To Netflix αποκάλυψε τι προτιμά να βλέπει ο κόσμος!
Εν έτει 2017, το κάψιμο στο Netflix είναι αρκετά αναμενόμενο!

Το Netflix αποφάσισε να δημοσιεύσει τι βλέπει ο κόσμος συγκεκριμένες ώρες ανά ημέρα.

Χρησιμοποιώντας δεδομένα από 22 διαφορετικές χώρες σε περίοδο 6 μηνών για να διαπιστώσει ποιες είναι οι τάσεις των θεατών όσον αφορά τις σειρές.

Για παράδειγμα, αυτό που παρατήρησε είναι πως ο κόσμος είναι πιο πιθανό να δει μια κωμωδία το πρωί ή στο τέλος της ημέρας.

“Για χρόνια, οι ζωές μας έπρεπε να προσαρμόζονται στα προγράμματα της τηλεόρασης, τώρα συμβαίνει το αντίθετο”, λέει η Cindy Holland, αντιπρόεδρος του τομέα Περιεχομένου στο Netflix.

“Μας έχει δοθεί ο έλεγχος και είναι ενδιαφέρον να παρατηρεί κανείς τις συμπεριφορές που προκύπτουν όταν οι θεατές δεν είναι αναγκασμένοι να ακολουθούν ένα πρόγραμμα. Και ακόμη περισσότερο, να παρατηρείς πως αυτές οι ρουτίνες επαναλαμβάνονται κατά εκατομμύρια παγκοσμίως.”

Οι χώρες που συμπεριλήφθηκαν στην έρευνα ήταν η Αργεντινή, η Αυστραλία, η Βραζιλία, ο Καναδάς, η Κολομβία, η Γερμανία, η Ισπανία, η Γαλλία, το Ηνωμένο Βασίλειο, η Ινδία, η Ιταλία, η Ιαπωνία, η Νότια Κορέα, το Μεξικό, η Μαλαισία, η Ολλανδία, η Νέα Ζηλανδία, οι Φιλιππίνες, η Πολωνία, η Πορτογαλία, η Σιγκαπούρη και Ηνωμένες Πολιτείες.

Ξεκινώντας τη μέρα με ένα γέλιο

Το Netflix διαπίστωσε πως οι χρήστες του Netflix ήταν 34% πιο πιθανό να δουν κωμωδίες το πρωί παρά οποιαδήποτε άλλη ώρα της ημέρας, χρησιμοποιώντας ως παράδειγμα σειρές όπως το Fuller House, το Unbreakable Kimmy Schmidt, το The Office, και το Friends.

Τα δράματα, αντιθέτως, “πιάνουν” περισσότερο το μεσημέρι με ποσοστό 47% θέασης παγκοσμίως.

Τα δράματα είναι, επίσης, δημοφιλή το απόγευμα αλλά συχνά ο κόσμος τα ανταλλάσσει με τις κωμωδίες πριν πάει για ύπνο.

Αυτό σημαίνει δράμα από τις 9 ως τις 11 το βράδυ και μετά μια κωμωδία για να ελαφρύνει το κλίμα.

Και εάν ο ύπνος δεν τους πιάνει, οι πιθανότητες λένε πως οι θεατές θα δουν πολλά ντοκιμαντέρ. Μάλιστα, τα ντοκιμαντέρ απολαμβάνουν τα περισσότερα views απο τις 12 το βράδυ έως τις 6 το πρωί.

 

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Επιστήμες

Μερική Απασχόληση

31-01-2024

Ξηροκρηνη

400

Πρόσθετες Υπηρεσίες Τουρισμού

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

⚽🏀 LIVE SCORES
30 Μαρ. 2024
Παν
15:00
-
Αστ
30 Μαρ. 2024
Βόλ
17:30
-
Κηφ
29 Μαρ. 2024
ΦΕΝ
19:45
-
ΑΛΜΠ
29 Μαρ. 2024
ΒΙΡ
21:30
-
ΠΑΟ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;