Survivor 2017 - SPOILER: Ποιοι κερδίζουν την ασυλία; (29/5)
Απόψε έχουμε αγώνα ασυλίας! Ποιος κερδίζει σύμφωνα με τα spoilers;

Στο τρέιλερ, βλέπουμε αρχικά τους παίκτες να μιλάνε για τις δυσκολίες που έχουν αντιμετωπίσει μέχρι σήμερα στο Survivor 2017.

Σύμφωνα λοιπόν με τα spoilers που παίζουν στο internet την ασυλία κερδίζουν οι μαχητές και οι διάσημοι βγάζουν υποψήφιους τον Bο και τον Κοκκινάκη.

Δες εδώ: Αυτή η ομάδα έχασε την ασυλία (29/5) 

«Είμαστε σε ένα παιχνίδι το οποίο είναι πάρα πολύ δύσκολο. Ένας αγώνας ασυλίας πάντα είναι κρίσιμος», αναφέρει η Ευρυδίκη Βαλαβάνη. «Όλοι μας έχουμε δώσει τα πάντα. Έχουμε περάσει πάρα πολύ δύσκολα», λέει ο Μπο.

Στη συνέχεια, βλέπουμε τους Μαχητές αρκετά αποφασισμένους για τη νίκη. «Δεν φοβάμαι οποιοδήποτε παιχνίδι και να είναι!», δηλώνει ο Μάριος Πρίαμος Ιωαννίδης. «Δεν έχουμε δικαιολογίες», ξεκαθαρίζει ο Κώστας Αναγνωστόπουλος. Ωστόσο, είναι και ο Γιώργος Αγγελόπουλος, ο οποίος δηλώνει: «Πιστεύω ότι πάμε μόνο για τη νίκη».

Το αγώνισμα, φαίνεται στο τρέιλερ πως είναι αρκετά δύσκολο. Πολλά εμπόδια δυσκολεύουν τους παίκτες, ενώ η ισορροπία πάνω σε μερικά από αυτά είναι πραγματικός άθλος. Οι πτώσεις αναπόφευκτες.

Το ίδιο βράδυ, ο Σάκης Τανιμανίδης υποδέχεται τους παίκτες στο συμβούλιο του νησιού για την ψηφοφορία αποχώρησης. Ποιοι θα τεθούν στη διάθεση του τηλεοπτικού κοινού;

Δες εδώ: 5 πράγματα που δεν πρόσεξε κανείς στο Survivor 2017

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πληροφορική

Πλήρης Απασχόληση

22-01-2024

Αιγάλεω

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Νέα Ιωνία Αττικής

⚽🏀 LIVE SCORES
19 Απρ. 2024
ΠΑΟ
20:15
-
ΠΕΡ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;