Survivor 2017 Τελικός & Ημιτελικός: H ΟΡΙΣΤΙΚΗ ημερομηνία!
Τέλος τα ψέματα αυτή είναι η οριστική ημερομηνία για τον τελικό και ημιτελικό!

Ο Survivor 2017 τελικός δε θα είναι σε μία δόση!

Εκτός από τον τελικό, θα υπάρχει ένα ακόμα μεγάλης διάρκειας live επεισόδιο το οποίο θα γυριστεί επίσης επί ελληνικού εδάφους, και θα αποτελέσει τον ημιτελικό του Survivor, παρατείνοντας για λίγες ημέρες ακόμα το οριστικό τέλος του παιχνιδιού που χαρίζει δυσθεώρητα ποσοστά τηλεθέασης στον ΣΚΑΙ.

Οι παίκτες άξιζαν μετα από 100 μέρες στο #SurvivorGR μια μεγάλη έκπληξη! Κάνεις όμως δεν φανταζόταν ότι ο #ΤheOneAndOnly @sakisrouvas θα ταξίδευε μέχρι τον Άγιο Δομίνικο για να περάσει μια ολόκληρη μέρα στην παραλία των δυο ομάδων , να τους γνωρίσει, να μοιραστεί καθημερινές στιγμές μαζί τους και να τραγουδήσουν όλοι μαζί διπλά στην φωτια! ??

A post shared by Survivor Greece (@survivorgreece) on

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, στις 28 Ιουνίου θα διεξαχθεί ο ημιτελικός του ριάλιτι επιβίωσης ενώ ο μεγάλος τελικός που θα αναδείξει το νικητή του Survivor και του επάθλου των 100.000 ευρώ θα μεταδοθεί ζωντανά την Κυριακή 2 Ιουλίου. Τα γυρίσματα στον Αγιο Δομίνικο θα τελειώσουν υποχρεωτικά στις 25 Ιουνίου οπότε κλείνει το production hub και αποχωρούν από το νησί της Καραϊβικής παίκτες και παραγωγή.

Οι δύο ομάδες επανέρχονται στον ρυθμό τους και γίνονται πάλι αντίπαλοι #SurvivorGr ??

A post shared by Survivor Greece (@survivorgreece) on

Ετσι, ο μόνος τρόπος για να επεκταθεί η διάρκεια του Survivor 2017 ήταν επί ελληνικού εδάφους, με την προσθήκη του ημιτελικού. Η παραγωγή αποφάσισε να γυρίσει τα δύο τελευταία επεισόδια σε διαφορετικά σημεία.

New #challenge! Το έπαθλο θα διεκδικηθεί και από τις δύο ομάδες στο έπακρον!Ποια θα τα καταφέρει; #deiksepoioseisai #SurvivorGr @wind_hellas ??

A post shared by Survivor Greece (@survivorgreece) on

Ετσι, ο ημιτελικός θα διεξαχθεί στο Κλειστό Γήπεδο Γαλατσίου, ενώ ο μεγάλος τελικός οριστικοποιείται ότι θα λάβει χώρα σε μεγάλο ξενοδοχειακό συγκρότημα στη Ρόδο. Οσο για το αν θα υπάρξει …ουρά στο Survivor ακόμα και μετά τον τελικό με αξιοποίηση backstage υλικού και πλάνων που δεν έχουν προβληθεί, η απάντηση είναι αρνητική. Το σενάριο αυτό εξετάστηκε, αλλά υπήρχε εμπλοκή στα δικαιώματα μετάδοσης εξτρά υλικού –κάτι που δεν προβλέπεται στην αρχική συμφωνία ΣΚΑΙ-AcunMedya- και έτσι εγκαταλείφθηκε σύμφωνα με τη real.

Ο Αγγελόπουλος χθες έδωσε τον καλύτερό του εαυτό και έφερε τρεις νίκες στην Ελληνική ομάδα! #SurvivorGr ⚡️⚡️

A post shared by Survivor Greece (@survivorgreece) on

Πηγή: Gossip tv

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Παραγωγή

Πλήρης Απασχόληση

11-03-2024

Ασπρόπυργος

Υπηρεσίες ένδυσης και υπόδησης

Όλοι οι τύποι εργασίας

23-01-2024

Αθήνα

⚽🏀 LIVE SCORES
30 Μαρ. 2024
Παν
15:00
-
Αστ
30 Μαρ. 2024
Βόλ
17:30
-
Κηφ
28 Μαρ. 2024
ΖΑΛΓΚ
20:00
-
ΜΛΝ
28 Μαρ. 2024
ΠΑΡ
21:30
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;