Μπλέ Φάλαινα: Τρίτο κρούσμα στην Ελλάδα – Πρωταγωνιστές παιδιά δημοτικού

Από neolaia.gr Team 19 Μαΐου 2017

Ο αριθμός των παιδιών που πέφτουν θύματα του δολοφονικού παιχνιδιού "Μπλε Φάλαινα" αυξάνεται μέρα με τη μέρα!

Έχουν περάσει μόνο μερικές εβδομάδες από την εμφάνιση του πρώτου κρούσματος του παιχνιδιού στην Ελλάδα και ήδη έχουμε άλλα δυο περιστατικά σε διαφορετικά σημεία της Ελλάδος.

Μετά την κοπέλα στην Κατερίνη, το δεύτερο θύμα της «Μπλέ Φάλαινας» ήταν μια 14χρονη από την Τούμπα της Θεσσαλονίκης, η οποία παρατηρήθηκε πως είχε χαραγμένα νούμερα πάνω στο σώμα της.

Πλέον, μπορούμε να μιλάμε για άλλο ένα κρούσμα καθώς πριν μερικές ώρες ήρθε στο φως  μία ανάρτηση πατέρα από την Κρήτη, ο οποίος αναφέρει στο Facebook πως μια συμμαθήτρια της κόρης του, μόλις 9 ετών, έχει παρόμοια σημάδια στα χέρια της με εκείνα που εμφανίζουν όσοι έφηβοι παίζουν την «Μπλε Φάλαινα»

 

Ο πατέρας από την Κρήτη έγραψε:

«ΠΡΟΣΟΧΗ. Η κόρη μου (9 ετών) ήρθε από το σχολείο και μου είπε συμμαθήτριά της «γρατζουνίστηκε» παίζοντας την καινούργια μάστιγα που λέγεται «Μπλε Φάλαινα»… Σοκαρισμένος και μόνο που ήξερε η μικρή μου τι είναι η μπλε φάλαινα, την «ψάρεψα» για πληροφορίες…. Από άλλα παιδιά στο σχολείο το έμαθε…. Θα προβώ σε ενημέρωση των γονέων… Για τους μη γνώστες επίτηδες δεν γράφω τι είναι η «Μπλε Φάλαινα» για να ψάξετε και τα θύματά του! Προσοχή μιλήστε στα παιδιά σας. Παρακαλώ κοινοποιήστε».

Δες ακόμη: Μπλε Φάλαινα: Ο 21χρονος εμπνευστής του «παιχνιδιού» που έχει στερήσει τη ζωή σε περίπου 130 άτομα!