Εθνικός Κήπος: Εκδηλώσεις, γιόγκα, μουσική και πολλά άλλα - Δες το πρόγραμμα εδώ!
Ο Εθνικός Κήπος έρχεται να βάλει μια χρωματιστή πινελιά στην καθημερινότητα μας με μια σειρά εκδηλώσεων και δραστηριοτήτων για μικρούς και μεγάλους!

Είτε θες να παρακολουθήσεις μια συναυλία είτε να κάνεις γιόγκα είτε να δεις θέατρο, ο Εθνικός Κήπος έχει φροντίσει για ένα!

Ο Δήμος Αθηναίων σε μια προσπάθεια να  ενταχθεί στην καθημερινότητα των κατοίκων και επισκεπτών της πόλης ο πολιτισμός, η άθληση και η δημιουργική απασχόληση και μάθηση, οργανώνει από την Πέμπτη 1 Ιουνίου και για 30 μέρες ατελείωτες δραστηριότητες. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει 150 διαφορετικές εκδηλώσεις που σχεδίασε ο Οργανισμός Πολιτισμού Αθλητισμού και Νεολαίας (ΟΠΑΝΔΑ)του Δήμου Αθηναίων.

 

«Ζήσε τον Κήπο αλλιώς!»

Οι εκδηλώσεις ξεκινούν από τον Εθνικό Κήπο και από του χρόνου θα επεκταθούν σε άλλους χώρους, όπως ανέφερε  ο δήμαρχος Αθηναίων, Γιώργος Καμίνης, παρουσιάζοντας το πρόγραμμα με τους συνεργάτες του, που ξενάγησαν τους δημοσιογράφους στον Εθνικό Κήπο.

Ο κόσμος θα έχει δυνατότητα να παρακολουθήσει ό,τι δράση τον ενδιαφέρει, να πραγματοποιήσει μια ποιητική περιήγηση με την βοήθεια της παράστασης “Εθνικός Κήπος” σε σκηνοθεσία Θοδωρή Γκόνη, μία συνεργασία με το Φεστιβάλ Αθηνών (22 – 26/6) και να χορέψει με τα μουσικά προγράμματα του Δήμου για την Ευρωπαϊκή Ημέρα Μουσικής (20 & 21/6).

Ακόμη, όσοι ενδιαφέρονται μπορούν να παρακολουθήσουν  τη νεότερη ιστορία του Κήπου με το Ιστορικό Αρχείο του δήμου Αθηναίων (7/6), να ανακαλύψουν τα γλυπτά του Κήπου (18 & 25/6) και να ζήσουν το ρομαντισμό μέσα από το καθιερωμένο Athens Garden Festival (8 -11/6).

 

«Ανοίγουμε τον Εθνικό Κήπο στους πολίτες και τον πολιτισμό, αναδεικνύοντας τα πάρκα και τους κήπους της πόλης σε σημείο συνάντησης, πολιτισμού και άθλησης για μικρούς και μεγάλους» είπε ο Γιώργος Καμίνης.

«Mε γνώμονα την αγάπη για τον Εθνικό Κήπο και το σεβασμό για την ιστορία του και τη σημασία του για την πόλη, οι δράσεις έχουν σχεδιαστεί έτσι ώστε να μπορέσει να υπάρξει η καλύτερη δυνατή συνέργεια και συμβίωση του Κήπου με όλα αυτά που θα συμβούν» τόνισε ο πρόεδρος του ΟΠΑΝΔΑ Κωνσταντίνος Μπιτζάνης.

Δες το αναλυτικό πρόγραμμα εδώ!

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει συνεργασίες του Φεστιβάλ Αθηνών, της WWF Hellas, το Σώμα Ελλήνων Προσκόπων, το Ιστορικό Αρχείο του Δήμου Αθηναίων και άλλους φορείς.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπηρεσίες Εστίασης

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

Χωρίς κατηγορία

Πλήρης Απασχόληση

18-01-2024

Ασπρόπυργος

⚽🏀 LIVE SCORES
20 Απρ. 2024
ΟΦΗ
18:30
-
Βόλ
20 Απρ. 2024
Αστ
19:30
-
Παν
20 Απρ. 2024
ΑΡΗΣ
17:15
-
ΚΟΛ
21 Απρ. 2024
ΑΕΚ
17:15
-
ΠΑΟΚ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;