To Instagram δεν έχει μεταμορφωθεί ακόμη σε Snapchat & υπάρχει λόγος γι' αυτό!
Το Instagram αποκτά σταδιακά όλο και περισσότερα χαρακτηριστικά του Snapchat. Έχει καταφέρει να το επισκιάσει, όμως;

Η απάντηση είναι “όχι”. Αν το έχεις προσέξει, το Instagram πλέον συνδυάζει τα posts με βάζει την τοποθεσία που έχουν γίνει. Σου θυμίζει κάτι; Μήπως το Our Stories του Snapchat;

Ε θα μπορούσε να είναι ακριβώς ίδιο, ωστόσο, το Snapchat συνεχίζει να έχει μια πιο ιδιαίτερη πινελιά στο σύστημα του. Το περιεχόμενο της εφαρμογής δεν είναι αποτέλεσμα αλγορίθμων αποκλειστικά αλλά και επιμελητών που έχουν προσληφθεί για να εξασφαλίζουν πως το υλικό είναι ευχάριστο προς τους χρήστες.

Το Instagram δεν διαθέτει ανθρώπινο δυναμικό για την συγκεκριμένη δουλειά παρά βασίζεται στον συνδυασμό posts μέσω αλγόριθμου που ξεχωρίζει την τοποθεσία που βάζουν οι χρήστες στα Stories και τα “τακτοποιεί” ανάλογα.

Προς όλους εκείνους που λένε, λοιπόν, πως το Instagram έχει αντιγράψει και καλύψει πλήρως το Snapchat, η απάντηση είναι: ο διάολος βρίσκεται στην λεπτομέρεια.

Οι δυο πλατφόρμες έχουν ακόμη αρκετές διαφορές μεταξύ τους. Το Facebook, στο οποίο ανήκει το Instagram, είναι γνωστό για την τάση του να απορρίπτει την ανθρώπινη παρουσία στα feeds του. Αντιθέτως, το Snapchat την αγκαλιάζει εδώ και χρόνια.

Δεν είναι πως το Snapchat δεν χρησιμοποιεί αλγόριθμο, απλώς, έχει ειδικές θεματικές. Δηλαδή, υπάρχει το “NYU Graduation” και θα πατήσεις και θα δεις ΜΟΝΟ στιγμιότυπα από το event αυτό.

Αντιθέτως, στο Instagram πατάς New York City και θα δεις απλά ό,τι έχει ανεβεί τον τελευταίο καιρό με βάση αυτήν την τοποθεσία.

Η ομορφιά του Snapchat βρίσκεται στο Our Stories όπου το “ανθρώπινο χέρι” εξασφαλίζει πως οι ιστορίες θα έχουν μια αρχή, μια μέση και ένα τέλος.

Μέχρι, λοιπόν, το Instagram να τα υιοθετήσει αυτά, θα είναι ένα βήμα πίσω!

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

05-02-2024

Αθήνα

Υπάλληλοι γραφείου

Μερική Απασχόληση

15-03-2024

Αργυρούπολη

590

⚽🏀 LIVE SCORES
24 Απρ. 2024
Λαμ
17:00
-
ΠΑΟ
24 Απρ. 2024
Άρη
19:30
-
Ολυ
23 Απρ. 2024
Ρεάλ
ΤΕΛ
90 - 74
ΜΠΑ
24 Απρ. 2024
ΜΟΝ
20:00
-
ΦΕΝ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;