Μια διαφορετική νεανική εκπομπή στη Θεσσαλονίκη
Το ραδιόφωνο έγινε τηλεόραση,και η τηλεόραση έγινε ίντερνετ και συγκεκριμένα Youtube.

Κάπως έτσι σκέφτηκαν δύο φοιτητές στη Θεσσαλονίκη, και αποφάσισαν να ξεκινήσουν κάτι διαφορετικό και δημιουργικό. Ο λόγος για το “The Passengers” , μια φρέσκια ιδέα που θέλει να αναδείξει ξεχωριστά και διαφορετικά μέρη στη Θεσσαλονίκη. Που θέλει να μιλήσει με ανθρώπους, να κάνεις βόλτες και να περάσει καλά μαζί με τα άτομα που θα το παρακολουθήσουν.

Το συγκεκριμένο project μετρά μόλις μερικές μέρες από την έναρξη του, είναι όμως γεγονός πως αρκετοί νέοι ενδιαφέρθηκαν και έχουν στείλει ήδη αίτηση συμμετοχής. Ουσιαστικά το “The Passengers” είναι η ιδέα. Η ομάδα θα διαμορφωθεί μέσα στο καλοκαίρι και τα πρώτα επεισόδια θα ξεκινήσουν το Σεπτέμβριο.

Μπορεί ο φανερός σκοπός της εκπομπής αυτής να είναι η ανάδειξη της Θεσσαλονίκης, ο «κρυφός» σκοπός της όμως είναι να ενεργοποιήσει όσο περισσότερους νέους γίνεται. Να συζητήσουν ιδέες,απόψεις και πολλά ακόμη. Να δείξουν προς τα έξω πως οι νέοι ούτε κοιμούνται ούτε απέχουν, δημιουργούν & καινοτομούν!

Αν ασχολείσαι με το μοντάζ, αν γνωρίσεις πολλά άγνωστα στέκια στη Θεσσαλονίκη, αν θέλεις να προωθήσεις την ιδέα σε όσο περισσότερο κόσμο γίνεται αλλά και αν νιώθεις ότι πρέπει να γίνεις μέλος αυτής της ομάδας, για τον δικό σου ξεχωριστό λόγο, δήλωσε συμμετοχή εδώ!

The Passengers! Μια διαφορετική νεανική εκπομπή για τη Θεσσαλονίκη!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πληροφορική

Πλήρης Απασχόληση

05-02-2024

Άγιος Δημήτριος Αττικής

Επιστήμες

Μερική Απασχόληση

31-01-2024

Ξηροκρηνη

400

⚽🏀 LIVE SCORES
24 Απρ. 2024
Λαμ
17:00
-
ΠΑΟ
24 Απρ. 2024
Άρη
19:30
-
Ολυ
23 Απρ. 2024
ΠΑΟ
20:30
-
ΜΑΚ
23 Απρ. 2024
Ρεάλ
22:00
-
ΜΠΑ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;