7 πράγματα που δεν ήξερες για τις ταινίες της Disney!
Αν θες να λέγεσαι πραγματικός θαυμαστής της Disney πρέπει να ξέρεις αυτές τις μικρές λεπτομέρειες!

Αν θες να λέγεσαι πραγματικός θαυμαστής της Disney πρέπει να ξέρεις αυτές τις μικρές λεπτομέρειες!

Οι περισσότεροι από εμάς μεγαλώσαμε βλέποντας ταινίες της Disney, είτε με την οικογένεια μας είτε με τους φίλους μας, και γι’ αυτό κάθε φορά που βγαίνει μια νέα παραγωγή, όσο και αν έχουμε “γεράσει”, τρέχουμε να πάρουμε εισιτήρια.

Υπάρχουν, όμως, μερικές λεπτομέρειες για τις ταινίες που δεν γνώριζες και αξίζει να τις μάθεις! Για να τις δούμε μια μια.

1. Το όνομα Wall-E είναι συντομογραφία του Walter Elias Disney.

2. Η φωνή της Λίλο από το το Λίλο και Στίτς είναι της Daveigh Chase, του κοριτσιού που μας στοιχειώνει ακόμη ως Samara Morgan στο The Ring.

3. Αν πίστευες πως το σώμα της Ariel ή της Belle είναι μη ρεαλιστικό, ήρθε η ώρα να αναθεωρήσεις καθώς έχουν βασιστεί στο σώμα του μοντέλου Sherri Stoner.

4. Η μάγος από το Fantasia ονομάζεται Yen Sid’, πράγμα που είναι ιδιαίτερα ενδιαφέρον αν το διαβάσεις αντίστροφα.

 

5. Ο Ντάμπο είναι ένας μουγκός ελέφαντας, πράγμα που τον κάνει τον πιο σιωπηλό κεντρικό χαρακτήρα της Disney. Στην ίδια λίστα ανήκει και η Αυγούλα από την Ωραία Κοιμωμένοι, που έχει 18 γραμμές διαλόγου στην ίδια της την ταινία.

 

6. Στη σκηνή που η Μικρή Γοργόνα παντρεύεται τον πρίγκιπά της, ο ιερέας που κάνει την τελετή φαίνεται λιγάκι «φουντωμένος». Σύμφωνα με τη Disney δεν είναι κάτι πονηρό, απλά ένα περίεργα σχεδιασμένο γόνατο.

7.  Σε ένα κομμάτι της ταινίας της Disney “Ο Βασιλιάς των Λιονταριών”, εκεί που κάθεται o Σίμπα στην κορυφή ενός βράχου και κοιτούν τα αστέρια. Στη συγκεκριμένη σκηνή για αρκετά δευτερόλεπτα μπορείς να διακρίνεις την λέξη S Ε X. Η Disney υποστήριξε ότι ήταν απλά ένα λάθος, ενώ αργότερα ότι τα αρχικά που φαίνονται είναι τα SFX, όρος για τα special effects, και απλά δεν φαίνονται καθαρά.

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Ηρακλειο

Χωρίς κατηγορία

Όλοι οι τύποι εργασίας

21-03-2024

Θεσσαλονικη

⚽🏀 LIVE SCORES
19 Απρ. 2024
ΠΑΟ
20:15
-
ΠΕΡ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

 1 
  
  
 1