Xbox Game Pass: Νέα συνδρομητική υπηρεσία από το Xbox
Μια συναρπαστική εμπειρία Xbox έρχεται την 1η Ιουνίου

Το Xbox Game Pass, η νέα συνδρομητική υπηρεσία της Microsoft θα είναι διαθέσιμη σε κατόχους Xbox από την Πέμπτη, 1η Ιουνίου, ενώ είναι ήδη διαθέσιμη για συνδρομητές Xbox Live Gold. Η υπηρεσία έχει στόχο να αλλάξει το τοπίο του home entertainment, με περισσότερα από 100 Xbox One και backward compatible Xbox 360 συναρπαστικά παιχνίδια, το Xbox Game Pass προσφέρει ατέλειωτες ώρες διασκέδασης και gaming!

Η διαδικασία είναι πολύ απλή. Μέσω του Xbox Game Pass είναι δυνατό το download ολόκληρων παιχνιδιών στην κονσόλα κάθε συνδρομητή. Αυτό σημαίνει ατέλειωτο παιχνίδι σε υψηλή ποιότητα, ευελιξία χωρίς το άγχος του streaming ή της σύνδεσης και χωρίς κανένα απολύτως περιορισμό. Με τον κατάλογο των παιχνιδιών να ανανεώνεται κάθε μήνα με νέους τίτλους από όλα τα genres και με παιχνίδια από κορυφαίες εταιρείες, πάντα θα υπάρχει κάτι καινούριο να ανακαλυφθεί, κάτι συναρπαστικό για όλους τους gamers, είτε αυτό είναι ένας νέος τίτλος είτε ένα παλιό και αγαπημένο κλασσικό παιχνίδι. Οι gamers θα έχουν να επιλέξουν ένα ευρύ φάσμα κατηγοριών παιχνιδιών. Πιο αναλυτικά, οι κατηγορίες των παιχνιδιών που θα είναι διαθέσιμες είναι παιχνίδια για όλη την οικογένεια, action/adventure και RPGs, shooters, indie παιχνίδια από το ID@Xbox, fighting και ρετρό/κλασσικά παιχνίδια.

Έχουν ήδη ανακοινωθεί κάποιοι τίτλοι όπως Halo 5: Guardians, Payday 2, NBA 2K16 και LEGO Batman. Η εμπειρία Xbox δεν θα είναι ποτέ πια η ίδια.

Όσοι επιλέξουν το Xbox Game Pass θα έχουν πρόσβαση σε πάνω από 100 παιχνίδια με συνδρομή μόλις 9.99€ το μήνα χωρίς να είναι απαραίτητη η συνδρομή στο Xbox Live Gold. Όλα τα παιχνίδια του καταλόγου, και τα σχετικά add-ons, θα είναι διαθέσιμα για αγορά με αποκλειστική έκπτωση 20% για τους συνδρομητές που θα θελήσουν να τα έχουν δικά τους για πάντα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

06-03-2024

Αθήνα

1.000

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;