Ο DJ VADIM είναι ο πρώτος καλεσμένος των Tropical Affairs @ Bolivar Beach bar!
Αυτό το καλοκαίρι οι Πέμπτες στο Bolivar αποκτούν reggae & tropical χρώμα! Ο Blend Mishkin παρουσιάζει την ολοκαίνουρια σειρά parties “Tropical Affair” όπου θα βρείτε τον ίδιο να προσκαλεί και να μοιράζεται τα decks με την αφρόκρεμα της σκηνής από Ελλάδα και Ευρώπη!

Η αρχή γίνεται με εντυπωσιακό τρόπο καθώς ο θρυλικός DJ Vadim αποτελεί τον πρώτο καλεσμένο που θα βρεθεί πάνω από τα πικάπ του πιο εξωτικού booth της πόλης. Μέλος της ιστορικής Ninja Tunes Έρχεται με άγριες διαθέσεις και υποσχόμενος να πράξει ότι με απόλυτη επιτυχία κάνει τα τελευταία 20 χρόνια, σε κάθε γωνιά του πλανήτη, δηλαδή να ‘’κουνήσει’’ όποιον-α βρεθεί στο dancefloor με τον ολόφρεσκο και ιδιαίτερο ήχο του που περιλαμβάνει hip hop, soul, reggae, dancehall, jungle ‘’διαμάντια’’!

 

Είναι δύσκολο εξάλλου να χρησιμοποιήσει κανείς έναν δεδομένο ορισμό για τη μουσική του, μιας και ο Vadim δεν ακολουθεί κάποιον κανόνα, ο ήχος του είναι ένα κράμα που συνδυάζει Hip Hop/ Trip Hop/ Soul/ Funk/ Grime/ Reggae/ Dub/ Bass και έχει κυκλοφορήσει αρκετούς δίσκους [Ninja Tune, Jazz Fudge, Worldsound, BBE] με βάση αυτές τις επιρροές, προσφέροντας μας σημαντικά κομμάτια όπως “The Terrorist”, “Black is the Night”, “Bluebird”, “Soldier”, “Got to Rock” και πάρα πολλά ακόμα. Φυσικά δεν λείπουν και οι συνεργασίες, με σπουδαίους μουσικούς, τραγουδιστές και συγκροτήματα όπως οι DJ Krush, Stevie Wonder, The Roots, Prince, Public Enemy, Dilated Peoples, Kraftwerk, Fat Freddy’s Drop, Super Furry Animals, Paul Weller, The Bug, The Isolationist κ.α.

Ο DJ Vadim έχει αποκτήσει το σεβασμό που του αξίζει, ως καινοτόμος σε πολλά επίπεδα κατά την διάρκεια της καριέρας του. «Ένας βετεράνος με παρουσία στη DJ κοινότητα, καθώς και ένας από τους παραγωγούς που συμμετέχει σε πολλές δραστηριότητες, ο Vadim δε μένει ποτέ από ιδέες» όπως χαρακτηριστικά αναφέρει το URB Magazine.

Μαζί του, απευθείας από την Βιέννη, για πρώτη φορά στο Bolivar, ο ‘’μάγος’’ των mashups, μέλος του Jamaican Bass crew Wubdise και ο ‘’οικοδεσπότης’’ της βραδιάς Blend Mishkin.

Bolivar Beach Bar

Η τέλεια εξίσωση που χαρακτηρίζει το ειδυλλιακό Bolivar Beach Bar είναι ότι ο  επισκέπτης αισθάνεται ότι βρίσκεται σε εξωτικό νησί κι απολαμβάνει τη μαγεία του τοπίου, που προσφέρουν ο ήλιος, η άμμος, οι φοίνικες και τα γαλάζια νερά, απολαμβάνοντας έναν πρωινό καφέ, ένα γεύμα ή ένα νόστιμο κοκτέιλ κατά τη διάρκεια των ωρών ηλιοβασιλέματος ή υπό το φως του φεγγαριού. Γι’ αυτό και φέτος o πάντα κομψά σχεδιασμένος χώρος, σε απόσταση αναπνοής από τη θάλασσα, θα προσφέρει μια υπέροχη θέα που κόβει την ανάσα σε ζωντανή ατμόσφαιρα με μουσική, χορό, χαλάρωση και εξαιρετικά κοκτέιλ. Αλλά και οι λάτρεις της γαστριμαργίας θα νιώσουν ασύγκριτες στιγμές και γεύσεις καθώς ο σεφ του Bolivar θα διεγείρει τις αισθήσεις με τις γαστρονομικές δημιουργίες του και την ποικιλία επιλογών φαγητού!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Παραγωγή

Πλήρης Απασχόληση

11-03-2024

Ασπρόπυργος

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Αθήνα

⚽🏀 LIVE SCORES
25 Απρ. 2024
ΠΑΟ
21:15
-
ΜΑΚ
25 Απρ. 2024
Ρεάλ
22:00
-
ΜΠΑ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;