Γκόρντον Ράμσεϊ: Το ένα πράγμα που δεν πρέπει να παραγγείλεις ποτέ!
Ο διάσημος σεφ, Γκόρντον Ράμσεϊ, μπορεί να είναι αδίστακτος στους μαθητές του, ωστόσο, σίγουρα θα ακούγαμε τις συμβουλές του!

 

Ως τηλεοπτική προσωπικότητα ριάλιτι, ο Γκόρντον Ράμσεϊ είναι γνωστός για την οξύθυμη προσωπικότητα του, την αυστηρή συμπεριφορά του και τη χρήση βωμολοχιών. Κάνει συχνά ωμά και αμφιλεγόμενα σχόλια, συμπεριλαμβανομένων προσβολών και εξυπνάδων για τους διαγωνιζόμενους και την μαγειρική τους ικανότητα.

Συνδυάζει δραστηριότητες στο τομέα της τηλεόρασης, του κινηματογράφου, της φιλοξενίας, και της βιομηχανίας του φαγητού.

Έχει προωθήσει και προσλάβει διάφορους σεφ οι οποίοι μαθητεύτηκαν από τον ίδιο. Ο Ράμσεϊ είναι γνωστός για την παρουσίαση τηλεοπτικών προγραμμάτων διαγωνισμών μαγειρικής και φαγητού, όπως οι βρετανικές σειρές Hell’s Kitchen, the F word, Ramsay’s Kitchen Nightmares, μαζί με την αμερικανική εκδοχή του Hell’s Kitchen, Kitchen Nightmares, MasterChef, MasterChef Junior, Hotel Hell.

To 2015, το Forbes απαρίθμησε τα κέρδη του στα 60 εκατομμύρια δολάρια για τους προηγούμενους 12 μήνες, και τον κατέταξε τον 21ο πλουσιότερο σελέμπριτι στον κόσμο.

Πείστηκες ότι ξέρει τι λέει, έτσι;

Ο Ράμσεϊ βρέθηκε πρόσφατα στο Townandcountrymag για μια συνέντευξη. όπου και συμβούλευσε τον κόσμο να μην παραγγέλνουμε ποτέ ένα συγκεκριμένο πιάτο.

Συγκεκριμένα, ανέφερε πως δεν πρέπει να παραγγέλνουμε τη σούπα της ημέρας σ’ ένα εστιατόριο αν προηγουμένως δεν έχουμε ρωτήσει ποια ήταν η σούπα της προηγούμενης ημέρας, αφού υπάρχουν βάσιμες υποψίες ότι σερβίρεται η ίδια σούπα ολόκληρο τον μήνα.

”Αν δεν σας αρέσει το φαγητό ή το service ενός εστιατορίου, να το πείτε στο προσωπικό ώστε να το βελτιώσει στο μέλλον. Είναι εξίσου σημαντικό να κάνεις θετική κριτική όσο το να κάνεις αρνητική κριτική”, είπε στη συνέχεια.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Χωρίς κατηγορία

Πλήρης Απασχόληση

15-03-2024

Αθήνα

Τεχνικοί - Τεχνίτες

Πλήρης Απασχόληση

03-01-2024

Μενίδι

⚽🏀 LIVE SCORES
25 Απρ. 2024
ΠΑΟ
21:15
-
ΜΑΚ
25 Απρ. 2024
Ρεάλ
22:00
-
ΜΠΑ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;