Φοιτητικές εκλογές 2017: Το μήνυμα της ΠΑΣΠ
Αυτό είναι το μήνυμα της ΠΑΣΠ Οικονομικού για τις φοιτητικές εκλογές 2017.

Οι φοιτητικές εκλογές 2017 πιο καθοριστικές από ποτέ, οφείλουν να οδηγήσουν το Σύλλογο στη ριζική αλλαγή που τόσο έχει ανάγκη. Ένα μεγάλο στοίχημα με τους εαυτούς μας, που χρόνο με το χρόνο διεκδικείται και κερδίζεται, είναι η χάραξη νέας εποχής στο Οικονομικό, με γνώμονα τις εκσυγχρονιστικές ιδέες, την ορθολογική σκέψη και το διάλογο. Η ΠΑΣΠ Οικονομικού αποτελεί τη μόνη δημοκρατική δύναμη που αγωνίζεται καθημερινά και προσπαθεί να χτίσει το μέλλον του Συλλόγου, οραματιζόμενη ένα σύγχρονο και παραγωγικό Πανεπιστήμιο, που δίνει αξία στο πτυχίο. Κάθε χρόνο, όλο και περισσότεροι φοιτητές αναγνωρίζουν τη μοναδική προοδευτική φωνή του Τμήματος, γυρνώντας την πλάτη επιδεικτικά στις συντηρητικές φωνές, αλλά και στις αναχρονιστικές αντιλήψεις, που έχουν στόχο να υπνωτίσουν τον Σύλλογο.

H ΠΑΣΠ Οικονομικού, ως ενεργό μέλος της ακαδημαϊκής κοινότητας, με κύριο γνώμονα το συμφέρον του φοιτητή και του εν δυνάμει οικονομολόγου, έχει υποχρέωση να συμβάλλει καθοριστικά στη διαμόρφωση νέων χαρακτηριστικών της Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης. Δεν επαναπαύεται, προτείνει και διεκδικεί καινοτόμες λύσεις, στηριζόμενες στη λογική και το ρεαλισμό και υλοποιεί σταδιακά το όραμα της, για ένα πτυχίο με αξία, που θα προσαρμόζεται στις σημερινές κοινωνικοοικονομικές απαιτήσεις.Προάγοντας διαρκώς τις προοδευτικές ιδέες της, οι οποίες και είναι άρρηκτα συνδεδεμένες με τις έννοιες της συλλογικότητας και του κοινού συμφέροντος, έχει ως πρωταρχικό σκοπό να διαμορφώσει μέσα από τις προτάσεις της ένα σύγχρονο Πανεπιστήμιο, που θα αναδεικνύει τις μοναδικές ικανότητες και δεξιότητες του σπουδαστή και θα τον διασυνδέει αξιοκρατικά με την αγορά εργασίας.

Όλα αυτά θα φάνταζαν ουτοπικά, χωρίς τη φωνή του φοιτητικού σώματος, η οποία και αποτελεί την κινητήρια δύναμη στο διαχρονικό άγωνα της ΠΑΣΠ Οικονομικού, για ένα ποιοτικότερο επίπεδο σπουδών κι ένα μέλλον που μας αξίζει.

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Logistics

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Κηφισιά

Υγεία

Πρακτική Άσκηση

05-02-2024

Οια

⚽🏀 LIVE SCORES
30 Μαρ. 2024
Παν
15:00
-
Αστ
30 Μαρ. 2024
Βόλ
17:30
-
Κηφ
28 Μαρ. 2024
ΖΑΛΓΚ
20:00
-
ΜΛΝ
28 Μαρ. 2024
ΠΑΡ
21:30
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;