Φοιτητικές εκλογές 2017: Η αφίσα της Πανσπουδαστικής που προκάλεσε σάλο!
Η αφίσα της ΠΚΣ που προκάλεσε χαμό στις φοιτητικές εκλογές 2017!

Με μια αφίσα επέλεξε η Φοιτητική Παράταξη του ΚΚΕ, η Πανσπουδαστική Κίνηση Συνεργασίας (ΠΚΣ) να επιτεθεί στην φοιτητική παράταξη του ΠΑΣΟΚ, την Πανελλήνια Αγωνιστική Σπουδαστική Παράταξη (ΠΑΣΠ) για τις φοιτητικές εκλογές 2017.

Ειδικότερα, στην αφίσα, που αφισοκόλλησε κάποιος σε κολόνα και ήδη κάνει το γύρο του διαδικτύου, απεικονίζονται ως ζόμπι οι Φώφη Γεννηματά, Γιώργος Παπανδρέου και Ευάγγελος Βενιζέλο, και σε μια παραλλαγή της δημοφιλούς σειράς Walking Dead αναφέρεται ως τίτλος- «καρφί» για το ΠΑΣΟΚ, το ΠΑΣΟΚING DEAD.

Η ΠΑΣΠ ΑΕΙ-ΤΕΙ ΠΑΤΡΑΣ, αντέδρασε έντονα και σε ανακοίνωση της τονίζει.

«Με λύπη και οργή είδαμε την παρακάτω αφίσα των μελών της φοιτητικής οργάνωσης του ΚΚΕ.Η Πανσπουδαστική Κίνηση Συνεργασίας (ΠΚΣ) επέλεξε με αυτό τον τρόπο να ολοκληρώσει την προεκλογική της προσπάθεια ενόψει των φοιτητικών εκλογών.

Σε μια πόλη, που η αδιαφάνεια στο δήμο κυριαρχεί με δεκάδες προσλήψεις μελών του ΚΚΕ από το παράθυρο, η ψήφος στην ΠΚΣ ισοδυναμεί με ψήφο εμπιστοσύνης σε αυτές τις πρακτικές.

Να υπενθυμίσουμε πως ποτέ η συγκεκριμένη φοιτητική οργάνωση δεν επιτέθηκε με αυτό τον τρόπο στην ΔΑΠ, με την οποία φαίνεται πως συνεργάζονται μια χαρά στην διαδικασία απαξίωσης του ελληνικού πανεπιστημίου.

Καταλαβαίνουμε τον φόβο σας, η ΠΑΣΠ από αυτές τις εκλογές θα βγει πιο δυνατή και θα ανακτήσει την εμπιστοσύνη των φοιτητών! Οι πρακτικές σας θα ηττηθούν».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Τεχνικοί - Τεχνίτες

Πλήρης Απασχόληση

03-01-2024

Μενίδι

Υπάλληλοι γραφείου

Πλήρης Απασχόληση

05-03-2024

Ταύρος

⚽🏀 LIVE SCORES
19 Απρ. 2024
ΠΑΟ
20:15
-
ΠΕΡ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;