Ο Δημήτρης Δημόπουλος απαντά στα πιο... neolaia διλήμματα με το δικό του ξεχωριστό τρόπο!
Τον γνωρίσαμε από τις Νύχτες Κωμωδίας για να τον μάθουμε μέσα από το "Αντί-Διδακτορικού" και στη συνέχεια να τον αγαπήσουμε για όλα τα stand ups του!

Καταρχάς τον ευχαριστούμε που ξέκλεψε μισή ώρα από το χρόνο του! Ειδικά λίγες μέρες πριν το Ανθολόγιο – 20 χρόνια stand-up comedy στο πλαίσιο του Athens Comedy Festival στο Gazarte.

Τι είναι αυτό;

Ο Δημήτρης Δημόπουλος κλείνει 20 χρόνια στο σταντ-απ και βάζει όλα του τα κείμενα σε μια κληρωτίδα αφήνοντας την τύχη να αποφασίσει τη ροή της παράστασης! Ένα «Ανθολόγιο» κειμένων από τα πρώτα του βήματα, τους δύο μονολόγους (Αντί Διδακτορικού, Υπερπαραγωγή) και αναπάντεχα συμβάντα από τις παραστάσεις του. Για να μαθαίνουν οι νέοι και να μην ξεχνά ο ίδιος…

Εισιτήρια θα βρείτε εδώ: Δημήτρης Δημόπουλος – Ανθολόγιο

Σε άλλα νέα το δραστήριο και πάντα δημιουργικό σχήμα ARTéfacts Εnsemble παρουσιάζει στο Φεστιβάλ Αθηνών μια παράσταση-συναυλία προς τιμήν του Φρανκ Ζάππα, από τους σημαντικότερους μουσικούς του 20ού αιώνα. Η παράσταση καλύπτει ένα ευρύ φάσμα του έργου του και ξεφεύγει από το πλαίσιο μιας συνηθισμένης συναυλίας, καθώς περιλαμβάνει σκηνική δράση με θεατρικά και χιουμοριστικά στοιχεία, σε ύφος παρόμοιο με αυτό των συναυλιών του καλλιτέχνη. Θα τον βρείτε και εκεί. Δηλαδή εδώ: Zapping – Αφιέρωμα στον Φρανκ Ζάππα

Και επειδή stand up comedian και ηθοποιός είναι απλά… δυο ρόλοι, ετοιμάζει και ένα λιμπρέτο στην Εναλλακτική Σκηνή της Εθνικής Λυρικής Σκηνής στο ΚΠΙΣΝ.

Αυτά.

Εδώ θα βρείτε τα διλήμματα του neolaia.gr:

Και αν δεν χορτάσατε, δείτε και το “Όπως λιώνει ο πάγος”:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Χαλάνδρι

Παραγωγή

Πλήρης Απασχόληση

11-03-2024

Ασπρόπυργος

⚽🏀 LIVE SCORES
30 Μαρ. 2024
Παν
15:00
-
Αστ
30 Μαρ. 2024
Βόλ
17:30
-
Κηφ
29 Μαρ. 2024
ΦΕΝ
19:45
-
ΑΛΜΠ
29 Μαρ. 2024
ΒΙΡ
21:30
-
ΠΑΟ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;