Οι άνδρες ψήφισαν - Αυτό είναι το αγαπημένο τους σημείο του γυναικείου σώματος!
Ποιο είναι το κομμάτι του σώματος μιας γυναίκας ή ενός άνδρα που "ξυπνά" το πάθος;

Αυτήν την ερώτηση αποφάσισε να απαντήσει η αμερικανική ιστοσελίδα αθλητικού εξοπλισμού Fitrated σε πρόσφατη έρευνα που πραγματοποίησε.

Στην έρευνα του site ανταποκρίθηκαν πάνω από 2.000 χρήστες, straight και gay άντρες και γυναίκες, οι οποίοι εξομολογήθηκαν τις αδυναμίες τους.

Σύμφωνα με τα αποτελέσματα της έρευνας αυτής, λοιπόν, το 48% των ανδρών προτιμάει τις γυναίκες που δεν προσπαθούν να κρύψουν τις καμπύλες τους αλλά αντιθέτως, τις προβάλλουν!

Ο κανονικός σωματότυπος έχει ένα 24,1% ποσοστό θαυμαστών, ενώ το πολύ αδύνατο σώμα αρέσει στο 22,4% των αντρών. Οι πολύ μυώδεις γυναίκες τρελαίνουν ένα 3,8%.

Το πιο σέξι σημείο, ωστόσο, διαφέρει από άτομο σε άτομο.

Στο γυναικείο σώμα, όσοι ψηφίζουν καμπυλωτές ή κανονικές γυναίκες, εστιάζουν στο στήθος ενώ όσοι επιλέγουν skinny επικεντρώνονται στα οπίσθια,

Αντίστοιχα, οι λεσβίες ταυτίστηκαν με την πρώτη κατηγορία αντρών, δηλαδή “καμπύλες και στήθος”.’

Αυτό που δεν εξέπληξε ποτέ κανέναν είναι πως η πλειοψηφία των ατόμων που συμμετείχαν στην έρευνα υποστήριξε τα γυμνασμένα χέρια στους άνδρες.

Αξίζει να σημειωθεί, όμως, πως το σημαντικότερο κομμάτι της έρευνας ήταν η τοποθέτηση του site: “Είναι ωραίο να τραβάς την προσοχή των άλλων, δεν είναι αυτοσκοπός. Το σώμα σου είσαι εσύ και πρέπει να το αγαπάς.”

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

22-04-2024

Θεσσαλονικη

Υπηρεσίες Εστίασης

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

⚽🏀 LIVE SCORES
24 Απρ. 2024
Λαμ
17:00
-
ΠΑΟ
24 Απρ. 2024
Άρη
19:30
-
Ολυ
23 Απρ. 2024
ΠΑΟ
20:30
-
ΜΑΚ
23 Απρ. 2024
Ρεάλ
22:00
-
ΜΠΑ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;