480 θέσεις εργασίας σε δήμους, νοσοκομεία, ΔΕΗ και ΟΓΑ
Δείτε αναλυτικά για τις 480 θέσεις εργασίας!

Οι περισσότερες θέσεις εργασίας -217 στο σύνολό τους- συγκεντρώνονται σε οκτώ νοσοκομεία και στην 6η Υγειονομική Περιφέρεια Πελοποννήσου, Ιονίων Νήσων, Ηπείρου και Δυτικής Ελλάδας.

 Συγκεκριμένα, στην 6η ΥΠΕ, όπου αντιστοιχούν 75 θέσεις, η ειδικότητα που ζητείται είναι Προσωπικό Καθαριότητας. Το ίδιο συμβαίνει, επίσης, στο Γενικό Νοσοκομείο Λήμνου (14 θέσεις), στο Γενικό Νοσοκομείο Κορίνθου (26), στο Γενικό Τρικάλων (τρεις) και στο Γενικό Ξάνθης (59 θέσεις).

Προσωπικό Εστίασης, δηλαδή τραπεζοκόμους και μάγειρες, θα προσλάβουν το Γενικό Νοσοκομείο Λευκάδας (τρεις θέσεις) και το Νοσοκομείο Αφροδίσιων και Δερματικών Νόσων Αθηνών «Ανδρέας Συγγρός» (έξι). Το Γενικό Νοσοκομείο Λακωνίας -για τη Νοσηλευτική Μονάδα Σπάρτης- και το Γενικό Θεσσαλονίκης «Γ. Παπανικολάου» προκήρυξαν εννέα και 22 θέσεις αντίστοιχα για προσωπικό φύλαξης. Η υποβολή αιτήσεων έχει ξεκινήσει με καταληκτικές προθεσμίες από 18 έως 29 Μαΐου.

Προσλήψεις στον Πειραιά
Σε 134 προσλήψεις προχωρούν 28 δήμοι, κοινωφελείς επιχειρήσεις και νομικά πρόσωπα δήμων σε Αθήνα και περιφέρεια. Ο Δήμος Πειραιώς θα προσλάβει 35 άτομα, εκ των οποίων 30 βοηθοί πρασίνου και πέντε κηπουροί με καταληκτική προθεσμία τις 18 Μαΐου.

Ο Δήμος Κορδελιού-Ευόσμου θα ενισχυθεί με δώδεκα άτομα και, συγκεκριμένα, με κοινωνικούς λειτουργούς, φαρμακοποιούς, διοικητικούς, κοινωνικούς επιστήμονες, νομικούς, ψυχολόγους και πολιτισμικούς διαμεσολαβητές, για την πρόσληψη των οποίων θα δέχεται αιτήσεις έως τις 22 του μήνα.

Οσον αφορά τις δέκα θέσεις που προκήρυξε η Διεύθυνση Κτηνιατρικού Κέντρου Αθηνών, απαρτίζονται από κτηνιάτρους και τεχνολόγους ζωικής παραγωγής για τον

έλεγχο και την εκρίζωση της βρουκέλλωσης (μελιταίος πυρετός) κατά το έτος 2017. Αιτήσεις υποβάλλονται έως τις 19 Μαΐου.

Οι υπόλοιπες προκηρύξεις αφορούν, μεταξύ άλλων, ναυαγοσώστες, γυμναστές, ιατρούς, εκπαιδευτικούς, προσωπικό πληροφορικής, τεχνικούς, προσωπικό μέριμνας ανηλίκων, κοινωνικούς λειτουργούς και νηπιαγωγούς, ενώ οι θέσεις κυμαίνονται από μία έως εννέα.

Συγκεκριμένα, στις 18 Μαΐου λήγει η προθεσμία στον Δήμο Σερρών, στις 19 Μαΐου στους Δήμους Ηλιούπολης, Τεμπών, Ανατολικής Μάνης, Κομοτηνής, Παύλου Μελά, Αγρινίου, Αμυνταίου, Κορυδαλλού, Εμμ. Παππά, Δομοκού και Αμπελοκήπων-Μενεμένης, ενώ στις 22 του μήνα στους Δήμους Ερυμάνθου, Ηρακλείου, Διστόμου-Αράχοβας-Αντίκυρας, Ακτίου-Βόνιτσας, Περιστερίου και Θερμαϊκού.

Στον Δήμο Καλαμαριάς η προθεσμία λήγει στις 23 Μαΐου, ενώ στους Δήμους Θεσσαλονίκης και Θηβών στις 24 και 26 Μαΐου, αντίστοιχα.

ΔΕΗ-ΔΕΔΔΗΕ
Με 46 και 34 θέσεις -συνολικά 80- θα καλύψουν πρόσκαιρες ανάγκες τους η Δημόσια Επιχείρηση Ηλεκτρισμού (ΔΕΗ) ΑΕ και ο Διαχειριστής Ελληνικού Δικτύου Διανομής Ηλεκτρικής Ενέργειας (ΔΕΔΔΗΕ) ΑΕ αντίστοιχα. Οι 46 θέσεις της ΔΕΗ αφορούν το Λιγνιτικό Κέντρο Δυτικής Μακεδονίας, το οποίο θα δέχεται αιτήσεις έως τις 24 Μαΐου. Τις θέσεις θα καταλάβουν 40 φύλακες και έξι οδηγοί χωματουργικών μηχανημάτων.

Ο ΔΕΔΔΗΕ θα ενισχύσει δέκα υπηρεσίες του, για τις οποίες έχει ορίσει ως τελική προθεσμία υποβολής αιτήσεων τη 19η, την 20ή και την 21η Μαΐου. Πρόκειται για τη Διεύθυνση Υλικών Προμηθειών και Μεταφορών (τρεις θέσεις), τη Διεύθυνση Μακεδονίας-Θράκης (έξι), τη Διεύθυνση Δικτύου (τρεις θέσεις) και τις περιοχές Άρτας, Δράμας, Καρδίτσας (από μία θέση), Ηρακλείου και Νησιών (από έξι), Λαμίας (πέντε) και Αμφισσας (δύο θέσεις).

Το προσωπικό θα επιλεγεί από τις ειδικότητες ηλεκτροτεχνιτών, ηλεκτροτεχνικών εναέριων και υπόγειων δικτύων, διοικητικών, ραδιοτεχνιτών και γραμματέων.

Στο μεταξύ, 45 εποχικοί θα προσληφθούν σε έξι Εφορείες Αρχαιοτήτων με καταληκτικές προθεσμίες για αιτήσεις από σήμερα έως και 18 του μήνα. Οι θέσεις αφορούν συντηρητές αρχαιοτήτων, εργατοτεχνίτες, ειδικευμένους εργάτες, σχεδιαστές και αρχαιολόγους. Οσο για τον Οργανισμό Γεωργικών Ασφαλίσεων θα συνάψει τέσσερις συμβάσεις ορισμένου χρόνου με πτυχιούχους Πληροφορικής. Η προθεσμία για αιτήσεις λήγει στις 22 του μήνα.

Πηγή: Έθνος

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπηρεσίες Εστίασης

Πλήρης Απασχόληση

11-03-2024

Βουλιαγμένη Αττικής

950

Γραφικές Τέχνες

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Βούλα

⚽🏀 LIVE SCORES
20 Απρ. 2024
ΟΦΗ
18:30
-
Βόλ
20 Απρ. 2024
Αστ
19:30
-
Παν
20 Απρ. 2024
ΑΡΗΣ
17:15
-
ΚΟΛ
21 Απρ. 2024
ΑΕΚ
17:15
-
ΠΑΟΚ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;