Ποιος θα παίξει τελικά τον Βίνσεντ βαν Γκογκ;
Η επιλογή του ηθοποιού ήταν δύσκολη, όμως, τελικά έγινε σωστά!

Η ταινία είναι βασισμένη το σενάριο των Σνάμπελ και Ζαν Κλοντ Καριέρ και περιγράφει την περίοδο που ο Βαν Γκογκ πέρασε στην Αρλ και στην Οβέρ-συρ-Ουάζ της Γαλλίας.

Σύμφωνα με το Variety, ο Τζον Κίλικ από την κινηματογραφική σειρά «The Hunger Games» και την ταινία «Βαβέλ» θα είναι παραγωγός του φιλμ που θα γυριστεί στη Γαλλία.

«Είναι μια ταινία για τη ζωγραφική, για έναν ζωγράφο και τη σχέση του με το άπειρο. Την ιστορία αφηγείται ένας ζωγράφος. Περιέχει όσα θεώρησα ουσιαστικές στιγμές στη ζωή του, αυτή δεν είναι η επίσημη ιστορία – είναι η δική μου εκδοχή. Είναι μία εκδοχή που ελπίζω ότι θα μπορούσε να σας φέρει πιο κοντά σε αυτόν» δήλωσε ο Σνάμπελ.

Ενώ ο Κίλικ είπε πως: «Μετά από περισσότερα από 20 χρόνια συνεργασίας, είμαι ενθουσιασμένος που συνεχίζω τη συνεργασία μου με τον Τζούλιαν. Αυτή πρόκειται να είναι ξεχωριστή».

Το  «At Eternity’s Gate» θα προβάλλει τις θυσίες που έκανε ο Βίνσεντ βαν Γκογκ για να δημιουργήσει τα εντυπωσιακά αριστουργήματα που θαυμάζουμε παγκοσμίως σήμερα, αναφέρεται σε δήλωση.

Ο άνδρας που επιλέχθηκε για να παίξει τον μεγάλο ζωγράφο είναι ο Γουίλεμ Νταφόε!

Last November. What do you think?

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη William J. Dafoe (@willem.dafoe) στις

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπάλληλοι γραφείου

Πλήρης Απασχόληση

05-03-2024

Ταύρος

Υπηρεσίες Εστίασης

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

⚽🏀 LIVE SCORES
30 Μαρ. 2024
Παν
15:00
-
Αστ
30 Μαρ. 2024
Βόλ
17:30
-
Κηφ
29 Μαρ. 2024
ΦΕΝ
19:45
-
ΑΛΜΠ
29 Μαρ. 2024
ΒΙΡ
21:30
-
ΠΑΟ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;