Spoudase 2017: Τα πάντα για τη σταδιοδρομία σου σε ένα διήμερο Φεστιβάλ που θα σε εντυπωσιάσει!
Το μεγαλύτερο Φεστιβάλ ενημέρωσης για τις Προπτυχιακές & Μεταπτυχιακές Σπουδές στην Ελλάδα, το Spoudase 2017 έρχεται στην Τεχνόπολη στις 24 και 25 Ιουνίου με workshops, σπουδαίες συνεργασίες, οδηγούς σπουδών και 100 υποτροφίες!

Όσο χρονών και αν είσαι, είναι απολύτως λογικό να μην ξέρεις ακριβώς τι θέλεις να ακολουθήσεις στη ζωή σου. Όπως όταν είσαι 16 χρονών αναρωτιέσαι τι να σπουδάσεις έτσι και όταν είσαι 22, το βασικό ερώτημα είναι τι μεταπτυχιακό να επιλέξεις. Με ποια κριτήρια επιλέγεις μια σχολή; Πώς μπορείς να γνωρίζεις τι σου ταιριάζει; 

Οι σχολές που υπάρχουν στην Ελλάδα και προσφέρουν υψηλό επίπεδο προπτυχιακών ή μεταπτυχιακών σπουδών είναι πράγματι αρκετές και εσύ κάπου είναι λογικό να “χάνεσαι” και να αναρωτιέσαι από που να ξεκινήσεις να ψάχνεις. Πάνω από όλα, το θέμα είναι να επιλέξεις αυτό που εσύ θέλεις και που αργότερα θα σου εξασφαλίσει μια εργασία, η οποία θα σε ευχαριστεί καθημερινά. Για να φτάσεις όμως μέχρι εκεί θα πρέπει πρώτα να γνωρίζεις τις επιλογές σου.

Το Spoudase 2017 είναι ένα διήμερο επιμορφωτικό φεστιβάλ που πρόκειται να γίνει στις 24 και 25 Ιουνίου και είναι σίγουρο ότι θα σε βοηθήσει πολύ σε όλα τα παραπάνω. Ας δούμε λοιπόν κάποιες από τις δράσεις που πρόκειται να πραγματοποιηθούν για να καταλάβεις περί τίνος πρόκειται:

  • Ενημέρωση για όλα τα Προπτυχιακά και Μεταπτυχιακά προγράμματα που υπάρχουν στην Ελλάδα.
  • Πάνω από 30 Δωρεάν Workshops με την σφραγίδα κορυφαίων Ιδρυμάτων.
  • Τα Workshops ανοίγει το Grow Greek Tourism Online, μια πρωτοβουλία της Google υπό την αιγίδα του Υπουργείου Τουρισμού και της Γενικής Γραμματείας Δια Βίου Μάθησης και Νέας Γενιάς του Υπουργείου Παιδείας και υλοποιείται σε συνεργασία με τον ΕΟΤ και τον ΣΕΤΕ.
  • Σεμινάρια στην Ειδική Αγωγή, στην συμπεριληπτική εκπαίδευση, στην Πληροφορική,  στο Digital Marketing, στο CSAP, στα νομικά, την υγεία, στην αλληλέγγυα οικονομία και πολλά ακόμη.
  • Πιστοποίηση παρακολούθησης για τα σεμινάρια & workshops.
  • Δωρεάν Ψυχομετρικά Τεστ, επαγγελματικός προσανατολισμός, CV Corner με την σφραγίδα του ΕΚΠΑ ενώ θα πραγματοποιηθεί και Κεντρική Ομιλία για την συμπλήρωση του Μηχανογραφικού Δελτίου για τους μαθητές με συμβουλές από τους ειδικούς.
  • Πάνω από 100 υποτροφίες αξίας δεκάδων χιλιάδων ευρώ για Μεταπτυχιακά, Προπτυχιακά, Ε-learning και σεμινάρια θα κληρωθούν και θα δοθούν στους επισκέπτες του φεστιβάλ.

Όπως καταλαβαίνεις τοSpoudase 2017θα επιχειρήσει να απαντήσει με πολύπλευρο τρόπο σε όλα τα σημαντικά ερωτήματα που αφορούν τις σπουδές σου και γενικότερα την επιμόρφωση σου.

Το πιο σημαντικό όμως είναι ότι παράλληλα με όλες αυτές τις δράσεις θα δώσει τη δυνατότητα για να διεκδικήσεις μια υποτροφία στον τομέα που σε ενδιαφέρει! Όλα αυτά θα πραγματοποιηθούν στις 24 και 25 Ιουνίου στη Τεχνόπολη και είσοδος θα είναι δωρεάν!

Η Κυριακή θα κλείσει με τον Βαλεντίνο Τζέκα ο οποίος θα μας ενημερώσει για τα Hoaxes, ενω θα ακολουθήσει UP Event έκπληξη.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκέψου το spoudase.gr

Το event της έκθεσης στο Facebook θα το βρεις εδώ: Spoudase 2017

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υγεία

Πρακτική Άσκηση

05-02-2024

Οια

Πληροφορική

Πρακτική Άσκηση

05-02-2024

Άγιος Δημήτριος Αττικής

⚽🏀 LIVE SCORES
30 Μαρ. 2024
Παν
15:00
-
Αστ
30 Μαρ. 2024
Βόλ
17:30
-
Κηφ
28 Μαρ. 2024
ΖΑΛΓΚ
20:00
-
ΜΛΝ
28 Μαρ. 2024
ΠΑΡ
21:30
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;