O James Zabiela στο Bolivar Beach Bar - Παρασκευή 2 Ιουνίου
Την Παρασκευή 2 Ιουνίου το Bolivar Beach Bar φιλοξενεί τον Άγγλο Superstar Dj και παραγωγό James Zabiela!

Ο James Zabiela γνωστός για τις turntable δεξιοτητές του και την εκτεταμένη χρήση από λούπες και εφέ, έχει χαρακτηριστεί ως ένας technical Jedi που σπρώχνει τις διαστάσεις του DJing στα απόλυτα όρια τους κάθε φορά που παίζει, πηγαίνοντας την έννοια πρωτοπορία σε νέες διαστάσεις.

Stelios Vassiloudis
Adrianos Papadeas

Support Dj Set: Steph

Bolivar Beach Bar
Λ. Ποσειδώνος, Ακτή του Ήλιου, Άλιμος

Doors Open: 21:00 | Είσοδος: 10€ με ποτό ή μπύρα

Ένας πραγματικός δεξιοτέχνης δημιουργεί πάντα την εντύπωση στο κοινό πως παίζει για τον καθένα προσωπικά και ξεχωριστά. Για τον Zabiela όταν ανεβαίνει στα decks δεν υπάρχει o ίδιος και οι άλλοι. Υπάρχει μονάχα όλοι μαζί με την ένωση Dj και κοινού. Αυτή η φιλοσοφία και φυσικά οι ασυναγώνιστες τεχνικές ικανότητες του κατά τη διάρκεια των live εμφανίσεων τον έχουν τοποθετήσει στις καρδιές όλων των dancelovers.

Στα πρώτα του βήματα το χαρακτηριστικό του στυλ ήταν ένα fusion από Breakbeat και Progressive House. Πλέον μέσα από διάφορες εξελίξεις θεωρείται Progressive House, Techno και Acid House DJ αν και η χρήση Breakbeat μουσικής, παραμένει το κλειδί για τα πιο flashy σημεία των set του.

To απόλυτο καλοκαιρινό Club της πόλης υποδέχεται για 1η φορά τον δεξιοτέχνη Dj James Zabiela και σας προσκαλεί να βιώσετε τη μοναδική αυτή εμπειρία!

Μαζί του στα Decks οι Stelios Vassiloudis και Adrianos Papadeas, ενώ support Dj Set αναλαμβάνει o resident του Bolivar Steph.

Bolivar Beach Bar

Η τέλεια εξίσωση που χαρακτηρίζει το ειδυλλιακό Bolivar Beach Bar είναι ότι ο επισκέπτης αισθάνεται ότι βρίσκεται σε εξωτικό νησί κι απολαμβάνει τη μαγεία του τοπίου, που προσφέρουν ο ήλιος, η άμμος, οι φοίνικες και τα γαλάζια νερά, απολαμβάνοντας έναν πρωινό καφέ, ένα γεύμα ή ένα νόστιμο κοκτέιλ κατά τη διάρκεια των ωρών ηλιοβασιλέματος ή υπό το φως του φεγγαριού. Γι’ αυτό και φέτος o πάντα κομψά σχεδιασμένος χώρος, σε απόσταση αναπνοής από τη θάλασσα, θα προσφέρει μια υπέροχη θέα που κόβει την ανάσα σε ζωντανή ατμόσφαιρα με μουσική, χορό, χαλάρωση και εξαιρετικά κοκτέιλ. Αλλά και οι λάτρεις της γαστριμαργίας θα νιώσουν ασύγκριτες στιγμές και γεύσεις καθώς ο σεφ του Bolivar θα διεγείρει τις αισθήσεις με τις γαστρονομικές δημιουργίες του και την ποικιλία επιλογών φαγητού!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

27-02-2024

Αγία Παρασκευή Αττικής

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Νέα Ιωνία Αττικής

⚽🏀 LIVE SCORES
30 Μαρ. 2024
Παν
15:00
-
Αστ
30 Μαρ. 2024
Βόλ
17:30
-
Κηφ
29 Μαρ. 2024
ΦΕΝ
19:45
-
ΑΛΜΠ
29 Μαρ. 2024
ΒΙΡ
21:30
-
ΠΑΟ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;