Μεγάλη συγκίνηση στη νέα συναυλία της Αριάνα Γκράντε στο Μάντσεστερ (video)
Αυτή η βραδιά συγκίνησε όλο τον κόσμο!

Τζάστιν Μπίμπερ, η Κέιτι Πέρι, οι Coldplay, ο Ρόμπι Ουίλιαμς, η Μάιλι Σάιρους, οι Take That, ο Usher, οι Black Eyed Peas ήταν μεταξύ των διάσημων του πενταγράμμου που συμμετέχουν στη συναυλία μαζί με την Αριάνα Γκράντε και με σύνθημα “One love Manchester”.

Τα εισιτήρια εξαντλήθηκαν ελάχιστα λεπτά αφότου βγήκαν προς πώληση. H Αριάνα Γκράντε εμφανίστηκε συγκινημένη και δακρυσμένη στη σκηνή. Μετά την επίθεση στο Λονδίνο οι διοργανωτές αποφάσισαν να μην ακυρώσουν τη συναυλία και ουρές σχηματίστηκαν περιμετρικά του σταδίου του Μάντσεστερ από τους χιλιάδες ανθρώπους που είχαν προμηθευτεί το εισιτήριο, πολλές ώρες προτού ανοίξουν οι πόρτες.

Τα μέτρα ασφαλείας ήταν δρακόντεια και πάνοπλοι αστυνομικοί είχαν αναπτυχθεί για την προστασία των θεατών. Στο πλήθος βρίσκονταν πολλοί έφηβοι, που φορούσαν βραχιολάκια με την φράση “we stand together” (είμαστε ενωμένοι).

«Τίποτα δεν θα μας νικήσει, βρισκόμαστε εδώ για να εκφράσουμε την στήριξή μας στο Μάντσεστερ και την χώρα μας. Πρέπει να συνεχίσουμε να ζούμε χωρίς φόβο» δήλωσε η 39χρονη Μίριαμ Φλέτσερ. Μεταξύ των θεατών, πολλοί ήταν εκείνοι που έζησαν τον τρόμο την 22α Μαΐου. Κάποιοι ήρθαν στη συναυλία παρά τα εμφανή τραύματά τους, με τη βοήθεια αναπηρικών αμαξιδίων.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Χωρίς κατηγορία

Πλήρης Απασχόληση

18-01-2024

Ασπρόπυργος

Πληροφορική

Πλήρης Απασχόληση

22-01-2024

Αιγάλεω

⚽🏀 LIVE SCORES
30 Μαρ. 2024
Παν
15:00
-
Αστ
30 Μαρ. 2024
Βόλ
17:30
-
Κηφ
28 Μαρ. 2024
ΠΑΡ
ΤΕΛ
69 - 73
ΟΣΦΠ
28 Μαρ. 2024
Bayern
ΤΕΛ
77 - 85
BARC

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;