SeaAround: Η εφαρμογή που σε ταξιδεύει σε όποιο νησί θες με το πάτημα ενός κουμπιού
Το SeaAround ήρθε και άλλαξε τον τρόπο με τον οποίο μετακινούμαστε στις ελληνικές θάλασσες.

Τώρα, οποιαδήποτε παραθαλάσσια τοποθεσία είναι προσβάσιμη με δυο κινήσεις από το κινητό με απλό και διασκεδαστικό τρόπο!

Η νέα υπηρεσία συνδέει τους επαγγελματίες και τις εταιρίες σκαφών αναψυχής με τους ταξιδιώτες των Ελληνικών θαλασσών. Η ομάδα έχει τη βλέψη να απλοποιήσει και να αναγεννήσει τις θαλάσσιες μεταφορές στην Ελλάδα αποκαλύπτοντας κάθε κρυφή ομορφιά των νησιών μας.

Το όραμα των εμπνευστών, Θαλη Σπηλιάδη και Αχιλλέα Βουτσινά, όπως μας εξηγούν, είναι το SeaAround να “δημιουργήσει δρόμους στη θάλασσα, τις απαραίτητες υποδομές ώστε όλοι να ταξιδεύουμε ανάμεσα στα ελληνικά νησιά με πιο γρήγορο και προσωποποιημένο τρόπο. ” Η ομάδα ολοκληρώνεται από τον Μάριο Πάσσαρη και τον Νίκο Λέτσιο οι οποίοι υλοποιούν το τεχνολογικό και γραφιστικό κομμάτι της εφαρμογής αντίστοιχα.

Η διαδικασία, όπως μας εξηγούν, είναι απλή και φιλική για το χρήστη, καλύπτοντας ανάγκες είτε για μετακίνηση από το ένα νησί στο άλλο είτε για μια μονοήμερη βόλτα σε παραλίες γύρω από τη περιοχή που βρίσκεται. Ο ταξιδιώτης, αφού συνδεθεί στο  SeaAround, συμπληρώνει τις απαραίτητες πληροφορίες για το ταξίδι που επιθυμεί να πραγματοποιήσει και στέλνει ένα αίτημα διαδρομής. Στη συνέχεια, λαμβάνει προσφορές από έμπειρους καπετάνιους, με φωτογραφίες και τιμές, ενώ διαλέγει αυτή που του ταιριάζει περισσότερο. Η διαδρομή κανονίστηκε.

Από την άλλη, η πλατφόρμα προσφέρει ένα σύστημα διαχείρησης στόλου που απευθύνεται τόσο σε εταιρίες ενοικιάσεων σκαφών και ναυλομεσιτικές όσο και σε επαγγελματίες καπετάνιους ατομικά. Δηλαδή, μια εταιρία με μεγάλο στόλο θα μπορεί να διαχειρίζεται τη διαθεσιμότητα των σκαφων της μέσα απο το πρόγραμμα, την ίδια στιγμή που θα αυξάνει την προβολή της στο διαδίκτυο και θα κερδίζει πελάτες.

Απώτερος σκοπός της ομάδας είναι να καλύψει και άλλες ανάγκες μετακίνησης δια θαλάσσης (πέραν των διακοπών) όπως εκπαιδευτικές εκδρομές σε σημεία πολιτιστικού ενδιαφέροντος ή περιπτώσεις έκτακτων αναγκών για μεταφορές σε ιατρικά κέντρα.

Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφτείτε την ιστοσελίδα τους www.seaaround.com ή βρείτε τους στα social media (facebook, instagram) όπου ανεβάζουν φωτογραφίες χρηστών από τα πιο όμορφα ταξίδια τους.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπάλληλοι γραφείου

Μερική Απασχόληση

15-03-2024

Αργυρούπολη

590

Χωρίς κατηγορία

Πλήρης Απασχόληση

15-03-2024

Αθήνα

⚽🏀 LIVE SCORES
20 Απρ. 2024
ΟΦΗ
18:30
-
Βόλ
20 Απρ. 2024
Αστ
19:30
-
Παν
20 Απρ. 2024
ΑΡΗΣ
17:15
-
ΚΟΛ
21 Απρ. 2024
ΑΕΚ
17:15
-
ΠΑΟΚ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;