυτές οι βιβλιοθήκες είναι το ιδανικό μέρος για σένα!

Η εξεταστική δεν είναι εύκολη υπόθεση για κανέναν φοιτητή, όπου και αν σπουδάζει. Εάν είσαι του διαβάσματος έξω αλλά σε ενοχλεί η φασαρία, μην απελπίζεσαι, δεν χρειάζεται να βολευτείς με ό,τι σου κάτσει, υπάρχουν μέρη να διαβάσεις και εσύ.

Μπορεί εμείς να είμαστε οπαδοί της καφετέριας για να τρώμε το σνακ μας και να πίνουμε τον καφέ μας στο μεταξύ, ωστόσο, τα φαινόμενα έχουν δείξει πως το πιο αποτελεσματικό διάβασμα γίνεται στις βιβλιοθήκες.

Οι βιβλιοθήκες είναι το μέρος που ξέρεις πως, όποιος έχει πάει, βρίσκεται εκεί για απερίσπαστο και διαρκές διάβασμα, οπότε θες, δεν θες μπαίνεις και εσύ στο πνεύμα.

Δες ακόμη: Εξεταστική: Τα καλύτερα μέρη για διάβασμα στην Αθήνα

Ποιες είναι, όμως, οι βιβλιοθήκες που σου προσφέρουν την ευκαιρία για τέτοιο διάβασμα; Τι ώρα είναι ανοιχτές;

Για να δούμε:

Βιβλιοθήκη Γαλλικού Ινστιτούτου

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Κωνσταντίνος Τοπιντζής (@konstantinos_topintzis) στις

Οδός Σίνα και αριθμός 31. Το Γαλλικό Ινστιτούτο, πέραν από ένα ευχάριστο και χαλαρωτικό περιβάλλον για διάβασμα, έχει και μια απίστευτη δανειστική βιβλιοθήκη με άπειρα βιβλία.

Βιβλιοθήκη Παντείου Πανεπιστημίου

Εντός του Παντείου Πανεπιστημίου μπορείς να βρεις μια βιβλιοθήκη με όσα χρειάζεσαι για να βγάλεις αυτήν την εξεταστική. Από ηλεκτρονικούς υπολογιστές μέχρι μεγάλα τραπέζια, ο χώρος αυτός είναι το καλύτερο μέρος για ήρεμο διάβασμα.

Δες ακόμη: 7+1 μέρη για να ευχαριστηθείς την ελευθερία σου μετά την εξεταστική!

Βιβλιοθήκη Αρχιτεκτονικής ΕΜΠ

Η συγκεκριμένη βιβλιοθήκη βρίσκεται εντός του κτηρίου Αβέρωφ, όπου και προσφέρει άπειρες δυνατότητες στους φοιτητές που επιθυμούν να το “λιώσουν” στο διάβασμα για την εξεταστική. Βιβλία, γραφεία και στο τσακίρ κέφι, ίντερνετ. Τι άλλο θες;

Αναγνωστήριο ΕΚΠΑ

 

Αντίστροφη μέτρηση ? ?

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη HliOn (@slow_the_eggs) στις

Το Αναγνωστήριο του ΕΚΠΑ (ή ένα μέρος του) βρίσκεται στο κέντρο της Αθήνας στην οδό Ιπποκράτους. Το συγκεκριμένο μέρος είναι ιδιαίτερα δημοφιλές μεταξύ των φοιτητών και προτιμάται ως προορισμός για διάβασμα. Αν θες διάβασμα με ησυχία αλλά και ένα τσικ κοινωνικοποίηση, εδώ είσαι.

Βιβλιοθήκη Μεγάρου Μουσικής – “Μεγάλη Μουσική Βιβλιοθήκη της Ελλάδος- Λίλιαν Βουδούρη”

 

One of my favorites so far: Lilian Voudouri Great Music Library.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Steven Tagle (@steventagle) στις

Δίπλα ακριβώς στο Πάρκο Ελευθερίας, στο κτίριο του Μεγάρου (Βασιλίσσης Σοφίας και Κόκκαλη) στεγάζεται η “Μεγάλη Μουσική Βιβλιοθήκη της Ελλάδος- Λίλιαν Βουδούρη” και είναι προσβάσιμη μέσω μετρό.

Πρόκειται για έναν μεγάλο, καθαρό και ευήλιο χώρο με διαθέσιμο εξωτερικό χώρο. Ακόμη, έχει τεράστια τραπέζια και άνετους καναπέδες για να διαβάζεις με τις ώρες σε ό,τι στάση θες.
Δε μαζεύει πολύ κόσμο, οπότε συνήθως νιώθεις άνετα να σηκώνεσαι και να αλλάζεις θέσεις. Για να γραφτείς, χρειάζεσαι την αστυνομική σου ταυτότητα, την οποία θα πρέπει να έχεις μαζί σου κάθε φορά που θα βρίσκεσαι εκεί. Επι τόπου θα σου βγάλουν και μια κάρτα μέλους, την οποία επίσης θα πρέπει να έχεις μαζί κάθε φορά.

Η βιβλιοθήκη ανοίγει στις 10.30 και κλείνει στις 16.30 εκτός από την Τετάρτη που κλείνει στις 7. Είναι κλειστή το Σαββατοκύριακο.

Αναγνωστήριο Εθνικής Βιβλιοθήκης

 

“Böylece, gerçekten de kitaplığın en kutsal bölümüne girmiş oldum. . Sana yalnızca şu kadarını söyleyebilirim ki, kendimi bir kafatasının içine girmiş gibi hissettim, çevremde kitap hücreleriyle dolu raflardan başka bir şey yoktu.. . . .. ortalık, resmen beyin fosforu kokuyordu.. . .” . Ortalık, resmen beyin fosforu kokuyordu. . #kitaptekölümsüzlüktür #kitap #niteliksizadam #robertmusil #bookstagram #literature #literaturelover #novel

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από @nerdekalmistikk στις

Μπορείς να μπεις μόνο εάν είσαι 18 και πάνω και να βγάλεις δελτίο αναγνώστη που εκδίδεται με την χρήση ταυτότητας, που είναι μια μικρή ταλαιπωρία, αλλά σου εγγυόμαστε πως αξίζει. Η Εθνική Βιβλιοθήκη θα σε κάνει να αισθάνεσαι λες και βρίσκεσαι σε ταινίες του Χάρι Πότερ.

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπηρεσίες Εστίασης

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

05-02-2024

Αθήνα

⚽🏀 LIVE SCORES
30 Μαρ. 2024
Παν
15:00
-
Αστ
30 Μαρ. 2024
Βόλ
17:30
-
Κηφ
28 Μαρ. 2024
ΖΑΛΓΚ
20:00
-
ΜΛΝ
28 Μαρ. 2024
ΠΑΡ
21:30
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;