Αριάνα Γκράντε: 15 πράγματα που δεν ήξερες!
Ας δούμε κάποια πράγματα που μάλλον δεν ήξερες για την Αριάνα Γκράντε!

Η Αριάνα Γκράντε είναι διάσημη Αμερικανίδα τραγουδίστρια και ηθοποιός. Ας δούμε κάποια πράγματα που μάλλον δεν ήξερες γι’ αυτή.

1.Γεννήθηκε στις 26 Ιουνίου 1993.

2. Ολόκληρο το όνομα της είναι Αριάνα Γκράντε Μπατέρα.

3. Έκανε το ντεμπούτο της ως ηθοποιός, το 2008 μέσω της εμφάνισής της στο Θέατρο Μπρόντγουεϊ όπου έπαιξε τον ρόλο της Σάρλοτ στο Μιούζικαλ 13. Τηλεοπτικά, έγινε γνωστή από την νεανική σειρά Victorious (η οποία προβλήθηκε στο κανάλι Nickelodeon) και μέσω αυτής, έγινε γνωστή παγκοσμίως, υποδυόμενη την Κατ Βαλεντάιν, έναν ρόλο που επανέλαβε στην σειρά Sam & Cat με την Jennette McCurdy.

via GIPHY

4. Γεννήθηκεστην περιοχή Μπόκα Ράντον της Φλόριντα, από την Τζοάν Γκράντε και τον Έντουαρτ Μπατέρα.

5. Το όνομα της είναι εμπνευσμένο από την Πριγκίπισσα Οριάνα από το Felix The Cat. Έχει Ιταλικές ρίζες.Έχει έναν μεγαλύτερο κατά 10 χρόνια, ετεροθαλή αδερφό, από τη πλευρά της μητέρας της, τον Φράνκι Γκράντε, ο οποίος είναι χορευτής και είναι πολύ κοντά με τη γιαγιά της, Μαρτζορί Γκράντε, καθώς ήταν επίσης και με τον πάππου της, Φρανκ Γκράντε, που έφυγε από τη ζωή.

6. Η οικογένεια της μετακόμισε από την Νέα Υόρκη στη Φλόριντα όταν η μαμά της ήταν έγκυος σε αυτήν και οι γονείς της, χώρισαν όταν ήταν περίπου 8 ή 9 χρονών.

7. Ως παιδί τραγούδησε με το Children’s Theater του Fort Launderdale, παίζοντας έτσι τον πρώτο της ρόλο ως Annie, και σε άλλα μιούζικαλ όπως Ο Μάγος του Οζ και Η Πεντάμορφη και το Τέρας. Στα 8 της τραγούδησε τον “The Star-Spangled Banner”, κάνοντας το τηλεοπτικό της ντεμπούτο. Φοίτησε στο Pine Crest School και στο North Broward Preparatory School.

8.  Όταν πρώτα ταξίδεψε στο Λος Άντζελες για να συναντήσει τους μάνατζερ της, είπε την επιθυμία της να ηχογραφήσει ένα R&B album όταν ήταν 14: “Είπα ‘Θέλω να φτιάξω ένα R&B album’, εκείνοι απάντησαν ‘Αυτός είναι ένας μεγάλος στόχος! Ποιος θα αγοράσει ένα album ενός δεκατετράχρονου;!’

9. Η μουσική της καριέρα ξεκίνησε με το soundtrack του Victorious (2010), μαζί με το υπόλοιπο cast της σειράς. Υπέγραψε ένα δισκογραφικό συμβόλαιο με την Republic Records και κυκλοφόρησε το ντεμπούτο album της, Yours Truly το 2013, το οποίο έκανε ντεμπούτο στο Νο.1 στο Billboard 200 των Η.Π.Α. Το πρώτο single του album, “The Way”, έκανε ντεμπούτο στο Top 10 του Billboard Hot 100 των Η.Π.Α. με τους κριτικούς να την συγκρίνουν την με την Mariah Carey.

10. Το δεύτερο της album, My Everything (2014), έκανε ντεμπούτο στο Νο.1 του Billboard 200 των Η.Π.Α. καθώς και σε πολλές άλλες χώρες. Με τα singles “Problem”, “Break Free”, “Bang Bang και “Love Me Harder” πέρασε 34 συνεχόμενες εβδομάδες στο Top 10 του Billboard Hot 100 των Η.Π.Α. και είχε τα περισσότερα Top 10 singles από κάθε άλλον καλλιτέχνη το 2014.

11. Το πρώτο single του album, “Problem”, έσπασε και κατέχει επί 2 χρόνια το ρεκόρ του τραγουδιού που έχει πάει πιο γρήγορα Νο.1 στα iTunes καθώς και της νεότερης καλλιτέχνης που να το κατείχε ποτέ. Το 2015 για να προωθήσει το My Everything ξεκίνησε την 2η συνολικά περιοδεία της και την 1η παγκόσμια της ονόματι “The Honeymoon Tour” και συμμετείχε με μικρό ρόλο στην κωμωδία-θρίλερ σειρά του FOX, “Scream Queens”. Επίσης κυκλοφόρησε το single “Focus”, το οποίο έκανε ντεμπούτο στο Νο.7 του Billboard Hot 100 των Η.Π.Α. και ένα χριστουγεννιάτικο μίνι album, “Christmas & Chill”.

12. Το 2016 κυκλοφόρησε το τρίτο της album, Dangerous Woman, που έκανε ντεμπούτο στο Νο.2 του Billboard 200 των Η.Π.Α. Το ομότιτλο πρώτο single του album, “Dangerous Woman”, έκανε ντεμπούτο στο Νο.7 στο Billboard Hot 100 των Η.Π.Α., κάνοντας την, έτσι, τη μόνη καλλιτέχνη στην ιστορία αυτού του chart που  κατέχει τα πρώτα single των τριών πρώτων album της που να κάνουν ντεμπούτο στο Top 10 αυτού του chart.

13. Όταν το Yours Truly έκανε ντεμπούτο Νο.1, ανέβηκαν πάνω στη σκηνή για να της το ανακοινώσουν ο τότε μάνατζέρ της Scooter Braun και η μητέρα της. Το κοινό ούρλιαζε και χειροκροτούσε, ενώ ούτε καν η ίδια δεν μπορούσε να το πιστέψει και ξέσπασε σε δάκρυα χαράς. Σε μια συναυλία της, τραγουδώντας το πολυαγαπημένο της τραγούδι “Honeymoon Avenue”, ξέσπασε σε δάκρυα διότι πιο πριν χώρισε με το τότε αγόρι της Τζέι Μπρούκς. Η στιγμή σχολιάστηκε από τους περισσότερους με συμπόνια, άλλα από μερικούς με αγριότητα, επειδή η ίδια τον είχε απατήσει.

14. Είχε σχέση στην αρχή με τον συμπρωταγωνιστή της στο Musical 13, Graham Phillips, από το 2008 μέχρι τον Δεκέμβριο του 2011. Έπειτα, άρχισε να βγαίνει με τον τότε χορευτή της Jordan Viscomi από το τέλος του 2011 μέχρι τα μέσα του 2012. Ο χωρισμός αυτός ήταν πολύ βαρύς για αυτήν, γιατί ανακάλυψε πως τη χρησιμοποίησε για να κερδίσει φήμη. Άρχισε να βγαίνει με τον Jai Brooks, του αυστραλιανού YouTube group “The Janoskians”, από Οκτώβριο του 2012 μέχρι τον Αύγουστο 2013. Μετά το χωρισμό τους, ο Brooks δήλωσε πως η Grande τον απατούσε με τον τραγουδιστή Nathan Sykes του βρετανικού boy-band “The Wanted” και λίγες εβδομάδες μετά, η Grande άρχισε να βγαίνει με τον Sykes ως τον Δεκέμβριο του ίδιου χρόνου.

15. Το Μάιο του 2014, επιβεβαίωσε ότι ήταν πάλι με τον Jai Brooks αλλά χώρισαν για δεύτερη φορά μετά από τρεις μήνες. Αργότερα, είχε σχέση με τον ράπερ Big Sean για οχτώ μήνες, από τον Σεπτέμβριο του ’14 ως το Μάιο του 2015. Από τα μέσα του 2015 έως τον Ιούλιο του 2016 είχε σχέση με έναν χορευτή της τον, τον Ricky Alvarez. Ο κόσμος κατάλαβε ότι χώρισαν μετά από μερικά tweets της. Φήμες λένε ότι χώρισαν αφότου δημοσιεύτηκε ένα βίντεο στο Snapchat με αυτόν να λέει “Harry Potter Motherf****r” Αφου η Ariana είναι μεγάλη φαν του Harry Potter. Τώρα πια δεν είναι χορευτής της. Τον Αύγουστο του ίδιου έτους, επιβεβαίωσε τη σχέση της με τον ράπερ Mac Miller με τον οποίο ειχαν συνεργαστεί και παλια στο τραγούδι “The Way”.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπηρεσίες Εστίασης

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Μαρούσι

⚽🏀 LIVE SCORES
20 Απρ. 2024
ΟΦΗ
18:30
-
Βόλ
20 Απρ. 2024
Αστ
19:30
-
Παν
19 Απρ. 2024
ΠΑΟ
20:15
-
ΠΕΡ
20 Απρ. 2024
ΑΡΗΣ
17:15
-
ΚΟΛ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

 10 
 8 
 0 
 2 
 1